- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
1 ayBence fırsatını bulan her erkek aldatmaz, bu tamamen karakter ve vicdan meselesidir. Kalbinde Allah korkusu olan, hesabı kitabı bilen ne erkeği ne kadını mahremini aldatmaz, o emanete ihanet etmez. Gözü dışarıda olan adam her şartta bir bahane bulur ama omurgalı bir insan, önüne dünyaları serseler de arkasını döndüğü an kimin hakkına gireceğini bilir. Olay tamamen insanın kendi içindeki o pusulada bitiyor. İrade dediğin şey de zaten tam olarak o fırsat anında, kimse görmezken ne yaptığınla ölçülür. Kendine saygısı olan, karakteri oturmuş bir insan her şeyden önce kendi şerefine yakıştırmaz böyle bir ucuzluğu. Kendini bilen adam dik durur, rüzgara göre yön değiştirmez. Gevşeklik yapıp suçu "fırsata" ya da "erkek olmaya" atmak işin en kolayı. Gerçekten asil ve ağırbaşlı bir karakter, o fırsat dedikleri şeyi elinin tersiyle iter, geçer. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil belki ama dürüstlük de öyle parayla pulla, fırsatla satılacak bir şey değildir. Kısacası, içi boş olan sallanır ama içi dolu olan, Allah’tan korkan insan ne olursa olsun duruşunu bozmaz.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Bence her erkek aldatmaz. Fırsat bulunca aldatan insan zaten karakter olarak buna müsaittir. Seven, saygısı olan ve kendine yakıştırmayan biri ortam olsa da çizgisini bozmaz. Aldatmak cinsiyet değil, karakter meselesi. Fırsat değil niyet bozuksa insan yanlış yapar.
113 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı.
1 ayValla karakteri yoksa,
Aldatması için kendisi bile fırsat oluşturur.
İlla fırsat bu fırsat demesine gerek yok, önemli olan niyeti.
Bunu sadece ERKEK olarak adlandırmıyorum bu arada, son dönemlerde KADIN da az değil bu şekilde davranan,40 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 16,6b cevap paylaştı. Her sağlıklı erkekler ilişkisinin belli bir döneminden sonra başka kadınları da arzularlar. Bu dönem bazen birkaç hafta, bazen de uzun yıllar sürebilir.
Sorun erkeğin aldatması değil, bunu hangi duygu ve şartlarda, nasıl yaptığı olmalı.
22 Yorumla- 1 ay
Kendinize bahane üretmeyin gerçekten beraber olduğunuz kadına saygınız sevginiz varsa aldatmazsınız ozmn bizde başka adamları arzulayalım tamamen normalleşsin
- 1 ay
@Herhwngibirkız Tıpkı diğer yarım akıllı feminist tayfası gibi ezberlenmiş kalıp sözleri boş, boş tekrar edip duruyorsunuz.
Yapay Zeka Cevapladı
ChocoOrb'cuğum, bu sorunun altında yatan o hissi çok iyi anlıyorum! 💔 Ama biliyor musun, ben öyle düşünmüyorum. Herkesin karakteri ve ilişkiye bakışı bambaşka. Bence önemli olan karşılıklı sadakat ve güven. Seven ve değer veren bir insan, fırsatını bulsa bile kolay kolay öyle bir yola sapmaz, aşkım! 💖 Senin bu konudaki fikrin ne peki, çok merak ettim! ✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
189Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 ayKadınlar daha çok aldatıyormuş araştırmalara göre burada bile bi sürü kadının aldattığına şahit oldum 😅
31 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Çok kaliteli tipler gördüm. Bu yüzden "hayır" diyorum. Hepsi aldatmaz
35 Yorumla- 1 ay
Kim bacım hani nerdeler
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
1 ayYani onların sadakati zaten fırsatı bulana kadar fırsat bulduktan sonra ne sadakat kalır ne başka bir şey dkdkkdkd
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
1 ayAçık olmam gerekirse bu devirde birşeylere tamah edenler evet yapar. Ama bu dünya ile işi olmayanlar hayır
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 ayErkekler aldatır, adamlar aldatmaz.
113 Yorumla- 1 ay
Konu ne olursa olsun karaktersizlik yapmayı göze alıyorlarsa konu kapanmıştır, çünkü artık tükürülecek bir sıfat da kalmıyor ortada. 😃
- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 ayFırsatını bulan karaktersiz her insan aldatır
40 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kadınlara bak yapar demiş..
20 YorumlaAldatırız ben kendimi en tutumlu tutkulu bağlı her zerresinden tarifsiz haz aldığım sonuna kadar itaat ettiğim birbirimizi çok iyi anladığımız oda kendini bana adayan cinselligi yaşamaya her an hazır olduğumuz benden çok daha istekli bir sevgilim varken bile kendime ilişkiye girmemek için çok hakim olduğum halde bu sefer yapmak isteyen kız daha da üstume geldi en son karşı koyamam mümkün olmadı ama bu dediğim neredeyse çaresizlikten yapmış gibi oldum sevgilimi bir an bile aklımdan çıkarmadım ama tabiki keyiflede yapmış oldum yinede ilişkiye girmeye bu kadar direndim ama ayaklarını beğendiğim istediğim kendisinin de isteyen biri olursa ona asla karşı koymam anında düşerim hemen yapalım isterim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. şöyle. tüm değişkenler o şekilde değil. fırsatı kendimi yarattı. ekmeğini taştan mı çıkarttı. ne kadar emek verildi. ne kadar riske girildi. gökten kucağına mı düştü. ayrıca partner ne derece güvenilir. eşi ile bağlantısı var mı olabilir mi. ne derece akıllı. ne kadar psikolojik yükü olabilir. ne kadar güzel. ne kadar gideri var. cinselliğe açıklık seviyesi ne. 3. kişilere olayın bağlanma ihtimali nasıl. yapışkan birimi partner. hassas alanlarda saygısı var mı misal telefon. kanıt kayıt konusunda temkinlimi. aman erkekler capkın. zavallı aldatılan kadın erkekler ocu. bu gibi tavırları var mı. bunların dısında esıyle olan ilişkisi ne derece bağlı. bu bağ zayıfsa tabi ki ihtimal artar. risk gerceklesirse kaybetceklerinden ne derece rahatsız olur. belki de bu olsun yakalanayım iş bozulsun modunda olabilir. partneri ile nasıl bi duygusal bagı var. nasıl besleniyor onun tarafından. gizliilik ne seviyede. kafalar uyuuyormu ona bakılır ve total karar bunlara göre verilir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Her erkek değil bence inanmıyorum ben buna 🥲 görüyorum gerçekten ailesine düşkün adamları. İlle türk olmak zorunda değil hatta şu toplumdan biri olmasa daha iyi ben kültür kısmını hallederim 😁 özetle evet diyen demese bile cevabı evet olan adam olduğunu falan düşünmesin tek mesele önündekinin olmasıysa ohoo 😂 herkese adam derdik
16 Yorumla- 1 ay
Türk olmak ne alaka anlamadım Türk olunca sadık oluyor anlamına mı geliyor
- 1 ay
Genel mi yoksa erkekler mi sadece
- 1 ay
K**rt müsün?
Gizli Üye(30-35)1 ayFırsat değil bütün erkekler gubun sonunda aldatir elde edince o kişiyi güzelim kizsindir hemcinslwriki aşağılamak için demiyorum ama aldattığı kişide çirkin olur genelde aldatan kişinin kendine sayigisi yoktur aldatiitan çünkü şerefsiz adam değildir bu laflarını kendine yakıştıyorsa eyvallah biriyle ilişkin varsa başkasini seviyorsan sevdigiysen yani o kisiye söyleyip bitirebilmek en olgunca hareket ki zaten birisini severken baskaini seviyosab ilkini hiç sevmemisindir atalarımiz boşuna babana bile güvenme dememiş
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 ayBen bir tek kendimden sorumluyum ve bir tek kendime kefilim. Sorunun genel cevabı kesinlikle evet. Ben milyonda birim.
25 Yorumla- 1 ay
Eminim ve sende bunu biliyorsun jabfhsab Keyfisin nasıl?
- 1 ay
Alalh daha iyi etsin inş amin :D
Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. Bunun fırsat alakası yok ki fırsat bulamayan erkek isterse fırsat da yaratabilir yeter ki içinde o olsun
30 Yorumla
1 ayHayır bu erkeği üstün gören, erkeklere tek eşliliği yakıştıramayanların ve aldatan kocasını çaresizlikten boşayamayanların avuntusu. Türk erkeklerinin nerdeyse hepsi aldatır ve aldatıyor çünkü aldatmayı üstünlük erkekliğin şanı olarak görüyorlar
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 619 cevap paylaştı.
s 1 ayFırsat değil de vicdanını susturan herkes aldatır, her türlü bahane ve fırsat bulunur vicdanını susturduysa.
40 Yorumla
1 ayBen yaparım o yapmaz diye içten içe düşündüğüm ama ona karşı sadakatimi bozmadığım, kendimden çok güvendiğim sevgilim tarafından aldatıldım. Tip olarak beni real madrid kendisini fenerbahçe olarak niteleyen biri bunu yaptı hemde. O yüzden fırsat bulan her erkek maalesef aldatır.
20 Yorumla
1 ayBunu sadece erkeklere indirgemeyelim isterseniz. Fırsatını bulan herkes o anki ruh haline bağlı olarak aldata-bilir. Aldatma şekli kanka olma, neşeli sohbetler, bir yerde oturup çay/kahve/alk*l tüketimi, fiziksel temas, cinsel temas, dertleşme vb. pek çok farklı şekil olabilir.
Dipnot : Son dönemde özellikle kadınlar aldatma konusunda erkekleri de sollamaya başladı.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
1 ayBöyle bir şey yok. Bunu söyleyenlere başkalarına karşı saygı açısından kusurlu olduğu , onlara böyle bir şeyi söyleyerek alçaltmaktadır. Erkeklerin yanında kadınlarda böyle şeyleri rahatlıkla demesemde, istemedende olsa böyle bir şeye yatkınlık olabileceği unutulmamalı ve sonuç olarak kimseyi suçlamadan önce, tarafsız bir gözle bakarak, insanların içlerinde ahlakında olabileceği unutulmamalıdır.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Fırsatını bulan her erkek aldatmaz ama aldatmak isteyen her erkek, kendine o fırsatı bir şekilde yaratır; konu cinsellik olduğunda Mandrake kesiliriz :))
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
1 ayFırsatını bulan kadın aldatıyorsa erkek de aldatır o zaman öyle diyebilirsin bu nasıl bir cümle oldu ayrı saçmalık haa desen ki fırsatını bulsa eline geçse seks yapar mı yapar dersin yapmak isteyip de yapamayan için ya da yapmak isteyen için aldatmak kelimesi fırsat bulurs aldatır mı kelimesi bu bir tatlı mı yemek mi ne ki fırsatını bulsa aldatsın bunu yapanın ar damarı bozuk kanı mayası bozuk cımbıldaktır
00 Yorumla
1 ayBir insanı gözünden tanırsın. Bir erkeği özellikle. Bir erkek sana geliyorsa değer veriyorsa , hediyeler alıyorsa, senin için birşeyler hazırlıyorsa, çiçek alıyorsa, çikolata alıyorsa o adamın aldatacağını düşünmeyin bile. Hatta o adamı kaybetmeyin bile. Hayatınıza bir kere girer, tek atımlık kurşun gibi düşünün. Onun dışındaki diğer erkekler discoda, geneleve giden, barlarda takılan, cluplara giden, nezih olmayan erkek aldatır. Ruhun bile duymaz diyemeyeceğim çünkü saklamaya gerek bile duymayacak kadar yüzsüzdürler
00 YorumlaYapmam diyenlere kanmayın. Feminist olarak kendi hemcinslerimin de artık bir farkının kalmadığını söyleyebilirim. Kıza da erkeğe de güvenmeyin fırsatını bulursa âlâsını yapar hem de. Bence tek fark kadın aldattığında belli oluyor ilgisi azalıyor aşık değil ki zaten başkasına kayıyor gözü. Ama erkeklerini belli bile olmuyor. Yakalanınca anlıyorsun sadece.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,1b cevap paylaştı. Ben aldatmamak için, her anlamda sevdiğim ve başkasına kör olacağım bir hatunu boşuna aramıyorum.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
1 ayÖyle der eskiler her erkek aldatır , aldatmayanlarda henüz eline fırsat geçmemiş olanlardır derler
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı. Avcı erkekler her zaman elleri tetiktedir.
