Ben bazı şeyleri fazla kafaya takıyorum ve bazen yazılırken duyguya göre his yaşıyorum mesela o üzgünken bana soğuk yapıyor gibi hissedip sinirimi içimde yaşıyorum bilincim bi nevi oyun oynuyor gibi ne yapamam lazım yardım eder misiniz?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence sen kendin ol yeterli. yani çok fazla umursamaz olma ama bazı konuları de çok takma çünkü aşırı takıntılı olmak da ilişkiyi olumsuz ve kötü yönde etkileyebilir. yani bir şeyi çok kafaya takmak beraberinde sorunları ya da tartışmaları da getirir. eğer bir kişi senin değerini bilmiyorsa sende o kişiye değer gösterme. hak ettiği gibi davran herkese. bence karşında ki kişiyi seni seviyorsa anlayışla karşılayacaktır.
Evet haklısın takma seviyesini nasıl ayarlıcam onu bilmiyorum knk
Sen olduğun gibi kal ve hissettiğin gibi davran. Giderse kendi kaybeder öyle düşün. Bu dünyada kadından bol, bir su var bir yemek. Eğer bir kadın senin değerini bilmiyorsa, başka kadın arayacaksın. Kadınlar anlaşılması en kolay varlıklar. Hiç kendini üzme. Birinden emin olursan onun için savaş, emin olana kadar her bir kadın arayıştır.
Knk cidden yorumun için teşekkür ederim vallaha çok mükemmel bir yorum bunun benden önce bir tane sevgilisi olmuş ve bırakmıcam diyip bırakıp gitmiş ve güven sorunu oluşmuş haliyle ve ben okadar uğraştım okadar uğraştım 4 ay ve son nefese kadar savaşmaya varım hüvenim var çünkü imam kızı onda sorun yok sevse mükemmel bir ilişki olucak inanıyorum ve halen daha bakliyorum iki gündür bir sorun var hasta ve hastalıktan dolayı haliyle moodu düşük olabilir ddiye düşünüyorum ve soğuk hissediyorum çünkü dedim gibi moodu yok ve soğuk hiç sevmem ve kafama takıyorum bunu bazen konuşması felan kafama çok takılıyor kafama hep takıyorum her yazısında bir anlam arıyorum kafama takmam sorun olur mu ve sık sık dile getiriyorum kafama takılanı nasıl etkiler bu ilişkiyi
Bak güzel kardeşim bu cümleyi hafızana kaydet ve hayatında hangi kadın olursa olsun hatırla. Sevdin, sevdiğin kadar sevilirsen o ilişki olur. İlgilendin, ilgilenedigin kadar kız senle ilgilenirse bu ilişki olur. Kızlar, erkeklerden daha yalancıdir ve elinin altında tutmak ister. Hiç. bir kızın elinin altında olma. Her zaman seçeneğin olsun.. Biz erkekler dürüst severiz, karşımızdaki dürüst değilse ayarı veririz. Dürüst bir kadın bulana kadar sana uymayana yol ver. Ne zaman dürüst birini bulurdun o zaman dur. Kadınlari çözmek zor değil. Kendilerini zeki sanan ama olmayan varlıklardir.
Şimdi knk cidden baya iyi konuşuyorsun ve cidden uygulanması lazım öncelikle dürüstlüğünde hiç sıkıntı yok açık açık konuşuruz herşeyi ama işte bazen ben aşırı kafama takıyorum şu son iki gündür ama hastalık yüzünden sanırım moodu düşük ve soğuk olması bundandır aslında belkide soğuk yapmıyordur bilincimin bana oynadığı bir oyun olabilir tam bilmiyorum kafama takma sorunu var ben fazla kafaya takıyorum ve kızı bunlatıp ayrılmak istemiyorum buna çözüm arıyorum
Senin için doğru olduğuna inanıyorsan zaten ayrılma. Bu ilişki sen bitti demeden bitmemeli. Kız ne zaman başkasını bulur o zaman bitti dersin. Sen bitti diyene kadar ne yaparsa yapsın bitmemeli. Bak sen kendin olursan, kız istediği kadar ayrılsın. Başkasını bulmadikca senindir. Bizim gibi erkekleri bulan kadınlar zaten aldatmaz. Çünkü bir daha bulunacağını bilir. Onlar da sürekli yeni biri ile tanışmaktan sıkıldı, elindekinin en iyisi olmasını istiyor. O yüzden sen kendinden ödün verme. Baktın bu durumu uzatıyor ver yolu hiç acıma. Piyasa da kız çok ama gerçekten adam olan adam çok az. Kadınlar da bunun farkında. O yüzden kız sana uyuyorsa hayatında tut, uymuyorsa var yolu. Uyacak bir kiz elbet çıkar.
Knk sen ilişki uzmanımısın cidden bu yorum hayatıma yön verebilir ben ben içimde yani cidden çok sevdim hiç bırakasım yok olursa olur olmazsa birdaha asla yapmam diyorum çünkü inanıyorum harika bir aşk olur olursa çünkü severse ciddi seven biri gibi geliyor bana ben zaten bilmiyom ilk göz ağrım ve bırakmaya niyetim yok hayatı daha yeni yeni tutunuyor gibiyim cidden ben soğuk insan sevmem ve hasta olunca zaten ne neşe var ne enerji bundan dolayı soğuk yapıyor olabilir kafama takmam bilmiyorum hayatta bazı şeyleri çok kafama takıyorum kaçıncı diyişim bilmiyorum ama yani bi konu üstünde çok dururum durulmaması gereken gereksiz bir konu olsa dahi çok duruyorum ve bana ve ilişkimize zarar verecek gibi bi noktadan sonra yani çok seviyorum be knk ben bilmiyorum huyu konuşması hoşuma giden bir kız ve ilk defa böyle çok az dahi olsa soğunu görünce bilmiyorum garip oldu belki o anki duygularıma göre soğuk hisseden bilinç altım olabilir belki soğuk yapmıyordur ama ben öyle hissediyor olabilirim yani bilmiyorum ben çok ciddi düşünüyorum evlilik felan ama işte ailesi bide çok sıkıntı çok baskın bir aile ve ben zaten aşk nedir sevdiğine insan nasıl davranmalı bilmeyen biriyim yardımcı olurmusun bu konuda
İlişki uzmanı değilim. Sadece hayatı tecrübe etmiş, kadınları tanımış biriyim. Ben de çok dalgalandım eskiden, çok kadın tanıdım zamanla doğru kadın profili kafam da oturdu ve benim için uygun olanı seçtim. Sen bile hasta olduğun da bir şey yapasin gelmez. Bu en fazla iki üç gün sürer. Bazı şeylerin süresi uzarsa bahane veya taktir. Kendinden veya ailenden baz al. Annen hasta olsa bile diğer gün kalkar temizlik yapar, yemek yapar değil mi? O yüzden bir kadının dediği şeye güvenme. Dediği şey 3 günden fazla sürüyorsa %100 yalandır. Çünkü üç günde ölmediyse, yazmak isterse onu kimse. tutamaz.
Şunu da ekleyeyim ülkemiz de. Polisler kadına bile ceza yazmıyor genel olarak. Bu ülkede bir kadın telefonunuzu kullanabilir miyim? Diye sorduğunda hayır diyecek erkek sayısı çok az. O yüzden her kadın istediği zaman, istediğine ulaşır. Sana 3. Günden sonra yazmayan birine ne güven ne de sev. En fazla iki gün unutma.
Şimdi zaten yazmaya çalışıyor enfeksiyon kapmış zaten dün hastanede 3 serum yemiş yani yalan değil kafam rahat vücudu çökmüş kafa ağrısı mide bulantısı derken tabiki böyle olabilir ben kafamı çok takarım soğugada gelemem zaten bunu dün açık açık söyledim ve dikkat etmesini söyledim oda dikkat etmeye çalışır ama ben soğuk yapmıyorum ki dedi ve herzman ki gibi kafama takıldı ve buraya danıştım bazı sorular kafama takılınca burada farklı cevaplar arıyorum bana önerin ne olur
Buradaki insanların %90 ı karısını, kocasını, sevdiğini aldatan insanlarla dolu. Dikkat edersen mantıklı konuşan insan sayısı çok az. Buradaki kimsenin fikrine göre ilişkini yaşama, ben de dahil. İlişkini senden daha iyi kimse bilemez. Ben dahil dedim ama ben %10 Luk düzgün taraftayim
Yok hergün yazışıyoruz sıkıntı yok yazışmada
Sevdiğine ve senin için doğru kışı olduğuna inanıyorsan, sev. Savaşmaya da devam et. Şüphe uyandırıyor, güvenini kırıyorsa hiç vakit kaybetme. Hele ki bu kız borderline veya narsist ise anın da yol ver. Vakit kaybı.
Evet bazıları çok saçma yorumlarda bulunuyor en mantıklısı kafamın bir kenarında tutuyorum zaten ama işte bu konu kaç gündür kafamda neden bukadar takıyorum takmamam için ne yapmalıyım?
Kardeşim takmamam diye bir şey yok. Bir üstte yazdım. Seviyorsan takacaksin. Adam olan sevdiğini takar. Sevmediği ölse umrunda olmaz.
