Neysem Oyum Hep Net oldum.. Ne olduysa ne yasandiysa söyleyeceğim kisaca. 1 yıldır beraberiz hep cok iyiydi aramiz birbirimizi anlar dinler birbirimizle dalga geçer mutlu olur birlikte karar verirdik her seye. Cok guzel gunlerimiz oldu babasız büyümüstüm babam kadar güvendim düşünün. . Elim, ayağım, kalp atısım icim nefesim oldu zamanla... Cocuklar gibiydik.. Hiç uyanmak istemediğim bir rüya gibiydi... Sonra isin icine ailesi girdi ve bizim sonu gelmeyen kavgalarimiz basladi. Ben tesetturluyum ailesi bunu bile elestirdi ' daha gencsin bu kadar uzun giyinme dediler ' Benim adima karar verdiler hep. kizi kiriyorsunuz bile demedi.. Evet o zaten onayliyordu bu halimi dinine düşkün de biriydi ama her seye susuyordu. Ben zaten yasadiklarimdan ötürü ( ailevi ) hırçın biriyim. Tahammul sınırım hic yoktur. O benim hic yanimda olmadi hep yalnız birakti. Hep sustu.. Cani yanan bendim üzülen bendim ici parca parca olan bendim bunalan oydu en sonunda ' seni sevmiyorum ! ' Diyende oydu. Şimdi bunalttin diyenler olacak biliyorum. Ben babasız büyüdüm beni savunmayan ezilmeme izin veren biri ayni şeyleri yaşama korkusu uyandiriyor bende , bu yuzden ben kendisinden net bir aciklama bekledikce hep lafi eveledi geveledi seni düşünüyorlar iyiligini istiyorlar dedi hep. Bir kere olsun yanimda durmadi. Ailesini Kotulesin demiyorum sadece bana destek olsun.. Ama yok. . Istemiyorum seni dedi.. bir gecedemi karar verdin buna dedim evet dedi... Sevmiyorum artık dedi.. o bunlari söyledi, kurduğu cumlelerdeki harfler kadar bıçaklar saplandı yüreğime. . Seviyorum elim telefona gidiyor yapma kızım gurursuzmusun o kadar diyorum. Sinirden veya bunalimdan stresten mi söyledi o laflari? Defalarca mi? Evet defalarca soyledi. Simdi gel de kalbime anlat ' ben sana bıçaklar sapladım kor alevlere attim seni ama sinirdendi o laflar ' de. Ne degisir. Hissettigim o lanet duyguyu degistirebilir misin... Degil paramparça un ufak simdi yuregim..
Güncellemeler
+1 yıl
Tartistigimiz konu tesettür degillllll... boyle bir konuda var ailesiyle ilgili onu paylaştım sadece. O zaten dinineduskun biri...
Güncellemeler
+1 yıl
Ben onu bunaltmisimda mis mis mis
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar