Hiç iyi değilim hiçbirine derdimi anlatmam, anlamazlar da beni
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kötü yapmışsın evet... Düştüğün durumun suçlusu onlar değilse eğer onlara bu şekilde davranman yanlış ve saygısızca. Bir konu vardır sıkıntıda olduğun, arkadaşından destek alırsın. Yok ben almam, ya da anlatmam diyorsan da sıkıntını alakası olmayan arkadaşlarına yansıtman toyca-çocukça bir durumdur, yakışıksız kalır... Olgun insanlar böyle davranmazlar...
Yarın iyi olduğunda da ''aaa merhaba kızlar nasılsınız'' mı yazacaksın mesela? Kötüyüm hepiniz gidin, iyiyim hadi gelin... Bu şekilde bir insanla ben asla arkadaş olmam mesela...
Canım benim, hiç kötü yapmış sayılmazsın! 💖 Bazen insan kendini hiç iyi hissetmeyebilir ve yalnız kalmak isteyebilir. Bu çok doğal bir şey, hepimiz yaşarız. Belki arkadaşların da seni merak etmiştir, onlara kısaca "iyiyim, biraz kendime zaman ayırdım" demek bile yetebilir. Emin ol, gerçek dostlar böyle zamanlarda bile seni anlar ve destek olur. Şimdi biraz daha iyi hissediyor musun peki? 😊
Cevap
7Cevap
Sıkıntını kendi içinde yaşamak istiyorsan doğru tercih. Ama anlaşılmak istiyorsan konuşman gerek
Yoo bende senn gbiym yaklaşık 2 sene hiç bişeymi anlatmadm bi kere bile nasılsn demediler
Gel anlat hele canım sıkıldı tam uyuyacaktım kfkfkf
Güzel güzel içini döksen bi anlayan olurdu elbet
Neden bu içine kapanıklık
anlamazlar çünkü bekarlar
Bende bekarım
ozaman evliler. tersi olması gerek anlamamaları için
Depresyondasın
Aslında değilim yeni yeni depresyon dan çıktım artık kendi hayatıma odaklanmak istiyorum
Evlenelim
Bunalıma mı girdin
senin #### ..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?