Astroloji & Burçlar Kaderim neden hep kötü? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hatatta hiç sandım olmadı herseyde hep kaybettim artık nefes bile almak istemicek duruma geldim insan yaşamaktan nefret edermi bilmiyorum ama ben nefret ediyorum yaşamaktan Güncellemeler+1 yıl Hiç şansım yok hayatta Kaderim neden hep kötü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ruhun yaratıldığında dünyada başına gelecek herşeye sabredip kul olacağını kabul etmişsin. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne yapayım peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peygamberlerin çilekeş hayatlarını oku. Yunus aleyhisselamın duasını oku. Salavat oku. Manevi olarak yardım iste Yorumla Soran +1 yıl Hepsinin filmini izledim hayatlarını biliyorum içlerinde en çok aci çeken isa Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çile çekmeye geldik bu dünyaya beaa. Takmaya kafana beaaa.Eğlen azcık beaaa 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Eğlenecek bir hayatım yok kardeşim benim hicbirseye inancım kalmadı Yorumla
Hodbinnn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Başak +1 yıl ... bnde 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Ask olsun sevgi olsun bana hiç uğramadı hep Red edildim Yorumla Soran +1 yıl Peki sen Yorumla Hodbinnn Başak +1 yıl Benim hiç olmadı... O şeyleri yaşamadım. Yorumla Soran +1 yıl Bende yaşamadım yaşamayı hep istedim o duyguyu Yorumla Hodbinnn Başak +1 yıl Ben akışına bıraktım... Zamanı gelince elbet olur Yorumla Soran +1 yıl Ben akışına bırakmaktan yoruldum yaşayacak takatim kalmadı gibi Yorumla Hodbinnn Başak +1 yıl Yazsna bi Yorumla Soran +1 yıl Nereye Yorumla Hodbinnn Başak +1 yıl Hiç. Yorumla Soran +1 yıl Burdan mesaj atmamı istersen atarım Yorumla Soran +1 yıl Sende beni yanlış anladın ben bu hayatta hep yanlış anlaşılıyorum Yorumla Hodbinnn Başak +1 yıl O an siteyi kapttm 🙂 senlik bir durum degildi Yorumla Soran +1 yıl Peki tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ruhun yaratıldığında dünyada başına gelecek herşeye sabredip kul olacağını kabul etmişsin.
Ne yapayım peki
Peygamberlerin çilekeş hayatlarını oku. Yunus aleyhisselamın duasını oku. Salavat oku. Manevi olarak yardım iste
Hepsinin filmini izledim hayatlarını biliyorum içlerinde en çok aci çeken isa
Çile çekmeye geldik bu dünyaya beaa. Takmaya kafana beaaa.
Eğlen azcık beaaa
Eğlenecek bir hayatım yok kardeşim benim hicbirseye inancım kalmadı
... bnde
Ask olsun sevgi olsun bana hiç uğramadı hep Red edildim
Peki sen
Benim hiç olmadı... O şeyleri yaşamadım.
Bende yaşamadım yaşamayı hep istedim o duyguyu
Ben akışına bıraktım... Zamanı gelince elbet olur
Ben akışına bırakmaktan yoruldum yaşayacak takatim kalmadı gibi
Yazsna bi
Nereye
Hiç.
Burdan mesaj atmamı istersen atarım
Sende beni yanlış anladın ben bu hayatta hep yanlış anlaşılıyorum
O an siteyi kapttm 🙂 senlik bir durum degildi
Peki tamam