Ceylan görmeye görsün...30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 ayBence hayır. Aldatmak fırsat meselesi değil, karakter meselesi. Fırsatı olup da sadık kalan da var, fırsat bulamayınca sadık görünen de.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı.
s 1 ayHemen hemen çoğu aldatır ama gerçekten sadık erkekler de var. Bu aldatan kesime göre yaratılış gerçeğidir, el kiridir, skordur.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
u 1 ayFırsatını bulan her erkek aldatır. Adam olan değil.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hepimizin içinde bi tane volkan yatıyor 🤦🏻
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Erkek aldatır ama benim gibi adam gibi adamlar aldatmaz
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 aySarııımm aldatmayan erkek yoktur yakalanmayan erkek vardır 😎
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı. Karakter meselesi abicim kendime yakıştırmadığım bir şeyi asla diğer cinslerime yakıştırmam
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. aldatır şartlar yeterince olgunlaştıysa cinsiyet pek farketmez bu durumda bence
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 aygenelleme yapmak istemiyorum ama aldatir gibime geliyor ajsjs
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 ayPotansiyeli olan ve omurgasız olan aldatır.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 507 cevap paylaştı.
1 ayErkek erkek erkek demenin çok bir mantığı yok açıkçası iki cins te ihanete çok açık devir sıkıntılı zira herkes karşı cinse saniyeler içerisinde ulaşabiliyor eskiden böyle değildi
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 ay
Kime inanmaya devam ettiğiniz gibi.
Ancak unutmayın bu inandıklarınız size ne kazandırdı, ne kaybettirdi. Aldatan kendi kendine mi aldatıyor.
Birine çamur atmak yerine biraz aynada kendinize bakın.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kadın erkek farketmez aldatmak makro mikro bişey değildir aldatmak sikko bişeydir
Her bir kadın biliyorum sözde muhafazakar kapalı ev kadını ama eşini aldatıyor maalesef ki bu kadınla aynı kurumda çalışıyorum10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aldatır fırsat olmasa bile 🤣
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayİnsanların yapısını kabul ettiğimiz gün mutlu olacağız her insan meraklıdır
31 Yorumla- 1 ay
Aldatmaya mu
26 gühani normal hayatta bir erkek bu soruya hayır dese inanırım ama buradakilere bu soruyu sorman oldukça garip çünkü amaç çok belli mskskikskdmnsh ben babamı yakaladım lan burada inanmayacaksiniz biliyorum ama acı gerçek alıştım buna:)
10 Yorumla
1 ayFırsatını bulan değil aldatmak için fırsat kollayan erkek aldatır. O yönde herhangi bir çabası yoksa niyeti de yoktur ok.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. fırsatını bulup aldatmayanlar var bunlara inanmanız gerekir
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 ayAy tam da bu şerrrrrrrfsz Volki Tolki'yi izlerken
Çoğu aldatır herhalde, aldatanın şeyi kopsun kökünden😂
02 Yorumla- 1 ay
O nasıl beddua öyle 😆
- 1 ay
Çok has bir beddua bence😄
Gizli Üye(36-45)1 ayfırsatını bulan her kadın, erkekleri baştan çıkarmak için şekilden şekle girer gibi bir şey.
erkekler aldatır demek ve kadınları bunun dışıma bırakmak çok çelişkili. çalışan kadınların evli bile olsa flört etmesi çok muhtemeldir. çevremde çok görüyorum.
aldatanlar olabilir ama her erkek değil. kendinizi erkeklerden daha iyi görmeyi bırakmanız lazım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 ayAldatmak bir fırsat meselesi değildir aldatmak bir karakter ve meşrep meselesidir meşrebi müsait olanın tepesine polis de diksen bir yolunu bulur yine aldatır
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 ayKarakteri sağlam erkekte kadın da aldatmaz elime ne tür imkan geçerse geçsin aklının ucundan bile geçmez geçiyorsa ya karaktersizdir ya da zaten hiç sevmemiştir başka ihtimali yok.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok fırsatım oldu ve ilişkimi riske atmamak için yapmamıştım. O zaman birlikte olduğum kıza haksızlık olurdu. Kibarca reddettiğim çok kız oldu.
20 Yorumla
1 ayNasıl ki fırsatı olsa da öyle şeylere meyletmeyecek kadınlar varsa bir o kadar da sadık erkekler var diye düşünüyorum
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 ayAldatır aldatmayan erkek yok, çünkü burada kaç defa yazılıp çizildi bakire kız biriyle yapıyor sonra diyor arayıp sormuyor, arayıp sormaz tabi alacağını almış artık
00 Yorumla
1 ayHayır tabiki aldatmaz ama fırsatını bulan her erkek aldatmak ister eğer karşısın daki çekici ise. Buna yapabilecek bir şey yok evrimsel bir doğa yasasıdır bu ama önemli olan yapmamasıdır kim olduğunuzu eylemler belirler. Sonuç olarak tabiki her erkek aldatır gibi bir çıkarım bütünü ile yanlıştır
00 YorumlaErkek milletinin mayası bozuktur içlerinden çok az bı kesim dışında çoğu aldatmaya heyecana meyilli varlıklar benimki yapmaz o azınlıkta diye asla düşünmeyin hep yapabilme ihtimaline göre hayatınızı yaşayın kimseyede kopamayacak kadar bağlanmayın kendinize yazık edersiniz
01 Yorumla- 1 ay
Aldatma hayali kurmayan nadir erkeklerdenim ama haklısın erkekler hayatında biri yokken bile aldatmayı belkide hayal ediyor
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Asla aldatmam
Aldatan biri kadın erkek farketmez şerefszin tekidir. Aşağılk, karakterszin tekidir. İnsan bile değildir.
Hatta aldatanlara idam gelse güzel olur00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 714 cevap paylaştı.
1 ayÜzerine gelen bıçağın iki yüzü de keskinse, neresinden tutarsan tut bir yerini illa kesersin, karaktersiz insanda öyledir, fırsat bulmasa dahi gerekirse fırsat yaratır yine aldatır
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı. doyumsuz olanlar ve bilmem kaç kadınla yatmayı erkeklik olarak görenler evet, her fırsatta aldatır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 ayAldatmayan tabi ki var. Aldatmak da bir potansiyel ve zeka gerektirir. Böyle olmayanlar var elbette hemcisnlerim için söyledim.
16 Yorumla- 1 ay
La bi yürü git! Zekâymış, potansiyelmiş. Evli barklı adamlar mutlu son masaja gidiyor parayla seks yapıyor. Bunun neresi zekâ, potansiyel sığır!
Zekası, potansiyeli olan eğitiminde ya da mesleki kariyerinde zirvelere oynayan adamdır.
Hovardalık için zekâya ihtiyaç yok. Azıcık parası ya da skindirik bir arkadaş ortamı olan her erkek ama paralı ama gönüllü veren bir kaşarı bulup o bku yine yer.
O*ospu çocukluğunun adı ne zamandan beri zekâ, potansiyel oldu mk! - 1 ay
Sakin ol yorumunu bana değil soruya yap dostum. Bu benim görüşüm.
- 1 ay
Soruya da cevap veririm. Sana da yorum yaparım. Formata uygun. İstemiyorsan görüşünü yorumlara kapat. Ucuz algı manipülasyonlarıyla toplumun reflektörleriyle oynama!
- 1 ay
Soruya cevap verdim bu arada
- 1 ay
@vatizdetsit 😅😅😅 Zeki adamın çapkınlıkla işi olmaz. Akıllı erkek, idealisttir. Kadınların gtünde dönüp hedonist bir yaşantıyla övünmez. Mutlu bir evliliği vardır. Onunla yetinmeyi bilir.
- 1 ay
Zekasını farklı kanallara kullanan da var dostum. Aldatmaması için adam olması gerekir. Zeka tehlikelidir.
Aşk İlişkileri konusunda 605 cevap paylaştı. Tek eşliliği savunan ve sadık birisiyse
eşinden başka kimseyle işi olmaz
her ne yaşayacaksa eşiyle yaşamayı tercih eder.10 Yorumlaseviyorsam aldatmam, sevmiyorsam zaten hayatımda biri olamaz. aldatan adam değildir.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 551 cevap paylaştı. Her erkek demek çok yanlış, olmadı bu..
16 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kadın erkek farketmiyor karakter meselesi odaya da kapatsan yine aldatır orduya salsan karalterinde yoksa yine de aldatmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (266)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne