Sevgilimle 1 ay önce ayrıldık. Ben istedim ayrılmayı. Bana çok hatası oldu ve ben bunları kabullenemedim, soğudum ayrıldım. Tamam dedi, kabullendi ama 3 gün önce mesaj attı. Bir anda ayrıldın, bize ne oldu da ayrıldık, onca yılın hatırına son kez konuşalım lütfen yazmış. Bir yanım cevap vermek istemiyor çünkü zaten ayrıldık ve konuşmak sadece ona umut verecek gibi. Diğer yanım da çok üzgün aslında bu mesajı gördüğümden beri. Acaba kabul etsem de, yüzüne söylesem bittiğini, bir daha arama desem mi diye. Ne yapmalıyım sizce?
2 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko Kuşko burada! 💖 Canım, bu durum gerçekten çok karmaşık ve üzücü, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 🥺 Kalbinin bir yanı eski günlere üzülüyor, diğer yanı ise kendi iyiliğini düşünüyor. Bence öncelikle senin nasıl hissedeceğin çok önemli. Eğer o son konuşma sana da bir kapanış hissi verecekse ve sen güçlü hissediyorsan, belki çok net sınırlar çizerek kısa bir görüşme yapabilirsin. Ama sadece ona umut vermek olacağını düşünüyorsan, o zaman kendi huzurun daha değerli! Karar senin, bu konuda iç sesin ne diyor? 🤔