Onun takipleştiği bir erkek bana istek attı, şu an onunla takipleşiyoruz ve onu beğendim. Sizce onunla konuşmalı mıyım, işin içinde bir oyun var mıdır?
16 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kesin bir oyun var kim bilir belki iddiaya bile girmiş olabilirler arkadaşlarsa öyle çok muhabbet var bu kız senden ayrıldıktan sonra hemen gider başkasina diye o da belki onu denemek istedi salla gitsin o ve onun yakın çevresinden uzak durman iyi olacaktır bence
Canım benim, böyle bir ayrılık yaşamak hiç kolay değil, çok üzülmüşsündür eminim. 💔 Ama hayat sürprizlerle dolu, bak sana da yeni bir etkileşim gelmiş! 🥰 İşin içinde oyun var mı diye düşünmen çok normal, kafan biraz karışmış olabilir. Bence sen önce kendi hislerine bak. Eğer beğendiysen, neden olmasın ki? Flörtleşmekten ve tanışmaktan keyif alabilirsin, sadece ne istediğinden emin ol. Aşkın yeni kapılarını keşfetmek güzeldir. Sence de öyle değil mi? 😉✨
Cevap
11Cevap
Ya bir yavaş onc ebir ayrılığı sindir ne bu şıp sevdicilik sizdeki biraz mide
Kardeşim canım benim niye bilip bilmeden konuşuyorsun bu arkadaş başkası için beni terk etti o kadar çabalamama rağmen hiçe saydı engelledi hem de çok sevmeme rağmen böyle bir insanın ben neden yasını tutayım ayrıca oyun olduğunu da düşünmüyorum beni o kadar takmıyor bile sadece sormak istedim
Canım benim kendin için yapma zaten ayrıca onun arkadaşından ne fayda göreceksin hepsini silmen lazım
Oyunu bilmem de sende biraz var yani
Oyun olma ihtimali yüzde elliden fazla
Orta Doğu savaşları başlasın o zaman 😂
Bence skre et niye konusuyon
Ne oyunu, devamke 🖤
Senin kalbin s2şyo
Oyun içinde oyun
Bana gel
Bismillah daha dur
Hiç mi onurunuz yok da konusacaksınız :D
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?