AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çokta iyi olabilir. Sonuçta iki tarafın kendi arasındaki yaşadıkları daha önemli
Araya baska kisi girnisse mesela
Biri tercih edilir. Başka ne olabilirki?
Bence olunmaz. Sonucta sevgilin olacaksa ne yaptığını görmen gerek.
Sen sevmddigin bir kizi ikna etmek icin o kizla aramda bir ssy yok diyerek kizi takipten atar misin ama. kizi sevmiyorsun
Hayır atmam ama zaten her takip ettiğimiz insanlar ya arkadaşımız ya da tanımadığımız insanlar oluyor. Sevmediğim birini de takip atmam ama takip ettiğsem de çıkartmam ayıp olmasın diye...
Tamam iste benim suphelendigim bir kiz vardi o da takipten atti kizi aramizda bir ssy yok inan artik diye
Sonra suphelendim acaba gizli gizli takiplessmeden konusur mu diye
Sen arada bak atmış olabilir ama bu tekrar takipe almayacağı anlamına gelmez
45 gun gecti ve almadi benim kiskanc oldugumu bildigu icinde yeni bir kiz takibe almiyor
Almıyor olabilir ama mesaj kutusunu baktın mı?
Hayir hic bakmadim
Takipten attigi kizda beni biliyor benim icin attigini
Bence bir bakmalısın.
Erkek milleti güvenilmez arada kontrol edilmesi gerek.
Ben sadece sunu merak ediyorum eger o kizla bir iliskisi olsa benden mi sakliycak ya da kizi benim lafimla instagramdaan mi atick karsi taraf bunu kabul edder mi bence etmez kiz benim varligimi biliyor
Aralarında birsey olsa kalsın ya niye çıkartıyım derdi.
Kesinlikle
Aynen
Sen bir kizsin bir erkk seni takipten atsa bunh kabullenir misin bir baska kiz icin
Sevdiğim çocuk o erkeği sevmiyorsa çıkartırım.
Yaa olay soyle oldu ben bir kizdan suphelendim o da aramizda bir sey yok yeter artik inan diyerektem kizi takipten atti yani inan daha ne demeliyim falan dedi ama awni de swvmiyorum istemiyorum falan dedi
Sen bunattığın için çıkartmış kızı yani bunaltmasan çıkartmazdı Bende sandım seni seviyor bir kız için senden vazgeçzmiş sandım tebrik ettim ama seni sevmediğini dile getirmiş seni sevmeyen bir insan için niye bunalıyorsun ki bırak kimi takip ediyorsa etsin.
Ondan vazgeçmiş
Bunaltmadim sadece sordum bunaltsam bile yapmazdi mecbur degldi
Yani seni susturmak için yapmış
Arkadasim ona seni cik kiskaniyor vs dedi hatta o kadad kiskaniyor ki takip ettigin kizlaei bile o da daha kiz takibe almiyo dusun😅
Ama seni sevmiyorum demiş buna ne demelisin
Kizlada arasinda bir sey yok yani
Uff bana kac kere olmaz diyip gtti sonra geri geldi bir tuhaf oda he
Olur olmaz ama sen bunaltığın için çıkartmış yani sahsen ben sevmediğim bir insan için çıkartmam ama demek ki çocuğu o kadar çok kıskanıyorsun ki çocukta napsın sevmediği biri için kızları takibe almıyor.
Kimse sevmedigi bri icin bunu yapmaz ya da ikna ermeye calismaz aramizda bir sey yok diye
Sacma degil mi kisknsam bile napabilirm kj her yerden englliyim
Dedim ya bunaltığın için ağzını susturmak için yapıyor sevdiğinden yapmıyor
Bu olay olali 45 hatta 50 gun oldu o kizi hc takibe almadi
Nerden biliyorsun belki wpdan konusuyolar
Peki o kizla arasinda bir swy var mi?
Bilmiyorum ama bence uğraşma çocuk seni sevmediğini dille getirmiş bak seni sevse senın yaptığını sana yapardı kıskanırdı çocuğun umurunda bile değilsin
Iyi de beni kiskanmasi gereken bir durum yok aaa bir kere ona beni biri seviyor demisrim sinrlenmisri hattaa baaygi mersk etmisti sonra kendini rahatlatmak icin iste seni sevnde nasl tipdir vs demisti bir kudurmustu😅😅
Iyi de kiz demiycek mi beni niye takipten attin nasl izag edicek basima bela biri var sevgili oldugumuzu gorustugumuzu bilmesin mi diycek
İşte seni sevse kudurmaz. Seven insan ne yapar biliyor musun? kardeşim konuşmayı kes Vs der
Çocuk
Zaten sevmediğini dile getirmiş
Cocukla konusuyoruz demedim benide seven biri var ama ben yuz vermiyirum seni sevdigim icin dedim bakmiyorum kimseye dedim
Seni sevse seni seven tipi merak ettim demez Ne der biliyor musun? Bakma her yerden engelle der. Çocuğun umurunda değilsin.
Bunu kabullenmiyorsun
Tamam haklisin kabullendim.
Gercektsn o kizla arasinda bir sey var mi onu merak ediyorum
Bilmiyorum tanımadığım için yorum yapamıyorum
Kiz baska shirde zaten arti cok canım bir kkz neyse yaa aman daha ugrasmiycam
Takipten nasıl olacak ki? Mesajlaşmadan sevgili mi olunur.
olunur neden olunmasın
Bir sey sorabilir miyim?
tabiiki
Sen sevmediginn bir kiz icin bir baska kizla aranda bir sey oldugunu dusunmesin diye o kizi takpten atar misin sirf o kiz istedi diye ama o kzii hic sevmiyorsun
Biraz karisik mi yazsim soyle soyleyim ben bir kizdan suphelendim o da beni ikna ermek icin kizi takipten atti ben istedim diye
takipten atsa ne olacak kii sanki sadece instadan konuşuluyo
ki yapmak istese heryerden yapar
Kizda bni biliyor yani olayi kiza ne diyebilir ki ikna etmk icin
instagram şifrem ondaydı kardeşim
Naal yani instagram sifresini mi verir
ikna etmek için dedin yaa yani ben cıkarmadım o cıkarmış der
Tamam sonra geri takbie alabilir
bi sürü bahane var yanii kandırır bi şeklide
50 gun oldu hic takoplesmediler
o zamn bişe yok aralarında
Bencede yani kiz kabullenmez heleki benim yuzumden takipten atilmayi
elbette