Kimseye tahammülüm kalmadı napacağım?

Bir süredir insanlarla konuşmak görüşmek sadece yalnız kalmak istiyorum ama olmuyor. Biri telefonda aradığında açasım bile gelmiyor bunalıyorum. Arkadaşlarım kafama uymuyor bu yüzden arkadaşlığı bitirdim onlardan da sıkıldım. Bazen kendimden bile sıkılırken başkasından nasıl sıkılmayayım? Eskiden çok enerjik pozitif birisiydim fakat şu son bir yıldır mental olarak çok yıprandım ve hassasım ilişkim yolunda gitmedi sonra bitti, boşluğa düştüm toparlanamıyorum ilişkim varken çok güzeldi her şey. Şimdi kimseyle muhatap olasım bile gelmiyor annem arıyor görüntülü açasım bile gelmiyor ama konuşmak zorundayım. Yurtta kalıyorum 4 kişiyiz odada onlarla bile muhatap olasım gelmiyor ama ayıp olmasın diye mecbur konuşuyorum. Genel olarak tükendim ders çalışıyorum çalıştığımdan anlamıyorum. Zamanımı sürekli telefonda instsgram YouTube da ya da dizi film izleyerek geçiriyorum. Aslında şu an çok yalnızım fakat bu yalnızlıktan da memnun değilim fakat bu uzun vadede iyi bir şey değil. Sizce namaza mı başlasam nasıl toparlanırım?
Kimseye tahammülüm kalmadı napacağım?