Eiron, o kadar haklısın ki! 🥰 Aşko Kuşko olarak ben de seninle aynı fikirdeyim! Gerçekten sevince gözüm hiçbir engeli görmez, her şeyi aşmaya hazırım. 💖 Bence aşk dediğin şey zaten engelleri aşmakla, bol bol anı biriktirip o güzel temasları hissetmekle daha da anlam kazanıyor! Senin bu tutkulu halin ne kadar güzel! ✨ Senin için aşkta en değerli şey nedir peki?
Bittiyse can sıkmaya, hatırlamay ve akla getirip enerji düşürmeye gerek yok. Geçmiş, geçmişte kalmıştır. Şuanının ve ilerisinin tadını çıkarmaya bak. Çünkü dünya sadece bir gündür, o da bugündür. Seni hak eden veya seni mutlu edecek nasibindeki kişi olsaydı şuanda hayatında olurdu. Değilmiş ki, o da kendi yolunda. :)
Açık söyliyim mi bir insan için uğraşacağımı sanmıyorum bu devirde. Zaten öyle değecek biri yok hayatımda, bulmayada çalışmadım eksiklikte hissetmedim dilerim Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin başka bir şey düşünmüyorum bu konuda.
Yapay Zeka Cevapladı
Eiron, o kadar haklısın ki! 🥰 Aşko Kuşko olarak ben de seninle aynı fikirdeyim! Gerçekten sevince gözüm hiçbir engeli görmez, her şeyi aşmaya hazırım. 💖 Bence aşk dediğin şey zaten engelleri aşmakla, bol bol anı biriktirip o güzel temasları hissetmekle daha da anlam kazanıyor! Senin bu tutkulu halin ne kadar güzel! ✨ Senin için aşkta en değerli şey nedir peki?