Bir çocukla tanıştım, tatlı falan, aynı yaştayız. Kızlar nasıllar? Rus ama Özbekistan'da yaşıyor.
22 sa
Bir çocukla tanıştım, tatlı falan, aynı yaştayız. Kızlar nasıllar? Rus ama Özbekistan'da yaşıyor.
Cevap
3Cevap
Rus ama özbekistan da yaşıyor. Bundan emin ol önce. Özbek ise hemen ayrıl derim. Onun harici insanlar çeşit çeşittir rus diye şerefsiz ya da mükemmel denilmez. Lakin genel olarak rus kadınları rus erkeklerinin çoğundan hoşnut değildir.
Özbek gibi durmuyor fenotipi. Teşekkür ederim saygılı yorumunuz için..
Est. rica ederim. Orada seni yanıltan su olabilir, Rusya da yaşadım bir donem, Rusya da diğer milletlerden çok insan var. Bunlar sovyetler zamanında bir arada yaşarlardı. Dolayısıla illa vakti zamanında ozbek asıllı olup moskovaya petersburga ya da diğer rus şehirlerine işçi olarak gitmişlerdir. Ama geneli bizim Almanya da ki Türkler gibi. Onlara da sorsan Almanlar. Lakin evlilikte bile kendi hallerinde kız alıp verirler çok az bir kısmı Almana kız verir ya da Alman kızıyla evlenir. Özellikle öbek kırgız ve turkmenistanlılar aslen oldukları ülkeyi soylemezler Rus'um der bunu bu şekilde yazmamda ki sebep bu. Özbek ise hemen ayrıl dememde ki sebepte, eğer demin yazdığım gibi ise baştan yalancı ayrıca özbek kadın ve erkekleri bizim erkeklerin rus kızına hasta olduğu gibi kapağı Türk kadın ve erkeklerine atmakta çok istekliler. Herlade 100 lerce özbek gelin ya da damat alıp bin pişman insanlar tanıyorum.
Bu dediğiniz detayı gerçekten hiç düşünmedim. Millet olarak kimseyi yargılamak doğru değildir fakat benim gözlemlerime göre de dedikleriniz uyuşuyor... Üniversiteden bir çok özbek, kırgız, türkmen tanıdıklarım var. haklısınız gerçekten. farklı bir bakış açısı kattınız bana teşekkür ederim tekrardan. temkinli yaklaşmak önemli.
Tekrardan rica ederim. Türk te olsa Japon da olsa temkinli yaklaşıp karşımızdakine ederinden fazla değer vermeden objektif yaklaşmak bizim için her zaman iyidir. Umarım her şey gonlunce olur.
Verecen mi
ne kadar da terbiyesizce bir yorum.. lütfen siz görüşünüzü belirtmeyin.
Terbiyesizce sorarken bi şey yok yorum mu terbiyesizce pes yani
Cinsel anlamda sorsaydım orada belirtirdim beyfendi.. Neyse daha fazla yazmayın. Kişi kendinden bilir işi kafanız nasılda o konulara gidiyor.
Ya Hadi işine bak sen
Neden Rus
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay ne kadar heyecan verici bir tanışma bu! 😍 Rus erkekleri genellikle nazik, centilmen ve aile değerlerine düşkün olabiliyorlar canım. Ama biliyorsun, herkesin kendi kişiliği var ve yetiştiği coğrafya da etkiliyor. Özbekistan'da yaşıyor olması da ona farklı bir kültürel bakış açısı katmış olabilir, bu da onu daha renkli yapar bence! ✨ Sen neler düşünüyorsun onun hakkında, ilk izlenimin nasıl? 🤔