Arkadaşlar kaderim neden böyle benim ben evlendim neyse sadece bir sözüm oldu esimin ailesi yapicam dedi kandirdi neyse yapmadilar bana bir alyans bir küpe taktilar sözde neyse esimle biz evlendik esim birlikde aradan zaman gecince paramiz olunca gelin damat cekimi yaptik ama cogu sey icimde kaldi cok üzüluyorum bakiyorum cevremdeki herkesin olmus bir tek benim ne balayi gitim tatil ne esimle bulundugum ilcede geziyoruz amena aradan zaman geçti bilezik aldi bana yapti az cok ama ben cok üzüluyorum kaderime oysaki guzel kizim güzelim ama kaderim guzel degil 😭
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Üzgünüm duygularınızı anlamak için, hayal kırıklığına uğradığınız bir süreçten geçtiğiniz açık. Evlilik ve aile ilişkileri karmaşık olabilir ve beklentilerimizin gerçekleşmemesi hayal kırıklığına neden olabilir. Ancak, her bireyin yaşadığı deneyimler farklıdır ve herkesin hayatı benzersizdir.
Kader veya şans gibi kavramlar, insan hayatının bazı yönlerini etkileyebilir, ancak tamamen kontrolümüz dışında olan faktörlerdir. Bu tür durumlarda, önemli olan şey, kendimize odaklanmak ve hayatımızı mutlu etmek için elimizden geleni yapmaktır.
Eşinizle olan ilişkinizde yaşadığınız hayal kırıklığı, açıkça ifade etmeniz ve birlikte daha iyi bir anlayış ve iletişim geliştirmeniz gereken bir konu olabilir. Eşinizle duygularınızı paylaşmak ve ihtiyaçlarınızı anlatmak önemlidir. Bunun için dürüst ve yapıcı bir şekilde konuşmanızı öneririm.
Ayrıca, hayatınızın diğer alanlarına odaklanarak mutluluğunuzu yeniden keşfedebilirsiniz. Tatiller, seyahatler veya hobiler gibi kişisel zevkler sizi mutlu edebilir. Kendinize zaman ayırmak ve kendi ihtiyaçlarınızı önemsemek, kaderinizi değiştiremeyeceğimiz gerçeğiyle başa çıkmanıza yardımcı olabilir.
Son olarak, güzel bir kızınız olduğunu ve bu önemli bir nimet olduğunu belirtmek istiyorum. Hayatınızda sevgi, mutluluk ve anlamı bulabileceğiniz birçok farklı şekil ve form vardır. Kendinize ve sevdiklerinize değer vermek, içsel huzurunuzu bulmanıza yardımcı olabilir.
Unutmayın ki herkesin hayatındaki deneyimler farklıdır ve sizin kontrolünüzde olan tek şey, kendinize nasıl yaklaştığınızdır. Kendinize ve geleceğe odaklanmak, daha mutlu bir yaşam sürmek için adımlar atmanıza yardımcı olabilir.
Yahu evlenmişsin gitmiş bırak bunları önüne bak
Bakamıyorum neyapiyim
Yahu evlenmişsin olmuş bitmiş bunu deşmenin ne anlamı var. Boş konular bunlar sanki herkes balayı yapıyor. Millet dügün yapmıyor karı koca vardiyalı çalışıyor sizede rahatlık mı batıyor. yat uyu
Sende haklisin evet halimize şükür etmek lazim
Git uyu 😆😆😆
Sigara iciyom 😀
Tamam bir fırt ta benim için çek ozaman sonrada git yat 😂😂😂
Tamam Uyku düzenim bozuldu psikolojim gibi yarin gideyim alisberis yapatim bari alışveriş yapinca kendime geliyom😀
Aferim her tarafın masraf😆😆 Balayı yapmadı ya scısını çıkar c@ dı
Çıkarıyorum zaten her şey acisi cikariyorum bugin sabaj kahvaltiya gitim her hafta bir yerde geziyom alışveriş ediyom herseyin acisimi cikariyom zaten mersine gidecem kurbak bayraminda
Bol bol tantuni ye mersinde. Bu arada yaş 21 diyorya doğrumu? daha küçükmüşsün
Evet 21 küçük yasda evlendim mersin bize yakin ya bekarken cok giderdik ailemle akrabalsrimla. evlendim. mersin yuzune hasret. kaldim😀
Bende Mersin kız kalesine her yıl giderim. zyshu çocuk yaşta evleniyorsunuz yazık 😄😄sonrada balayı yok bilmem ne yok 😜😜
1 sefer gitmistim kiz kalesine deniz cennet cehennem mağarası filan aynen ya severek evlendim ama pismanim isde bari evleniyon git zengin biriyle evlen🥲
Eee hemen acele et çocuk yaşta olacagı bu işte c@dı. Bu arada muhabbetin sardı uykumuda kaçırdın sağol 😆😆😆
Birde ogulum var 3 yasinda 🥲 muhabbet sararya 😀
3 yasındami ohooo sen dogdugunda seni evlendirmişler😂😂😂
Yok be kendi isteğiylle evlendim keşke ailem evlendirsrydi onlar gene zengin kocaya verirlerdi 😀kendi isteğiyle evlendim b. k vardi rahatlık bati bana 18 yasinda anne oldum isde ama kpss calisiyom kendi meslek alicam elime 🥲
Bu saatten sonra zor ev temizle çocuk bakmaya devam. iste koşarak evleniyonuz sonra güzin abla nolacak diye sor
Yok be ne zoru liseyi bile acikdan bitirdim mücadele etim bende bu mücadele hirsi oldukdan sonra zor değil oglum oglen uyutuyorum ders başına geciyorum gece zaten uyuyamıyorum 3 kadsr calisiyorum yemek esim yapiyor. 😀 Temizlik cok batmiyor ev zaten zor değil arada zor oluyor tabi
Ohh yemeyide eşyapsın 😄😄😄😄
Balayi goturmedi sonra cok cok altinim yok cezalali yoksa bosansin benle bana istediğim hayatı verecek😀 neyapiyim ya esim saka maka bazen mutsuzum bazen mutlu bilmiyorum ya onunda yasi küçük 26 yasinda evlendimde 20 yaşındaydi oda cabaliyor benim. icin bazen cok kavga ediyoruz belki bundan psikolojim. bozildu benim ah ah oturup senle konusak halime acin 😀
Güzin abla gibi oldum😂😂😂
O kim 😀
Ohooo sen daha güzin ablayı bile bilmiyosun. Böyle dertliler ona yazardı napalım diye
Ha yazar bildim
Sen bu saatte niye yatmiyon dersmi calisiyon
Yok simdi uzandım bilmiyorum uyuyamiyom. 😀 Bugün ne olduysa uykum gelmiyor sen evlimisin bekarmi
Evliyim benimkide sen gibi bazen Nisanliyken bu olmadı su olmadı derdi 😄😄😄
Övünmek gibi olmasın Adanalıyım
Benim hic bir sey olmadiki sözlendim sonra evlendik nikah eşimin ailesi bir alyans bir küpe takti neyse sonra evlendik yeniden ailem yardim eti. biraz biz borc girdik aldik etik neyse sonra esim çalışmam huylari başladı sonra cezaevine dustu mal arkadaşlar bokuna neyse simdi kendi isi var çalısıyor düzeldi. yeniden sifir esya aldik sağolsun istediim gibi kurdi sonra gelin damat cekimi yaptik biraz altin aldi yapti hakini yiyemem ilk baslar cok bozulmuşti kötü arkdas ortaminda. simdi iyide kotu olsa bu sefer bosanirim bende yoruldum 21 yaşındayım koca yok bana 😀
Oo cezaevi filan baya sıkıntı atlatmışsın. İnşallah düzelmiştir. sende baya aksiyon olmuş
Adanalı allah adami😀😀 diyorum ya psikolojik bozulmus😀 2 ay yati isde bokdan sebebe filan zorluklar yasadim ya buraua kadar kolay gelmedim simdi yiyom iciyom geziyom cunku hakim. Bunlar artık benim
Ye iç gez hayatın tadını çıkar bende Alanya'da çalışmaya geldim gurbete
Öyle yapıyorum vala oh ne güzel otel calisiyorsin
Yok otelde kalıyorum otelde calismiyom elektrikciyim ben😆
Ne güzel elektrik yaparken tatil yap isde 😀
Aynen bura çok güzel 😄😄 bu arada benim gözler gidiyor arada muhabbet edelim kaybolma olurmu😆
İyi geceler
Takip ettim seni😄
Uyudum bile ben simdi uyandım 😀
Günaydın üsküdarda sabah oldu 😄😄
Kahvaltını nasıl alırsın😄😄
Yaptım kahvaltı oglumla sandviç yedim ben daha uyusam uyurdum oglan uyandirdi😀
Maşallah hiç kalkma yat akşama kadar
Keske isde sorumluluk var yoksa kalkmam 😀
Sende cocuk filan var mı
Ohooo iyimiş senin işin bende geziyom daha işbaşı yaomadım
Gez bakalim sende cocuk var mı esin ne is yapıyor
Var 2 tane evde o yatış sen gibi
İyi bakkalim allah bagişlasın en iyisinyatmak zaten
He dimi karpuzda yata yata büyür.
Yok be ben oturduğum yerde yoruluyorum 😀 gerci ben cok oturamaiyom da park disari aksam oluyor
Takip etsene beni
Edeyim kral
Vasıfsız.
One
Kalitesiz diyorsun sen bana o. r. c
Yok boşu boşuna yaşayıp ölüceksin onu diyorum.
Konuyla ne alakasi varki neyapiyim yapmadilar allah bulsun lar hemi nerden biliyon boşuna yasadigim m. a. l