Kişilik & Karakter Kimseye sabrım kalmadı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor dürüst olmayıp iki yüzlü olduğunuz için, duygularınızı kolay ifade edemediğiniz için iyi niyetimi enerjimi güler yüzümü kullandığınız için, kıskandığınız için… gerçekten çok yoruldum enerjimide aldınız sömürdünüz ya sizin gibi akrabaların allah… Kimseye sabrım kalmadı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Bende aynı durumdayım 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl akrabalar tehlikeli işte en iyisi mi uzak durmak onlardan 0 0 Yorumla
İsimsizakc Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yaptığın iyiliği unut Gördüğün kötülüğü unut mutlu olursun 1 0 Yorumla
Grandecoollime Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Soru çok derin; ama o kadar da derin bir cevap ile karşılık vereyim. Çözüm: insan sevmeyeceksin bu hayatta. Bkz. Ben. 0 0 Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 567 cevap paylaştı. Zaten dengesi bozuk olan kişiler dimdik duran bireyleri daima etkilemeye çabalar ve asla rahat durmazlar uzaklaşmak en iyisidir 0 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Akrabalar bu dünyadaki sınavımız bizim anlaşılan 0 0 Yorumla
Tersdönenvenüs Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Soru? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl soru ypk bu kadar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bende aynı durumdayım
akrabalar tehlikeli işte en iyisi mi uzak durmak onlardan
Yaptığın iyiliği unut Gördüğün kötülüğü unut mutlu olursun
Soru çok derin; ama o kadar da derin bir cevap ile karşılık vereyim. Çözüm: insan sevmeyeceksin bu hayatta. Bkz. Ben.
Zaten dengesi bozuk olan kişiler dimdik duran bireyleri daima etkilemeye çabalar ve asla rahat durmazlar uzaklaşmak en iyisidir
Akrabalar bu dünyadaki sınavımız bizim anlaşılan
geç kalınmış bi düşünce, durum.
Soru?
soru ypk bu kadar