Bir ilişkiyi yıpratan en büyük etken ilgidir ilgi olmayınca eksilince artık konuşulacak bir ortam oluşturulamıyor sadakatsizlik başlıyor yavaştan bir ilişkiyi en çok ilgisizlik yıpratır ilgisizlik gösterildiğinde partnerler dış etkenlerle ilgilenmeye başlar ben böyle düşünüyorum...
Yalan, çok üstüne düşme, abartılı, olumlu ya da olumsuz tepkiler, gereksiz kıskançlıklar, zamanla tükenen saygı, eski ilişkileri çok fazla sorgulama, herhangi bir durumda karşılıklı olarak alttan almama durumu, kişilerin kendilerine zaman ayırmaması, güvensizlik ve de bir tarafın gereğinden fazla ilgi gösterip sevdiğini belli etmesi, nedense bu durumda diğer tarafın bir havalara girme durumu oluyor, son olarak hiç bitmeyen beklentiler olarak sıralanabilir.
İletişim kurulmaması, ağzı olanın iletişim kuruyorum sanması, arkadan konuşmalar, hakaretler, emeğinin karşılığını alamamak, iyilik yapıp sürekli kötülük görmek, karşımızdakini cevap vermek için dinliyoruz anlamak için uğraşmıyoruz bile bunlar ilişkiyi çok yıpratıyor
Kıskançlığın abartılması ve insanı boğması. Ayrılıp barışmanın rutine dönmesi Saygının yok olması Beklentilerin hiçbir zaman son bulmaması Ufak tefek ama üzeri örtülen birtakım sorunların birikmesi.
Asiri kiskanc, guven sorunlari olan, yapis yapis, surekli ilgi bekleyen iki lafindan biri trip olan, doyumsuz, anlayissiz, egosu tavan olan, bencil, surekli ben bilirim kafasinda olan kisiyle birlikteysen o iliski yipranir yurumez ilerlemez tokezlersin
İletişimin düzgün kurulmaması, hataların kabul edilmeyiși, anlamak yerine kaba davranmak, kötü sözler, saygının yitirilmesi, özel hayatı 3. kișiler ile paylaşmak, gereksiz kısıtlamalar, ilgisizlik...
üstat ben o işleri beceremedim saçma sapan kaprisler imalar falanlar filanlar beni yoruyordu 1 değil 2 değil dedim demekki millet böyle bizde o cevher yok o gündür bugündür kaçarım ilişkiden aşktan meşktten
Kavgalar cimri olması saygı göstermemesı aşırı kıskanç olması sürekli şüphelenmek güvensizlik umursamayıp önemsememesi denk görmemesi yanı kendini ya senden üstün görmesi ya da sen onu kendinden üstün görmen sadakatsıtsız olması
Gereksiz tripler Ne istediğini bilmeme Önceki ilişkilerde yaşadığın sorunları şimdiki sevgiline yansıtma Gereksiz kıskançlık Aşırı ilgi ya da ilgisizlik