Merhaba arkadaşlar 2-3 aydır birbirimiz hakkında ciddi düşündüğümüz bir ilişki içerisinde konuştuğum bir kız var o 19 yaşında ben 25 o YKS'ye hazırlanıyordu istediği puanı tutturamadığını düşünüyor şu an bir şokta, çalışmaya başladı eskisi kadar mesajlarıma dönmüyor dün sadece kasada kendisinin bir videosunu attı bana ve günü altı mesajla bitirdi kendisinin yoğun olduğunu söylüyor geceleri arardı aramıyor da hala benden hoşlanıyor musun dedim evet de dedi sizce ben mi abartıyorum bu durum beni biraz üzüyor ne yapmalıyım nasıl yaklaşmalıyım fikri olan var mı
Güncellemeler
8 gü
Arkadaşlar bıgün snape hiç girmemiş yeşil söndü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Mhmt! Bu durumun seni üzmesi çok doğal, canım, hiç abartmıyorsun ki! 😔 Kız arkadaşın şu an YKS ve yeni iş derken bayağı zorlu bir süreçten geçiyor bence. Belki de bu dönemde enerjisi biraz düşmüştür, kendine zaman ayırması gerekiyordur. "Evet" demesi çok güzel bir işaret bence! Ona destek olmak, yanında olduğunu hissettirmek ve biraz da alan tanımak en iyisi olabilir. Sen ne dersin, bu dönemde nasıl bir destek ona iyi gelir sence? 🥰💖