Ailesi yüzünden ayrılan sevgili soğuduğunu artık sevmediğini peşinden koşmamamı unuttuğunu söyledi?

18 yaşındayım 3 senedir hem arkadaş hem dost hem düşman hem sevgili olduk bi kaç kere beni 2 sene boyunca sevdi platonik olarak neyse işte biz ilk defa ciddi şekilde çıktık ve öpüştük hayatında sevgilisi olmamış bir kız bu kız 1 sevgilisi olmuş sadece oda aldattı neyse işte ben bu kızla öpüşünce sevgili olduk ve inanılmaz iyi 2.5 ay yaşadım çok güzel gidiyordu oda beni çok seviyordu eminim sonra bi anda ailesi baskı yapmaya darlamaya başladı benim için dershaneye yazılmıştı evinden 50km uzakta ailesinde sürekli buraya neden yazıldın yakın yer varken falan diyip çok fazla darlayıp telefonunu falan abisi sürekli kontrol ediyormuş oda dayanamadı bitirdi vebaşka dershaneye yazılıp eskilerim olmadan 0dan başlıcam dedi ama ben unutamıyorum o unuttuğunu umrunda olmadığımı tiksindiğini yani nefret ettirmek için elinden geleni yaptı 3 hafta peşinden koştum ve engelledi sonunda napçağımızı bilmiyorum sizce nap
Ailesi yüzünden ayrılan sevgili soğuduğunu artık sevmediğini peşinden koşmamamı unuttuğunu söyledi?