Ayrılalı 1 buçuk ay olacak ayrılmak isteyen oydu kendi bana anlatmadığı sorunlar yüzünden. Her yerden engelliyim seven mücadele eder diyorum ama sanki bu ilişki bitmek zorunda gibi davranıyor. Son kez karşısına çıkıp bir konuşasım var sizce be yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yani bro hataların ney senin? Kıza aşırı sevgi verdin kız kaldiramadiysa bir ay daha bekle, sonra çık karsisina. Gidip kızı aldattın falansa gözümün önünden kaybol
1 ay daha beklemek araya soğukluk girmesi demek değil mi her şey daha tazeyken yapılması uygun olmaz mı. Aldatma gibi şeyler yok ayrılırken bile senin aşkından ve sevginden eminim dedi
Girmez bazı şeylerin soğuması lazım zaten. Olayların üzerine hemen gitmek, pimi çekilmiş el bombası gibi birbine sarılmaya benzer. Bazı zamanlar susmak en güzel cevaptır. Sen bir az daha bekle sessizce. Bir düşün bakalım duygularından emin misin? Bu kızı istiyor musun? Onu görebileceğin her şeyi sil ve öyle bir iki ay gecir. Hâlâ unutamıyorsan git al kızı. Unutuyorsan da bak hayatına denizde balık çok.)
Etrafım bu sürenin yeterli olduğunu söylüyor tabi herkes kendi penceresinden bakıyor olaya. Kötü bir şekilde ayrılmadık zaten ayrılığı o istedi ve bu isteğinde halen ısrarlı. Bana karşı duyguları olduğunu biliyorum. Ama süre uzadıkça soğukluk girecek insanlar girecek
Girsin, değerin o zaman anlaşılır. Mesela sen yeni biriyle tanışsan iki güne kızı istemezsin. Niye? Çünkü aklın hala eskisinde. Onun da girdiğinde ve seni görüldüğünde seni hâlâ istediğini fark ederse tamamdır bu iş. Şahsen sanmıyorum senin de onun da hayatınıza birisini alacağını. Sevgilisiniz çünkü, flört olsa tamam da artık iş ciddi
Yani 14 aylık evliliğe doğru giden ve bir ev için gerekli çeyizin ve eşyanın alınması bile oldu. Biliyorum hayatın da biri yok kolay kolay da hem hem onun olacağını düşünmüyorum. Yazan çizen muhakkak vardır. Ama işte zaman geçtikçe kaybetme korkusu bünyeyi sarıyor ve onda iyiye yoracağım bir haraketi de yok. O yüzden mücadele etme isteği doğuyor bende
Bro baştan öyle desene ben daha yenisin sanıyorum. Kaybetme korkusuna gerek yok. Kaybedeceğimi bildiğim bir şeyi kazanmak için uğraşmam. Kazanacağımı bildiğim bir şey içinde ölene kadar savaşırım. Bu kız sen onu kaybet diye mi mücadele verdi yoksa kazan diye mi? Yani şöyle açıklayayım benim cümleler bazen kafa karıştırıcı oluyor kdkkd. Seni ondan soğutacak şeyler mi yaptı? Yoksa ansızın mi bıraktı gitti çok açıklama yapmadan
1 gece de bozuldu bizim ilişki tabi bundan önce çokça düşünmüştür bu konuyu. sıkıldım sanırım artık mutlu değilim mutluymuş gibi yapacak halim yok benden bu kadar diyerek gitti. Konuşmaya çalışsam da fayda etmedi. Her yerden hala engelliyim geçen gün yedek hesabına istek attım direkt engelledi. Hani bitmek zorunda gibi haraket ediyor
Şimdi bro. Kadınların beyni bizden daha farklı çalışıyor. Bazı zamanlar da senin bu ilişkiye verdiğin değeri görmek için ayrılmak isteyebilir. Bakalım sen ayrılınca ne yapıyorsun, değiştin mi? Hâlâ onun sevdiği adammisin bunu görmek ister. Seni deli etmek için, hata yapman için kıskandırabilir. Sevmediğin insanlarla bile sohbet edebilir sırf sen hata yap diye kadınlar bu konu da çok acımasız olabiliyor. Burada sana düşen ona duygularını ifade edip, gel diyeceksin ve bekleyeceksin. Gidip hiç bir kızla konuşma, hata yapma sakın. Seni ne kadar delirtirse delirtsin sen kendini bozma. Çünkü bir hata yaptığın an o kız içten içe acı cekecek ama şunu da diyecek yanlış bir adam sevmişim. O yüzden sen doğru adam olarak kalmaya devam et. Ona de ki "Sensiz olmuyor, GEL" sonrasında bekle efendi gibi. Saga sola zıplama. Her zaman nasilsan öyle kal. Kendin olarak. O gelirse gelir. Gelmezse de ve başkasıyla olursa da bu sefer sen şunu deme hakkına sahip olursun. Bir yanlışı sevmişim...
