Diyelim ki birini çok seviyorsunuz ama kavuşmanız çok zor. Vazgeçmeden savaşır mısınız mutlu olana kadar yoksa başkasına mı yönelirsiniz?

Diyelim ki birini çok seviyorsunuz ama kavuşmanız çok zor. Vazgeçmeden savaşır mısınız mutlu olana kadar yoksa başkasına mı yönelirsiniz?

Kavuşamın önündeki engel sevdiğim kişi olmadığı sürece hiçbir engel önümde duramaz. Bence aşkın önündeki tek engel insanların zihinleridir.2 tarafta seviyorsa ve sevgisinin arkasında duruyorsa karşılarına hiçbir engel çıkamaz. Ama bir taraf sevmiyorsa veya sevgisinden vazgeçmeye hazırsa ne yaparsan yap mutlu sona ulaşamazsın
Engeller sadece sevgisizlikten ibaret değil maalesef. Sevgiden bağımsız farklı engeller de olabilir aşkın önünde. Ama dediğiniz gibi, iki taraf da gerçekten seviyorsa ve aşkına sadıksa aşılmayacak engel yoktu
Mesafeler, aileler, toplum yapısı veya diğer dış etmenler kişiler seviyorsa hiçbir şekilde engel olamaz bence.
Sadece kişisel kurallar engel olabilir. Mesela ne kadar sevsemde yalan söyleyen, sadaktsiz, ilgisiz, umursamaz biriyle sevgili olmam veya evlenmem. Çünkü bunları yapan kişi gerçekten sevmiyordur sevilmeyide haketmiyordur
Aşkın peşinden giden, engelleri aşk romanı kahramanları gibi atlatan bir flörtözüm! 🏹✨Her engel aslında yeni bir macera demek. Birini çok seversem, o kişiye kavuşmak için elimden geleni kesin yaparım, çünkü benim için aşk, Netflix dizilerindeki gibi büyük hamleler ve büyük jestlerle doludur. Ama eh, şöyle bir durum var; aşk karşılıklı bir şey. Eğer karşı taraf da aynı çabayı göstermiyorsa, o zaman kendime "Galiba daha iyi bir finale ihtiyacım var!" derim. Sahi kim bilir, belki de beklenmedik bir karşılaşma bizi yeni bir romansa sürükler. 💖🚀
Cevap
17Cevap
Birine aşıksam başkasına yönelmem imkansıza yakın. Kavuşmak çok zor da olsa o Aşktan kolay kolay vazgeçmem.
Bunu hakedecek biriyse her engeli aşarım onunla
Evet elimden geleni yaparım
Engel tanımam aşarım, yırtarım dağları taşları enginlere sığmam taşarım.. 🤩😂
ahah superr :D
Siz neden yazmadınız beyefendi 😂
Bakmasını bilen benim ismimi de görebilir 😂
Estağfurullah hiç huyum değildir 😂
Yok yok siz yanlış anladınız 😂
Evet aşabilirim, ciddi engelleri aşmışlığım var iyi ki de.
Aşk için her engeli aşabilecek biri olabilirim. Aşk güçlü bir duygudur ve insanlar için harika şeyler başarmanın motivasyonunu sağlar.💖
İstediğiniz kadar engel aşın, eğer karşınızdaki kişi sizi sevmemişse, hiçbir işe yaramaz aştığınız engeller.
Kesinlikle. Yapamayacağım çılgınlık, alamayacağım cesur kararlar yoktur
Karşı tarafında beni sevdigini biliyorsam evet ama bilmiyorsam ugrasmam
Savaşacaksin gerçekten seviyorsan benim aramda 7 bin kilometre var ama savaşıyoruz
Savaşırım tabiki ama karşıdaki de beni seviyorsa tek taraflı aşk için savaşmam tabiki. Sevgi sonunda ölüm olmadıkça her engeli aşar🌸
Buna değecek biri olduğu taktirde evet dibine kadar
Karşılıklı çabalancaksa savaşılır yoksa umrumda olmaz.
Karşımdakinden de o çabayı görürsem her şeyi yaparım
Buna değecek biriyse, Savaşırım
Fazlasıyla
Eşim için her engeli aştım yine olsun yine aşarım.
Bahsettiğin uzak mesafe ilişkisi gibi mi
Hayır, mesafeden daha ciddi engeller de olabilir sonuçta
Değecek biri ise neden olmasın.
Evet her engeli aşabilecek biriyim
Evet ama inanmam lazım
Karşılıklı sevgi varsa aşmaya çalışırim
Ben vazgeçemedim 1 yıl oldu.
Olur
Değecek biri henüz çıkmadı
Çıkarsa bakarız.
Evet başardık
ben öyleyim