Aynen haklısın yani kafama yani takıp soruyla boğuyorum gibi bir his var içimde yani ya sıkarsam ben sıkıyormuyum diyede sordum ve şunu dedi "sıkmıyorsun, seninleyken sıkılmıyor aksine seninleyken mutluyum ve eğlenceli geliyor yani üzülme beni sıkmıyorsun dedi" yani bunu diyince çok mutlu oldum yani daha daha sevdim çok seviyorum
Bak brom. Bu kız senden emin olmuş artık, güvenmis. Deneme, test işlerini bırakmış. Sana düşen bu kıza sahip çıkıp, üzmemen ve onun sevgisine ihanet etmemen. Yalnız kızı çok seviyorsun diye kendinden vazgeçme. İlişki de senin doğruların neyse kız ona uymalı. Yoksa olmaz. Çünkü kadınlar bizden daha farklı düşünür. Kurallarını koy, bunlara uyarsa devam et, uymuyorsa yol ver. Elbet uyan çıkar. İlk değil ki son olsun 😉. Ben şeye de uyuz olurum. Bir kız için sensiz yapamam, ölemem diyenlere. Bir kadın sen onu severken ölürse, onsuz yapmazsin. Hayatta ise ve o hayatına sensiz devam ediyorsa her türlü yaparsın
Knk cidden yani halen daha güvenle alakalı problem aslın yok dene bilir sadece şu an ablasına söylicek ve bende teklif edicem sevgililik şeyini ablasına söyliyememesinin sebebi çok baskıcılar ve ablası ilk konuştumzda dedi ve ablası istemedi sebebi yani insan kardeşini emanet edemez doğru haklı tabiki ablası şu ülke durumunda zaten güven kalmadı ve şu an bekledim 4. ay a 14 gün kaldı yani ablası bi zamet artık güvenir olucaktır ve söyleyememesinin bi sebebi daha bunlar demiş yaparsan söyliceksin söylemezsen konuşmam bidaha demiş desin hele olucağız işte yani aslında pek sorun yok ama bu hastalık yüzünden soğuk yapması ben zaten ufak bir soğukta sinirlenirim soğuga gelemiyorum ve dün değil hatta daha öğlen dedim ve artık yapmaz diye ümit ediyorum bakalım nasipde varsa son nefese kadar olmaya varım çünkü aramızda bir sorun yok ve yani belli etmese de çok seviyor ve bazende kıskandım gösteriyor
Dediğini yapması önemli ve uyması. Dediğini bir gün yapıyor, sonra yapmıyorsa bu showdur. Göz boyama işi yani. Yalana ve ihanete girer. Direkt yol ver. Kadın dediğin senin evin direği olduğunu kabul edecek. Erkeğin doğası evi korumak, kadının ise eve bakmaktır. Kadın dediğin zarif olur, erkek gibi kadın olmaz. Kadın gibi erkekte olmaz. Dediğim gibi bu davranışları 3 günü geçerse yol ver acıma. Yalnız sevdiğine eminsen de, düzelmesini bekle. Benim de sevgilim iki gündür deprem bölgesinde haber alamıyorum. Oturdum haber bekliyorum. Ne oldu ne bitti bilmiyorum. Bildiğim tek şey bana ihanet etmeyeceği. Öldü mü kaldı mı bilmem. Ölürse eğer, ben onu severken öldüğü için benim için aşk meşk işleri biter. Yaşıyorsa da iki yıl sonra evlenirim
🥲 knk yani fiyorsunki sevdiğine eminsen bu ilişkiyi koru eğerki sevmiyor veya sevmediğin şeyi yapmaya devam ediyorsa yol ver diyorsun yani
Aynen öyle. Çünkü bu hayat; seni seven, sana saygı duyan ve ömrünün sonuna kadar sadık kalacak karakter de bir kadınla güzeldir. Kıçını başını oynatanla değil.
Eyvallah knk gene bir sorun sıkıntı vebal olursa sana yazarım takip attım
Ben hatundan başkasını takıp etmiyorum, başkası ile mesajlasmiyorum. Soru açarsan, görürsem gelirim. Onun dışında iletişim kuramayiz. Takip edenleri de tanımıyorsam engelliyorum tek hatun kalsın diye. Muhabbetim olanları engelleyip, engeli ediyorum. Takipten düşsün diye. Ben normalde gizli kullanırdim. Hatun için açtım görüşleri rahat kontrol etsin diye. Yoksa gizli takılıyor, kimseyi almıyorum profile.)
Muhabbetim olanları engelleyip, engeli açıyorum takip düşsün diye"
Tamamdır knk ben zaten soru açınca sana davet atarım
Takip etmiyorum olum nasıl Atacan. d neyse ben kaçıyorum işlerim var haydi eyvallah
Ozman buradan tekrar yanıt varirim soruna bildirim gelir
Eyvallah her şey için
Kendine dikkat et
Yorumlarda da herkes ilişki uzmanı çıkmış dfsgsb. En önemlisi hiçbirşeyi umursama. O sana soğuk yapıyorsa , trip atıyorsa o kızdan olmaz abi. Herkes burada kendi ilişkisine göre yorumlamış ama herkeste farklı olabiliyor durum
Sendede farklı sen trip atmıyorsundur felan ama trip atan kız seviyordur sevdiğini kıskanır insan
İkide bir trip atmak sevmek anlamına mı geliyor? Bu mu?
İkide bir değil arada bir ikide bir tribi kimse çekemez ve yaniben sevdiğim kadından razıyım ama hasta olmuş soğuk yapması mood düşmesinden
O zaman yani burada bu yüzden soru açman doğru değil🙂O zaman kız seviyor o yüzden soğuk yapıyor