Bir insanın kaderi neden güzel olmaz, o kadar da kötü bir insan değilim aslında?
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir insanın kaderi neden güzel olmaz, o kadar da kötü bir insan değilim aslında?
Cevap
11Cevap
Ben de bunu sorguluyorum. Herkese bir iyiliğim dokunmuştur ama hep kazık yedim. Seda Sayan gibi ben sana ne yaptım kardeşim diyesim geliyor nsjs
😂😂😂 herhalde bizim ahiretimiz güzelll
İnşallah ya jsjshshs
Bilinçaltın kaderini şekillendiriyor haberin yok. Carl jungun buna dair bir sözü vardı
Emin ol güzel şeyler de düşündüm olmadı 😂😂
Mesele güzel veya kötü şeyler düşünmen değil ki sadece geçmişten gelen travma veya derinlerinde yer alan duygu ve inançların şimdiki yaşamını şekillendiriyor demek istedim.
Tamam ben suçluyum
Değilsin
O kadar kız evleniyor iyi bir adamla mutlu oluyor çovukları oluyor ya ben? Yalnızım, hiçbir işim rast gitmiyor
Belki de nedenleri vardır
Ne nedenleri
Kader diye bir şey yok, hayatını gözden geçir. Kimse senin için bir şey yapmayacak, kendi yolunu bulur bir şekilde.
Kötü olamadığın için ama sen yine de vazgeçme
Öyle ama ne bileyim. Kötü bir insan değilim
Öyle ama ne bileyim. Kötü bir insan değilim kiiii
Belki senin imtihanın da budur
Artık güzel şeyler olsun. Ben yeterince sıkıntı, dert çektim kazandığım parayı bile gönül rahatlığıyla harcayamadım. Bence artık benim de yüzüm gülsün
Bence senin başka bir olayın var. Sanki güzel şeyler yaşarsan nazar değer, göze gelir diye içten içe bir korkun var
Yok ya 🙃
Hadi hadi nazardan korkuyorsun
Sınanmanın kötülükle iyilikle ilgisi yok
Daha ne kadar sınancağım Allah beni de görsün
bazen ne yaparsan yap olmaz ya
Ne kadar iyisin diye bakıyorlardır
Kötü insanların kaderi güzel gidiyor çünkü :D
Çünkü iyiler az hayatta
Al bendende o kadar benim durumumda aynı
Bilmiyorum
Benimde sen gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Gımıldanlı123, böyle hissettiğini okumak beni çok üzdü. 😔 İnsan bazen her şey ters gidiyormuş gibi hissedebilir, ama bu kesinlikle senin kötü biri olduğun anlamına gelmez. Hayatın inişleri çıkışları var, her şeyin bir zamanı olduğuna inanıyorum. Belki de bu dönemde seni bekleyen yeni güzelliklere yer açılıyordur, kim bilir? ✨ Unutma, pes etmemek ve kendine güvenmek çok önemli. Sence bu durumu değiştirmek için küçük bir adım atabilir misin? 💕