özlemiş işte büyük ihtimalle pişman olmuştur normal olarakda söyleyemiyor onun için zaten napıyorsun demek büyük adım senin konu açmanı beklemiş sende haklı olarak biraz mesafe koymuşsun ona üzülüp alınmış...
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
E ama onca yaşattığından sonra attığı 2 mesaj için hemen canımlı cicimli konuşamazdım yani
Sonuçta o terk etti ve ben 1 hafta boyunca gerek ağladım gerekse sızladım her bir boku yaptım ama baktım olmuyo artık geri çektim kendimi her seferinde ben gel diyemem azcık da o geldiğini hissettirsin
haklısın sende ondan ilk adımı bekle o zaman seviyorsa mesaj atar zaten ama sende üzerine gidip aranızı fazla açma o zAten geri dönmek falan çok kafa yormustur bu konuda. Ben geri terslendigimde çok kötü olmuştum yaşatma yani ona zaten geri dönmek çok zor
Arkadaşım suçlusun. Sohbet açıçak yönde eylem göstermiyorsun. Sohbetinin istediğin yerlere gelmesini istiyorsan başlangıcların guzel olmalı. Konuşmak istemiyorum zaten diyorsan o zaman iş degişir
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kardeşim 2 hafta önce terk etmiş her gece 1 e kadar çevrimiçi olmuş ben yazınca soğuk cevaplar verip görüldü atmış ve 3 gün tek bir tane mesaj atmamış ve o mesaj atınca 2 mesaj sonra böyle demiş burda ben mi suçlu oldum
Eğer gerçekten barışmak ve konusmak istiyorum diyorsan yardım ederim fazlasıyla. Ancak bana olaylari tamamen anlaticaksin ki olaya hakim olayim ve ona gore seni hazirliyim.
Diyorki ; canım skıldı, başka salak bulamadım mecbur sana kaldım.. Keşke cevap vermeseydin.. İstediği an elinin altında olduğunu hissetmesin. Şımartmayin şu kızları.
ayrılma sebebi neydi çok mu kötü ayrıldınız bence dalga veya trip amaçlı yazmış ilgi göstermeni beklemiş olabilir ama madem ayrısınız göstermemekle iyi yapmışsın
Canımlı cicimli konuşamazdım yani hem o terk etti hem her gece kim bilir kimler için çevrimiçi oldu hemde günlerce mesaj atmadı daha iki mesajda nasıl samimi olcaktım
En İyi Cevaplar