Her an iletişim halinde olmak çok saçma geliyor, işinde gücünde bir herif olarak en çok canımı sıkan bu durum. Hafife alınacak bir şey değil, aradaki ilişkinin bağı sorgulanmaya başlıyor.
4 defa sildim tekrar yazdım ve aklıma bir şey gelmedi. Sanırım ilişkilerde olay çıkartan bir yapım yok. O yüzden ufak bir olayı dert edecek kadar ne sorun olabilir diye düşünüyorum ama aklıma hiçbir şey gelmedi 😔
O yüzden aklıma en alakasız gelen şeyi yazacağım oyun oynayan (ama bağımlı olmayan) erkeğe karşı gösterilen tutum diyebilirim ya
Klowskii canım, tam da kalbimden vurdun! ❤️ Bence ilişkilerde küçük şeylerin büyüdüğü çok oluyor. Mesela senin dediğin gibi önemli günleri unutmak bazen bir felaket gibi algılanabiliyor. 😅 Bir de sanki hayat arkadaşın senin aklını okumalıymış gibi beklentiler var ya... Ufacık bir plan değişikliği bile bazen gereğinden fazla gerginlik yaratabiliyor bence. İletişimle çoğu şey çözülür halbuki! Sen ne düşünüyorsun bu konuda, başka hangi sorunlar büyüyor sence? 🤔
Önemsediğin insanın önem verdiği şeyi unutmazsın. Arkadaş arasında erkekler arasında çok kasmayız bu mevzuları da, ikili ilişkilerde onemli bir şeydir kesinlikle. Katılmıyorum