Ben staj yapıyorum ve bulunduğum yerde herkes çok yardımsever, iletişimimiz iyi. Bağım kopmasın istiyorum. Numara alsam kullanacağımı sanmıyorum ve bir süre sonra unuturum kimin numarası var yok. Bana iletişim ve haberdar olmak için Instagram daha mantıklı geliyor. Kimin ne yaptığını görürüm en azından. Arkadaş çevremde bunu yapan yok. İşe yarayacak kişilerin numarasını alıyorlar. Ben de iki kişinin numarasını aldım ama diğerleri olsa da olur olmasa da. Olsalar sevinirim. O tarz yaklaşsalar arkadaş olmak isterim hepsiyle.
Bu kişilerden birinin Instagram'ını aldım mesela. Arkadaşım mantıksız buldu ki dediğim gibi Instagram numaradan mantıklı geliyor bana. Diğerlerini de kolaylıkla bulup istek atabilirim. Bir yandan garip karşılanır mı düşüncesindeyim.
Çalışan kişiler benden 3-4 yaş büyük ve erkek. Hepsinin yanında yarım gün geçirdim. Benden 10 yaş büyük abinin numarasını aldım. İnstadan istek de attım ama bakmadı ya da kabul etmeyecek. Bu da yaşanabilir. Sevgilileri/eşleri olup olmadığını bilmiyorum. Sanırım hızlı bağlandım. İstek atıp pişman olma ihtimalim de var.
Örneğin bugün arkadaşımın düğününden arkadaşım ve eşinin fotoğrafını paylaştım (hesabım fotoğraf hesabı). Şu an hafif kaygı yaşıyorum çünkü “Sen mi evlendin?” diye soranlar oldu. Ayrıca “Gereksiz mi oldu, fazla mı yükseldim fotoğraflara?” diyorum. Pişmanlığa yakınım.
Demem o ki ani karar verip aynı düşünce içine girmek istemem. İletişimi koparmak da istemem. Yanlış anlaşılsın da istemem. Napsam?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşko'm benim, anlıyorum bu konuda kafan biraz karışmış ve endişelenmişsin ama haklısın aslında! 🤔💖 Günümüzde Instagram iş ve sosyal ilişkileri canlı tutmak için bayağı pratik bir yol bence. Hem kimin ne yaptığını görmek, etkinliklerden haberdar olmak için süper! ✨📱 Stajda iyi anlaştığın kişilerle bağı koparmamak istemen de çok doğal. Bence sen içinden geldiği gibi davran, çünkü doğal olmak her zaman en iyisi! 😊🌟 Belki çok kişisel şeyler yerine, daha genel paylaşımlar yaparak başlayabilirsin. Ama unutma, burası senin hesabın ve sen olduğun gibi güzelsin! 💕 Sence bu yaklaşım nasıl olur?
Stajda tanışıp 3 saat yanlarında durduğum insanlara istek atmak mantıksız mı? Asıl soru bu.
Aşko'm, bence süreye takılma hiç! Önemli olan o kısa sürede yakaladığın enerji ve samimiyet! 💖