Eski sevgili ayrıldıktan sonra tekrar arayıp yazıyorsa, sizce amacı ne olabilir?

Merhaba, dışarıdan objektif yorum almak istediğim bir konu var.

Eski sevgilimle ayrıldığımız dönemde bana bazı şeyler söylemişti:

• "Biteceğini hissetmiyorum."
  • "Hiçbir şeyi silip atacağımı düşünmüyorum."

gibi cümleler kurmuştu. Bu yüzden ayrılık benim için daha zor oldu çünkü söyledikleriyle yaşananlar arasında bir çelişki hissettim.

Aradan bir süre geçtikten sonra onun karne günü için tebrik mesajı attım. İlk başta konuşması biraz iğneleyiciydi ama sonrasında özür diledi ve konuşmamız saygılı bir şekilde kapandı.

Daha sonra kendisi bana yazdı. Konuşma sırasında bana:

• "Bana sinirli misin?"
  • "Benden nefret etmiyorsun değil mi?" gibi şeyler sordu.

Sonrasında "Senin herhangi bir duygun olduğunu da düşünmüyorum" tarzında bir şey söyledi. Neden böyle düşündüğünü sorduğumda, bunun yaptıklarından dolayı olduğunu söyledi. Yani benim artık ona karşı bir şey hissetmediğimi düşünmesinin sebebinin kendi yaptıkları olduğunu belirtti.

Daha sonra ben onun stepiyle ilgili güzel bir gelişme olduğu için tebrik mesajı attım. "Hayırlı olsun, gönlünce olsun her şey" tarzında bir mesajdı. O da bana "Teşekkür ederim :)" diye cevap verdi.

Birkaç gün sonra ise gece saat 01.40 civarında beni aradı. Bir videomla ilgili sorular sordu. Konuşma sırasında yanında ikizi ve arkadaşları da vardı. Arkadaşlarından biri şaka olarak "Aramak için bahane bulmaya çalışıyorum demiyorsun da" tarzında bir şey söyledi. Kendisi de konuşma içinde "Sana attığım her mesajı hatırlayacak mıyım?" gibi bir cümle kurdu. Sonrasında "Rahatsız ettiysem kusura bakma" dedi ve konuşmayı normal şekilde kapattık.

Sizce bu davranışlar ne anlama geliyor?

Eski sevgili ayrıldıktan sonra tekrar arayıp yazıyorsa, sizce amacı ne olabilir?