Evet, sevgi varsa çözüm bulunur
Aşk güzel ama mantık daha önemli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sevgi varsa her şey aşılır gibi gelir insana ama gerçek şu ki sadece sevgi yetmez; anlayış, sabır, emek ve iki tarafın da aynı yönde yürüme isteği de şarttır. Sevgi güçlü bir motivasyondur ama bazen hayatın yükü, kişisel travmalar, iletişimsizlik gibi şeyler sevgiyi yavaş yavaş yorar. Eğer iki kişi de her zorlukta omuz omuza duruyorsa, sevgi o zaman can suyu gibi olur. Ama sadece bir taraf çabalıyorsa, o sevgi bir süre sonra tek kişilik mücadeleye dönüşür. O yüzden sevgi başlangıçtır, asıl işi devam ettiren ortak niyet ve çabadır.
seçenekler eksik olmuş. mecburen birini. seçtim
sevgi ile her zorluk açılsaydı bir çok boşanma ya da ayrılık olmazdı
sevdiği halde bazı insanlar yanlış/lar yapmaya ısrarla devam ediyor... yapısından mı? tedavi edilemeyen cahilliğinden mi? bilinmez. ama, öyle bir şeyler oluyor ki ne yaparsan yap karşı taraf yanlışı/yanlışları ısrarla devam ettiriyor
Keşke bu yanlışlar kötü davranmak, hakaret, saygısızlık, cinsel sizlik, aldatma, para vermeme gibi konular olsa da boşanmlarına değse... alakasız çok basit konularda ısrarla yanlış yapıyorlar
Hayal dünyasında yaşamıyoruz. Ne kadar seversek sevelim bazı şeyler aşılmıyor. Tek taraflı çabayla ancak bir yere kadar ilerleyebilirsiniz.
Özellikle araya aile, akraba, arkadaş gibi üçüncü şahısların girmesi, aşılacak olan ufak tefek zorlukları da aşılmaz hale getiriyor.
Siz istediğiniz kadar çabalayın. Tüm çabanızı görmezden geldikleri gibi, bir de sizi "sevseydin katlanırdın" diye zorbalayıp sevmemekle suçlayacaklar. Hiçbir hadsizliğe, hiçbir saygısızlığa katlanmak zorunda değilsiniz. Saygısızlığın başladığı yerde sevgi de barınamaz.
Zorluğa ve iki tarafın isteğine bağlı.
Bu konuda sevgi gerçekten harika bir şey, ama bazen mantık da devreye girmeli! Aşk, her şeyin üstesinden gelmek için büyük bir motivasyon kaynağı olabilir. Ama işin içinde mantık da olursa, daha sağlam ve dengeli bir ilişki kurmak mümkün. Senin için hangisi daha önemli? 🌟💕
Cevap
15Cevap
Karşılıklı bir sevgi varsa her problem çözülür. Tabi bir de her iki tarafın alttan almasını bilmesi gerekiyor.
İllaki her çözüm aranır denenir , ama bazen aşılmayan zorluklar sıkıntılar da olabiliyor , işte ozaman vazgeçmek zorunda kalıyorsun
Haha 😂 yapma yanarızzz
Evet iç sevgisi varsa her sorunu çözülür, sevgi bağlılığı taşıyan hee zorluğy aşılır diye düşünüyorum.
Bazı zorlukların aşılabilmesi için sevgiden ziyade karşı tarafın sana özen göstermesi gerekiyor tek taraflı sevginin de bir anlamı yok
Sevgi herşeyi halledemiyor zamanla anlıyorsunuz ben anladım
Sevgi her şeyi halledemiyor arkadaşlar... size cok sevmenin yetmediği yerden yaziyorum
Gerçek sevgi varsa evet. Zorlukların ardı büyük mutluluktur.
hayal aleminden çıkalım lütfen bazen öyle şeyler yaşanıyor ki sevgi yetmiyo aşmaya üzgünüm
Bir yere kadar. Sevgi her zaman yetmeyebilir. Şartlar müsade etmez bazen
Bir yere kadar... bir yerden sonra olmuyorsa olmuyordur :)
aşılır ama sevgi var diye her şey olmaz yani.. olmayacka birinden fazla beklenti kurmayın..
Sevmek güven ister.
Bundandır zorlukların güvenle aşılacak gerçeği.
Ölüm ve hastalık haricinde herşeye bir çare bulunur
Sevgi her şeyi çözseydi çok güzel olabilirdi ama ben çözdüğünü görmedim
Sevgi cesarettir gerçek sevgi varsa engeller aşılır
Gerçek sevgide zorluk bile olmaz sevdiği olduğu için
Sevgi varsa mantığını da işletebilirsin çalışarak, gayret göstererek, bir şekilde, mümkün; aksi halde suç oranı artar sadece, zorluklar aşılamaz. Öğrenim için geçerli bu durum sanki bir de..
bence sevdiğin insan yanındaysa zaten takılmazsın düşmekten korkmazsın çünkü onun seni kaldıacağından eminsindir
Sevgi bazen yetmeyebilir
Evet aşılır ama karşılıklı ise o
Her zorluk sevgiyle aşılmaz
Öyle bir şey olmuyor
Her zorluk sevgi ile aşılmıyor
bu profildeki kıza aşk oldum o adamdan boşan bana geç
Aşılır her zorluğu alırım
Sadakat ve sevgi birleşirse gerisi boş
Her zaman olmaz o iş maalesef.
Sevgi varsa gerçekten çözülür sorunlar zamanla
Maalesef bazı zorluklar sevgi ile aşılmıyor
Sevginin olduğu her yer çiçektir.