Selams
haftanın en güzel günlerinden birinden 🌸

#sosyetic
Benden kaynaklanıyor
Hep yanlış kişiyi seçmemden kaynaklanıyor
Üçüncü kişilerden kaynaklanıyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Selams
haftanın en güzel günlerinden birinden 🌸

#sosyetic
İlişkilerdeki problemler birçok farklı faktörden kaynaklanabilir. Bunlar arasında iletişim eksikliği, güvensizlik, uyumsuzluk, farklı beklentiler ve kişilik farklılıkları sayılabilir.
İletişim eksikliği, birçok ilişkide ortaya çıkan en yaygın problem olarak kabul edilir. İletişim eksikliği, çiftlerin duygularını açıkça ifade etmelerine, ihtiyaçlarını dile getirmelerine ve karşı tarafın ihtiyaçlarını anlamalarına engel olur. Bu durum, çiftler arasında anlaşmazlıklara, yanlış anlamalara ve hatta bağlantısızlığa neden olabilir.
Güvensizlik de bir diğer yaygın problem kaynağıdır. Güvensizlik, birçok farklı şekilde ortaya çıkabilir. Örneğin, bir partnerin sadakatsizliği veya aldatması, geçmişte yaşanan travmalar veya kişilik özellikleri gibi faktörler güvensizliğe neden olabilir. Güvensizlik, bir ilişkideki bağlılığı zayıflatır ve ilişkiyi zorlaştırabilir.
Uyumsuzluk da bir diğer önemli problem kaynağıdır. Çiftler arasındaki uyumsuzluk, farklı ilgi alanları, hayat tarzları ve değerler gibi faktörlerden kaynaklanabilir. Bu uyumsuzluklar, bir ilişkide uyumu zorlaştırabilir ve çiftler arasında anlaşmazlıklara neden olabilir.
Farklı beklentiler de bir diğer problem kaynağıdır. İlişkiye başlama nedenleri, gelecekteki hedefler, çocuk sahibi olma düşüncesi gibi faktörler, bir ilişkideki beklentileri farklılaştırabilir ve çiftler arasında anlaşmazlıklara neden olabilir.
Son olarak, kişilik farklılıkları da bir ilişkideki problemlerin kaynağı olabilir. Kişilik farklılıkları, çiftler arasında anlaşmazlıklara, uyumsuzluğa ve hatta çatışmalara neden olabilir. Kişilik farklılıklarını anlamak ve kabul etmek, bir ilişkideki sorunların çözümünde önemlidir.
Bende problem yok 8)
Haydaaa :D problem sende mi diye sormadım ki djkd
Ama soruyu cıvıtmaaa :D
Ricalar ✌️
Paratoner gibiyim nerede ariza var beni buluyor. Çekiyorum arızalı insanları çoğuda paranoyak psikopat narsist şizofren oluyor. En son dün bu tarif ettiğim özelliklere sahip birinden kurtuldum. 🎊🤣
Dün müüü neyi kaçırdım ben 😅
Tatliimmm kaçırmadın kutlamalar devam ediyor 🎊🎊🤣🤣
Noluyor be, nerde kutlama hani 😅
🤣🤣🤣 arkadaşlarla dışarı çıkıyoruz kutlama için senin yerinede içerim ben tatlim😅🎊
Ne kutluyoruzzz :D
Manyak piskopqtlardan kurtulmayi😄
🥂🥳🥳
Teşekkür ederim sosi💙
Rica ederim canım 💙
maalesef ki aşılmamış travmalarım embesil insanları paşa gibi hissettirip kendilerini bok sanmalarına sebep oluyor. kendi problemlerimi aşana kadar ilşşki yapmayacağım
Cevap
37Cevap
İlk başta kolay kolay yüz vermeyip, süründürüyorum aşık olduktan sonra da cefasını çekiyorum.
Benim sorunum çok sevmek, çok değer vermek, seviyorum diye bazı şeylere göz yummak galiba değişmem gerek.
Benden kaynaklanıyor kimseye güvenmediğim ve söylediklerine inanmadığım için...😄
Birazcığı senden bir çoğu onlardan o zaman 😃
Yanlış insan ve benim hatamsa yanlış insan olduğunu anlamama rağmen o anlık yaptı diye düşünmem. Eee iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır demişler. Elbette benim hatamda var.
Yalanlardan
Genellikle seçtiğim kişilerle alakali (bugüne kadar), ya da ben sevgi dozunu biraz fazla veriyorum, seviyorum sahipleniyorum icimden bir parça gibi görüyorum bir zaman sonra suistimaller oluyor, sevmek ilişkiler fedakarlik ister tek taraflı yapa yapa karşı tarafa bir şeyler oluyor, bunun gibi uzun mevzular.
Cevaplar yetersizdi
Genelde iki üç defa daha yazdım bir iki gündür
Sözler ile davranışların örtüşmemesinden kaynaklanıyor
Seviyorum ben her koşulda yanındayım ben ama ortada kimse yok
Bir saate gelirim beş saat olmuş mesajlara aramalara geri dönen yok
Uyumuşum o olmuş bu olmuş bla bla bla
Daha uzar gider
Ben tanışma aşamasında (daha ilişki falan olmadan) bilerek herifi kendimden soğutmuşumdur, yani problemlerin altın kaynağı olmuşumdur, aramıza girmişimdir 😅
Benden kaynaklanıyor tabii ki. Durumum malum. Evde oturup dantel örmem gerekirken; kalkar birileri ile aşk meşk işlerine girersen başka ne beklenebilir ki?
Evet, evde otur dantel ör hsdj
Değer vermekten kaynaklanıyor.
ne demiş büyük düşünür , filozof Hristo ; yüz verdik deliye geldi s. çtı halıya
Jsjs :D değer vermezsen nolacak, vermek zorundasın ki
İşte o yüzden biz hristoya hristır oradan diyoruz dinlemiyoruz onu 🤷🏻♂️
Dinlemediğin belli :D
Amcamın çocuğu olur kendisi dinlemesem olmaz 😬
Benden kaynaklanıyor hayatımın merkezine aldığım hadinden fazla değer verdiğim için pir tarafları kalkıyor..
Al benden de o kadar 😅
ben netim o bunu anlamaz 3. kişilere kulak verirse ne yapabilirsin ki hayde diyeceksin
Bu halde olmamdan ♿
Ama bir gün peşimden koşturucaklar ondan sonra bende onları reddedeceğim
Devamlı hep Üçüncü kişilerden ya o kişiyi manipule eden, herşeye burnunu sokan bir ablası vardır veya çok yakın olduğu arkadaşı sürekli onu sahiplenen. Özel alan bırakmayan. Anlaşılamamak kadar berbat bir duygu yoktur.
Genelde güvensizlik, 3 kişiler saygisizlik , sadakatsizlik
Üçüncü kişiler muhabbeti gerçekten can sıkıcı
Tabiki
Bazen benden kaynaklıyor bazende kendisinden
Yoo tamamen sendendir o :D
İyi tamam günah keçisi yapın beni olsun bitsin 🥹
Biz yapmadık, sen öyleymişsin 😅
Fazla affedici oluyorum kıyamıyorum konduramıyorum bazı şeyleri o da bunu fark edince rahat davranıyor gitmem sanıyor.
İşime odaklanmamdan, ailemden ve çevremden kaynaklı çekinceleri oldukları için bence biraz onlardan kaynaklı
İşler ciddiye binince annesinden. Annesi çok büyük problem oldu.
Annesi ne tür bir problem oluşturabilir ki
Ayrı ev problemi. Annesi alt katta oturun diyor sevgilime duygusal giriyor ağlayıp sızlıyor. Bende altlı üstlü oturmam diyorum. AYRILDIK. şu an konuşuyoruz ama aileler ayrı biliyor düşün
D: Hiçbiri. Hepsinin altında yatan şeyler, kendini ve insanları tanımayı becerememek + iletişimsizlik.
emoji yerine D şıkkı anlamında D- yazmıştım, klavye düzeltmiş
"Beklenti nedir ve nasıl biriyle olmalıdır" sorusuna yanıt vermeden karambolde herkes tuttuğuna yapıştırmanın derdine düşüyor.
Üçüncü kişilerden.
dinlememek ilişkiye sadece tek pencereden bakmak ve çaba göstermemek
Farklı görüş tabi ki, eğer varsa cinsellikte birinci sırayı alır...
Bir karar alırken beni hesaba katmayıp alınan kararlar yüzünden. Ve aldatılmamdan kaynaklanıyor.
Problemli bir ilişkiye denk gelmedim hiç. 😅
mevcut ilişkimde bir problem yok
eskiyi de konuşmanın anlamı yok
Sorun ben de fazla güvenmek bağlanmak o zaman tamam diyorum ben ne hissediyorsam karşı taraf da hissediyor diyorum ama öyle değil. Narsist yalancı fazla egoya sahip kişiliksizle muhattap olmuş oluyorum.
Çoğunlukla iletişimsizlikten kaynaklanıyor bana kalırsa
Aslında doğru.
Şeytanlar fitne fucuk yapıyor. Şeytanların suçu
Ağrı kesici kullanmadıklarından kaynaklanıyor anladın
İlgilenmediğim için akşam kahveye gidiyorum diye falan
Hangi açıdan bakarsan bak sıkıntı musibet çıkmaması imkansız önemli olan bir arada göğüs gerebilmek.. şuraya bitmeyecek bir liste yazabilirim şu veya bu sorun vs.
Kadınlara değer vermeye doyamadığım için kaybedilme korkusuna yol açıyorum
Bende hiç günah yok kabahat sende 😉🤪🤪
😅😅
🤭🤭🤭
Yanlış kişiler beni buluyor hep : ))
Sen onları buluyon belki
Ben aramam ki 😂
Evet aramazsın hıı tamam tamam
Şu kadınların hı hı öyle tamam demeleri yok mu, bitiriyor beni 😂
İnandırıcı gelmeyince öyle yapıyoruz 😅
Ben artık insanları bir seylere inandırmaya çalışmıyorum, istediklerini düşünebilirler
İnandırmaya çalışma zaten ama inandırıcı gelsin bi zahmet :D
Ben böyleyim demekten kaynaklanıyor.
Cevabı alalım :D
Genelde yanlış insan benim sevdiğim beni sevmez beni seveni ben sevmem en büyük çıkmaz problemim
Yanlis kisiler
Çıkar odaklı yaklaşımlar tabiki 😃
genelde güven sorunu oluyor
Benim daha çok seven taraf olmamdan kaynaklanıyor
çünkü yalan söylemeye teşvik ediyorlar
Ne istediğini bilmemekten
Yanlış kişiler.
Benden kaynaklı
Benden, çabuk sıkılıyorum
Hiç anlamıyorum bilmiyorum
Benden kaynaklanıyor.
İlişki yok no problem
Hem yanlış kişiler, hemde benim hatam.
Genelde yanlış kişi secmek
İlişkimin olduğunu unutmam
hsjsjs nee?
Ne oldu ki sizde böyle sorunlar yaşamıyor musunuz
İnsan ilişkisi olduğunu nasıl unutur
Bence küçük problemler bunlar yaşanabilir yahu
Kaynaklanmıyor ki 🤔
ya sen sus djdk
Öyle ama 1.5 senede 1 kere minnak tartısma yasadık. Onda da telefonla olmuyor hazırlan alayım senin aklını dedim tantuni yemeye düştük 😂
Kendi kendinize nazar değdirmeyin ya 🙄
Tek bildiğim nazar sakız onu da ben çiğnemem zaten sosyetik 😂
Yanliş kişiyi seçmemden, işaretledim.
yükselenimin suçu
Yanlış kişilerden kaynaklanıyor.
Hep yanlış insanları hayatıma alıyorum
Ah bir şans versen
Güvensizlik
Yetersiz c*nsellikten
İlişkimi en ufak tartışmada bitiriyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?