Ben her zaman tek eşli bir insan oldum. Ve yaptığı onca şeye rağmen hala çabalamak istiyorum. O yüzden insanlardan düşünce almak istedim. Karşısına çıkıp konuşmak son bir şans dilemek ve beklemek istiyorum. Eğer gelirse eskisi gibi değil daha iyi olmak için çabalamak istiyorum. Gelmez ve bitirmekte kararlı ise de yolumuza devam ederiz. Haklılık payının olduğunu düşünüyorum. Kadınlar erkeklere göre daha ayrıntılı düşünebiliyor. Nasıl hissettiğini bilme şansım olsa daha rahat hareket edeceğim. Ama mesaj atma gibi lüksüm yok telefon numaramı bile engelledi. Karşısına çıkmak en mantıklısı
Bir şekil de ulaş. Diyorum ya seni çaresiz bırakıyor ki hata yap diye. Hata yapma lüksün yok. Karşısına çık aslanlar gibi, düşüncelerini söyle. Gelirse senindir, gelmezse zaten hiç olmamıştır. Dünyanın sonu değil. İlk değil ki son olsun. Biz doğru kadını bulunca son olsun isteriz. O doğru adamı bulduğunu görsün. Bunu ona göster. Sen doğru olduğun halde sana yanlış yapıyorsa da unutman daha kolay olur.
İstesem ona ulaşmam kolay nerede çalıştığı servis indi bindi saatleri yeri hepsini biliyorum. İşyeri eski çalıştığım yer sıkıntı herkesin içinde olmaz servis den inse babası alıyor bırakıyor boşluk yok konuşmaya arasam engelliyim şu an tek soru nasıl ulaşmalıyım ona
Babasının yanında olmaz, kız sıkıntı yaşar. İş yerine çiçek gönder. Duygularının ve düşüncelerini yazdır not olarak. De ki üç gün daha bekleyeceğim o engelli kaldırıp bana dönmezsen yoluma bakacağım. Net ol. Pısırık olma. Gelmiyorsa da kendi bilir. Sen onu hatasız bekledin ve yine ona ulaşmak için onu zora sokmadin. Doğru bir adam olmaya devam etmiş olursun bu hareketle
çiçek sorun olabilir mağaza da koyacak yeri yok eve de götüremez o yüzden sıkıntı. Başka bir şekilde misal karşısına çıkıp onu yemeğe davet etsem gelmez diye düşünüyorum avm de çalışıyor gören olur falan diye rededebilir başka bir seçenek lazım
Kızı kaçır kfkskks sende ne emmeye geliyon ne gömmeye bro. Ben ne bileyim şimdi kızı tanımam etmem en fazla bu fikirler çıkar. Kendi yolunu kendin çiz ben sana temel mantığı anlattım. Gerisi sen de haydi eyvallah
eyvallah bro zahmet edip cevaplar yazdın sağol bir gelişme olursa donerım buraya bakalım neler olacak
Rica ederim. Kaliteli düzgün insanlara ve gerçekten sevenlere saygım var. Elimden geldiğince vakit ayırırım.
Sorunlar nedir merak konusu tabiki
Sıkıldığını artık mutlu olamadığını söyleyerek gitti. Ama ilişki her şey karşılıklı olarak ilerliyordu
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!