Aşk İlişkileri İlişkilerdeki başarısızlıkların nedeni sizce neden? isabellayım Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor basiretsizlik mi yoksa tarafların gereksiz egoya sahip olması mı? İlişkilerdeki başarısızlıkların nedeni sizce neden? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. İki tarafın da kendini ilişkiye aynı derecede vermemesi ve güvenilmez olmaları 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı. Tabi ki de gerçek aşk olmaması ve çıkara ya da cinselliğe dayalı olması.. egoları da var 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Herkes gibi yaşamadığım sonrasını düşünmem ayrıl barış olmaktan sıkılmış olmam ve buna başlamak istememem.Bu durumda bir süre sonra tembelliğe yöneltiyor insanı ister istemez. 0 0 Yorumla
BenimHepUmudumVar Takip Et Master Yaş: 38 , eic 69% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Hanımefendilerin beklentileri uçuk, beyefendilerin de dayatmaları çok anlamsız... Empati olmayınca başarısızlık kaçınılmaz... 1 0 Yorumla
bugünleriyigünler Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Ana başlık uyumsuzluk, bu her konuda olabilir, ilk başta zayıf ve geçici hisler, gerçelerin gün yüzüne çıkmasıyla yerini bulan anlık hisler 0 0 Yorumla
Kızzz23 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı. Gurur, ego, kimsenin kimseye tahammülü kalmadı artık 0 1 Yorumla isabellayım +1 yıl off aynen ya bazen kendimde yapıyorum bunu Yorumla
The_Muallime Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. İki tarafın ilişkiden farklı şeyler beklemesi 0 0 Yorumla
Elizz_sa Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl İnsanlar gevşek ve gevşek insanları sevmiyorum 0 0 Yorumla
MysteriousSo Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Temelde bencillik ve iletişimsizlik. Bu ikisi ilişkiyi hızlıca çıkmaza sokabilir ve tüketebilir. 0 0 Yorumla
_KalbiSükûn_ Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Sürekli ben diyerek yolda yürünmez. Biz olmayı beceremiyorlar. 0 0 Yorumla
RealistPasa Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. İlişkilerde bireyler bencilce davranıyor olması 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl devir degisti :) kizlar avci oldu, erkekler dişil..komik görüntü.. 1 1 Yorumla isabellayım +1 yıl üzücü trip atan erkekler... Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Çok konuşurlar her dakika her şeyi konuşuyorlar hiç özelleri kalmıyor yani merak uyandıracak bir şeyleri kalmıyor bu da ilişki bitiriyor tahminimce 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kadın ona saygı duyan adamı sevmiyor. Erkeğin sert ve umursamaz olanını tercih eder kadın. Benim ilişkilerim değer verdiğim için gitmedi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yedek parça bulundurması bazılarının ve anlayışsızlık empati yapmama 0 2 Yorumla isabellayım +1 yıl yedek parça ne demek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başka birileri Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. beklentiler fazla 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
İki tarafın da kendini ilişkiye aynı derecede vermemesi ve güvenilmez olmaları
Tabi ki de gerçek aşk olmaması ve çıkara ya da cinselliğe dayalı olması.. egoları da var
Herkes gibi yaşamadığım sonrasını düşünmem ayrıl barış olmaktan sıkılmış olmam ve buna başlamak istememem.
Bu durumda bir süre sonra tembelliğe yöneltiyor insanı ister istemez.
Hanımefendilerin beklentileri uçuk, beyefendilerin de dayatmaları çok anlamsız... Empati olmayınca başarısızlık kaçınılmaz...
Ana başlık uyumsuzluk, bu her konuda olabilir, ilk başta zayıf ve geçici hisler, gerçelerin gün yüzüne çıkmasıyla yerini bulan anlık hisler
Gurur, ego, kimsenin kimseye tahammülü kalmadı artık
off aynen ya bazen kendimde yapıyorum bunu
İki tarafın ilişkiden farklı şeyler beklemesi
İnsanlar gevşek ve gevşek insanları sevmiyorum
Temelde bencillik ve iletişimsizlik. Bu ikisi ilişkiyi hızlıca çıkmaza sokabilir ve tüketebilir.
Sürekli ben diyerek yolda yürünmez. Biz olmayı beceremiyorlar.
İlişkilerde bireyler bencilce davranıyor olması
devir degisti :) kizlar avci oldu, erkekler dişil..
komik görüntü..
üzücü trip atan erkekler...
Çok konuşurlar her dakika her şeyi konuşuyorlar hiç özelleri kalmıyor yani merak uyandıracak bir şeyleri kalmıyor bu da ilişki bitiriyor tahminimce
Kadın ona saygı duyan adamı sevmiyor. Erkeğin sert ve umursamaz olanını tercih eder kadın. Benim ilişkilerim değer verdiğim için gitmedi
Yedek parça bulundurması bazılarının ve anlayışsızlık empati yapmama
yedek parça ne demek
Başka birileri
Tarafların gereksiz egolu olması
Tahammül seviyemiz çok düştü
Baskın olma çabaları...
Sadalatsizlik
beklentiler fazla
Bilseydim zaten önce kendimi çözerdim