Ayrılalı 1 yıl oldu. Bu 1 yılda ayda ya da 2 3 ayda bir naber napıyosun diye mesaj attı ara sıra. iyi sen, bende iyiyim diyerek konuşma bitiyor. Ben de görüldü atıyorum öyle bitiyor başka konuştuğumuz hiçbir şey yok. Şimdi yine mesaj attı selam naber dedi ben de iyi sen dedim o da iyi teşekkürler yazdı. Daha görmedim ama görüldü yapıp bırakmayı düşünüyorum. Amacı ne niye böyle yapıyor bişey konuştuğu da yok. Ne yapıyım ben şimdi ya
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
o can sıkıntısından oluyor bana eski sevgilim yapıyodu en son küfürü bastım
Eğlenceli bişey konuşmuyoruz ki canının sıkıntısını geçirecek. Sadece naber iyi sen
ya biliyorum gece mi yazıyor peki gündüz mü
En son gece 5 buçukta yazmış. Ama öğlen yazdığı da oluyor akşam üstü yazdığı da hep değişik yani
ilk yazmalara kesin gecedir geceleri insanların düşünceleri çok değişir o yüzden yazıyor
Kendisini hatırlatıyor sana işte unutmamış belliki ya da bayadır boşta boşluğu doldurmak istiyor
Gecenin 5 buçuğunda selam yazmış
O artık sabahtır ama 🥹 unutmak istemiyor belliki hatırlatıyor kendini
Bir zamanlar her şey çok güzeldi o günleri ben de unutmak istemiyorum ama artık bizden hiçbir şey olmaz o da bunu biliyor
Bunu aynı şekilde onada söylemende fatda var ümitlenmemesi gerekir
Sadece naber diyor ya çıldırıcam. Başka bir cümle kurduğu yok. Noldu neden yazdın desem çok mu meraklı gibi olurum
Hatırını soruyor işte,
Ama sen Yazarsan iş değişebilir :)
Niye soruyor hatrımı. Ne değişicek ben yazınca
İlk sen Yazarsan, o belki bir ışık bekliyordur.
Senin de onu düşündüğünü hissedebilir
Artık bizden hiçbir şey olmaz
Yaşınız kaç?
22
Daha gençsin be kız :)
Kendini bu aşk meşk işlerinden uzak tut bence, insanları çok sev ama arkadaş ol. İleri gitme,
Gel desen belkide gelirim sana diyor 😉😉
Gelmesin artık bu saatten sonra bir önemi yok. sence beni seviyor mu hala aklına geliyor muyumdur sürekli
Geliyorsunki yazıyor ara ara yazıyor tepki verme diye ama sen ne istiyorsun
Bilmiyorum o da benim aklıma geliyor ama şundan eminim onu eskisi gibi sevmiyorum içimde kocaman bir kırgınlık var ve ne yaparsa yapsın onu ilk baştaki gibi sevemem
O zaman engelle kafanı bulandirma
Engellersem vicdan azabı çekerim ben
Böyle nereye kadar
O da sonsuza kadar susana kadar sanırım
İşin yoksa gel 😉
Niye
Konuşmak istersen
Cebimde mi hala bu diyor
2 cümlelik naber napıyosun konuşmasından bunu nasıl ankayabilir
Cevap vermen yeterli
Neden ya
Yokluyor işte
Neyi yokluyor sadece naber diyor başka bişey demiyor ki. Öldüm mü diye mi bakıyor anlamadımfkfkfkfk
Hayatında biri var mı yok mu hala onunla konuşuyon mu konuşmuyon mu merak ediyo işte
Hayatımda biri olup olmadığını sadece naber iyi sen konuşmasından nasıl anlayabilir
Senden ilerisini bekliyor ama sen adım atmayınca konuşmayı devam ettirmeyince uzaklaşmayı tercih ediyor
Beni çok kırdı ve düzeltmek için hiçbir şey yapmadı. Aylarca susup sonra hiçbir şey olmamış gibi geri geldi gitti geldi gitti geldi. Ben buna ne adımı atıyım
O zaman bunu açık açık ona anlatmalısın
Görüldü yapıp bıraksam ne olur. Ben böyle yaptığımda ne düşünüyordur sence
Yine gidip bi süre sonra naber diye geri dönecektir bu hep böyle tekrarlanacaktır
Bosta kalınca eskileri yoklarız arada biz
Neden peki. Hiçbir şey konuştuğumuz da yok sadece naber iyi sen bu kadar.
Senden bir atak bekliyordur belkide çok samimi bir cevap olmadıysa ilerlememiştir
Ya o ne yvşak sen bilmiyorsun 🤣😂ben soğuk olsam da o bana yürür yürümek istese
Ne biliyim arada kendini hatırlatıyordur işte, bilirim ya erkek değilmiyiz hrpimiz kardeşim serefsiz karaktersiziz zaten
Hatırlatma amacı ne çok saçma. Zaten aklıma geliyor ama ben kendimi tutabiliyorum yazmıyorum. Zaten konuşacak bişey de yok ne yazıyor hala anlamıyorum