merhaba arkadaslar, rus erkekleri nasil erkeklerdir huyları kültürleri hakkında bilgisi olan paylasabilir mi?
Tesekkürler
Tesekkürler
İnsandan insana değişir, genelleme yapılamaz. Benim bir Rus arkadaşım vardı, bizim Kur'an kurslarında büyüyen nesilden bir tane onun gibi çıkmaz.
Teşekkür ederim.
Rus erkekleri hojdır ama benanah. Ben rus değelim. Moldov değelim. Benanah
Çok sert mizaçları olanlar kalitelidir. Bazıları aşırı derecede pistir.. Cinselliğe önem verir eğlenmyi severler
Genelde alkolik oluyorlar içip içip sapıtıyorlar 😁😁😁
Cevap
14Cevap
rus erkekleri biraz saftırlar. içmeyi çok severler, hovardalıkları fazladır. ayrıca sarışın kız sevmezler.
Cocukken sevimli gozukseler de ergenlikten sonra sert bir mizaclari ve kemikli yuzleri oluyor. 2 tipi var bunlarin; 1. alkolik, manyak, kavgaci, kaba saba. 2: egitimli, dil bilen, iyi yetistirilmis, iyimser. Genel olarak soğuk ama bir şeyi yapacağım dediği zaman yapan erkektir. tc erkegi gibi bakariz demez. Ayrıca rus erkegi cinsel aclikta tc erkegi gibi afrikalı değildir.
Çok hoşlar bence :D senin aldığının abisi varsa yolla bana :)
Valla yakışlılık desen var güzel Huy desen var insan onları müslüman yapabilse tamamdır.
Odun. En cok kadina siddet olaylari rusya da yasanmaktadir. Rusya da kadinlar ikinci sinif insan muamelesi gormektedir
kuş ötmediğinden rus kızları türk erkeklerini tercih ediyor bu şekilde düşünebilirsin. yani rus erkekleri için kuş uçmaz kervan geçmez :D
genelde konuşkan alkol seven sarışın renkli gözlü olurlar 😀
içer içer uyurlarmış neden rus kızlarının buraya dadandığı belli değil mi
Benim tanıdıkalrımın hepsi fazlasıyla iyiydi. Sanata çok ilgili oluyorlar genelde.
Alkoliktirler. Haftasonu içmeye bayılırlar. Sosyalleşmek demek arkadaşlarıyla içmek demektir. Eşlerini seven çok azdır. Çoğu aldatır eşlerini. Eşlerini de çok döverler
Valla bayanları süper ama erkekleri votkodan dolayı kadınlarına bakmiyormus rus görücünmü var yoksa :)
Aşırı (Radikal) ataerkildirler ve kadına şiddet oranı en yüksek olan Avrupa ülkesidir. Yani peştunların hristiyanı gibi birşeydir Ruslar.
Yakışıklı olanda var ama burunları kocaman😄
Turk erkeklerine benzediklerini dusunuyorum
Arkadaşlıkları gerçekten çok iyi
Alkolik ama İyidirler :D
Krodur rusların adidas aşkı yaz fotolara bak
alkolik!
Ilgisiz ve fevriler.
kızlarını biliyorum
İbne
korkak .)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar