İlişkilerde karşılaştığınız engeller nelerdir?

Ailesel sebepler
Maddi sıkıntılar
Aşık olamamak
Kıskançlık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İlişkilerde karşılaştığınız engeller nelerdir?

bana kalırsa en büyük sorun aile olabilir. ben aşkı arayan bir insan değilim. Bana göre sevmek daha önemli çünkü bize yi gelen herkesi sevebiliriz. Aşk ise ipe sapa gelmez bir şey. Size iyi gelen kişiye aşıksanız amenna ama karaktersizin birine aşık olduysanız vay halinize! Zaten soru ve şık biraz anlamsız gibi. Aşk her engeli aşar mı diye sorup aşık olamamak gibi bir şık ekliyorsunuz. Tabi şu açıdan yazmışsanız okay. Sen aşıksın ama o sana aşık değil. Burada da önemli olan nokta o senin aşkına kıymet veren biriyse aşık olmamak da bir sorun değil. bence karşı tarafın sevgisi de yeter.
Her engeli aşamaz hayır. Ama bunlar maddiyat, 3. kişilerin bakışları vs olamaz. Birbirini, ilişkiyi tüketecek boyuta geldiğinde aşk artık yetmez.
Aşmaz aşamıyor
Eğer gerçek aşksa her şeyi aşar bence. Aşmıyorsa o zaman sorun vardır o ilişkide bazen farkedilmese de.😕
Maddi sebepler üç yıllık ilişkimi bitirdi. O yüzden biri ile sevgili olacaksam artık zengin olmasına dikkat edeceğim. En azından gözü tok olur, gerçek duygularımızı yaşarız. Beni parasızlık yüzünden değerlendirmez.
Cevap
21Cevap
Aşkın gücüde bir yere kadar ki bu kadar güçlü bir aşk yaşayacak kimse de kalmadı artık..
Aşk tek başına hiç bir engelin üstesinden gelemez.. Gereksiz yere aşka fazla sorumluluk yüklemeye gerek yok..
Aşk sevgi her engeli asamiyor bazı şeyler sıkıntılı ise zorlamamak en iyisi öyle de mutluluk geleceğini düşünmüyorum zaten
Sanaldan ilişkim olduğu için kıskançlık gibi şeylerle karşılaştım onun dışında ailem karışmaz etmez maddi sıkıntı çekmem zaten
Her engeli aşabilir o aşk ise eğer zaten.
Artık önemli olan her türlü engeli aşabileceğimiz o aşkı bulmakk
Aşk tek başına hiçbir engeli aşamaz ne yazık ki.
Aşamaz. Ne kadar seversen sev emek verirsen ver çabalarsan çabala bazı şeyler asla olmaz.
ihanet, ama engel değil direkt bitiş noktası
Hayır aşk iki ayağa, iki koşa ve iki Kanada sahip değil
Lütfen ailesel sebepleri ortadan kaldırmanın bir yolu bulunsun asırı sinir bozucu
Birini gerçekten sevdiğiniz an gözleriniz ne engel görür ne mazeret ne bahane
Birini gerçekten seviyorsan bunlar sadece mazeret gibi geliyor bana.
Ne hiç aşık olduğum oldu ne de diğer etmenler. Aşk her engeli aşmaz bu arada.
Aşk her engeli aşamaz. O yüzden kafanızı kullanın ve imkansız birini falan sevmeyin, ben sevmiştim çünkü ben kafamı kullanmıyorum
Biz aşamadik aile engelimiz vardı. Sevdiğimiz adamın arkamizda duracak cesareti yoktu... Sevdiğinin her zaman arkasında duran koca yürekli erkeklere burdan selam olsun
Kimse beklemiyo ki şimdi sorun yok yok bu olsun bu olsun.. olmayınca gidiyorlar erkekler
Kıskançlığa hiç gelemiyorum çok kıskançtı artık kıskanç erkek istemiyorum
Şuraya yazsam 3 yılda yaşadıklarımızı. Bilmem yüreğiniz kaldırır mı. Ama çok şükür atlatiyoruz herşeyi. Evlenelim hikayemiz yeni başlayacak
Bu arada bu konuyla ilgili bir şarkımız var
Yüreğimden Tut -Eylem aktaş
Aşık olamamak, ama olursam manita için dünyayı yakarım.
Anama mesaj attım bi bak beni başka zaman doğurmuşsundur ben akrep değilimdir dedim haber bekliyorum:)
Bak uçağa biniyorum şimdi ölürsem gözüm açık gider bilesin :)))
Şaka maka bildiğin red yedim ya oysa o kadar da umudum vardı hep senin hemşonun suçu yardım etmedi bana :)))
Derde düşmüşüm insan yardımcı olur ya der çok düzgün adam elini soğuk sudan sıvağa sokmaz falan :)
Ahanda uçağa bindik şu pegasusla 100 kere uçtum bir kere zamanında kalkış yapamadık ya 1:30 dk rötar yaptık
Henüz bir problem yaşamadım
Aşamaz, Ailesel sebepler
Kıskançlık oluyor hep
aşık olamıyorum
Ailesel sebeplerle karşılaştım
Aşık olmadım ki engel yaşayım
Babası güvenmedi bana ve ilişki bitti
Ailesel sebepler. Ve sonunda bitti.
İki taraf da seviyorsa engel mengel yok.
Ailevi sebeplerle karşılaşan arkadaşlarım oldu
Aşk engel falan aşmaz yalan dolan bunlar
Hepsi karışıl😂😂
Takıntılı derecede manyak bi sevgise evett
Karşı tarafın beni istememesi
Bilemiyorum 🙄
Dağlar tepeler olsa yine aşar, aşmak isteyene 😂
en büyük sorun maddi sıkıntılar
her engeli aşamayabilir
Maddi sıkıntı herşeyi etkiler
Aile
Hayır aşamaz bence