+1 yılrus erkeklerini bilemem ama hristiyan ırkı başka bir milletten balkanlardan çıktığım bir erkek olmuştu flört ettikten sonra ama sana şu kadarını söyleyeyim çoğu içki içiyor özellikle bira vs. ve seks objesi olarak hemen her kızı görebiliyorlar güzel bir kızsın diye düşünüyorum fizik ve yüz olarak zaten bunun pek önemi yok eğer ciddi düşünmüyorsa erkeğe bağlı gerçi ben hayatımda ne türklerden özellikle o gibi bir milletten hiç dürüst erkek erkeği bırak kız bile tanımadım ama belki vardır ve inşallah bigün karşıma çıkar
219 Yorumla- +1 yıl
arkadaşım seni tanımıyorum ama yani karakterini bilmiyorum ama eğer bakireysen çok fazla samimi olma ve erkeklere güvenme rus erkeklerine hiç güvenme iyiliğin için konuşuyorum bir bildiğim var yaşadığım var hatadan en yakın zamanda dön çünkü seni elde ettikten sonra hiçbişey olmamış gibi ülkesine döner hayatını yaşar başka kızlarla rusyada az mı kız var belki tatile geldi eğlenmek istiyor seni oyuncak olarak görmesine izin verme seni bez bebek yerine koyup duygularıyla oynamasına nasıl biri tanımıyorum önyargılı olmak istemiyorum ama inanma seni seviyorum diyecektir belki sende kaptıracaksın kalbini ona yani önce alışacaksın o yanındayken mutlu olacaksın ama inanma sonra sende keşkelerinle kalırsın hoşlandıysanda öpüşmekten sevişmekten ilereiye gitme yazık edersin kendine
Soran+1 yılCevabın için teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın. Ben İstanbuldayım o da İstanbul'da yaşıyor zaten, tatil beldesi gibi bir yerde tanışmadık. Evet rusların çoğu çok hızlı yaşayan tipler. Benim konuştuğum çocuk onlardan baya farklı. O da eğlenmesini bilir ama o insanlar gibi cozutmaz. Bakirelikten bahsetmişsin, ben o zara önem vermiyorum, ona zarar vermeden de her haltı yiyen kızlar var. Ayrıca seni seviyorum dediği zaman neden inanmayayım ki?
- +1 yıl
önemli değil arkadaşım sorunu gördüm yazmak istedim kızlık zarına önem vermiyorum demişsin k. bakma ama benim haliyle kafama bir soru takıldı şu an haddime olmasada merak ettim sen bakiremisin ve kaç yaşındasın se şimdiye kadar hiç erkek arkadaşın omadımı sevişmedin mi hiç
- +1 yıl
seni seviyorum dediği zaman neden inanmayayım demişsin tamam cevap veriyorum çünkü zamanında bende inandım da ondan
Soran+1 yılPardon da kiminle ne yaptığım, veya yapma ihtimalim sizi mi ilgilendirir? Kız profilinde erkek olduğunuzu düşünmeye başladım çünkü tipik zarla kafayı bozmuş Türk erkeği konuşmaları gibi geldi bana. Her insan bir mi? Önce bana nasıl biri olduğunu bile sormadınız, saçmalıyorsunuz
- +1 yıl
peki arkadaşım sen bilirsin nasıl istersen düşün umrumda değil ama bu sözler kullandığın kelimeler dürüst bir kızın sözleri değil bence biliyomusun şu hayatta kızlık dediğin şey varya o önemli değil evet yani başkaları ilgilendirmez ama masumiyet insanın kendine güveni saflığı evet o zar demek sen zara önem vermiyosan zarı kaybetme korkun hiç olmaz umrunda neyse hoşçakal iyilikle kal
- +1 yıl
ben yabancı kökenli bir kızım bunuda belirteyim yani bir tarafım yabancı diğer taraf melez yabancı sayılırım ve çoğu insan kızlığa önem vermezler kızda erkekte özellikle erkekler orada ama ciddiyet için kimse bakire olmayan bir kızla evlenmek istemez ciddi düşünmez
Soran+1 yılTürk bir erkek olduğuna eminim şuanda. Saflık ve dürüstlük sert biryere çarpınca, hızlı bisiklet sürünce, dövüş sporlsrıyla ilgileninxe kendi kendine patlayan bir zara mı ait? Her şeyi geçtim anal yolla ilişkiye girip her şeyi yaşayıp sonra sevgilisine bakireyim diyen kız mı dürüst? Vizyon sahibi olun biraz. Benimle bu sebepten ötürü karşıma gelen erkekten tiksinirim bu kadına bir hakaret, bir aşağılamadır. Kadın cinsel obje değildir ki asıl amacı küçük yaşta Rahmi mikroptan koruyan zar ondan önemli olsun veya onun değerini belli etsin. Hala kız profilinde erkek olduğunuzu düşünüyorum ama eğer kız iseniz hemcinsim olduğunuza utanıyorum, kendinize ve hemcinslerinize daha öz saygılı olun
- +1 yıl
çok önyargılısın ya ve snn gibiler sen biliyosun ki yapmışsınki konuşuyosun snn gibilerden korkulur varya kızım bnn ama snn gibi değil kızlığını ilişkiyle kaybettiğin kanısına varıyorum kızlığa önem vermiyosun antitez olarak çünkü değilsin kızlık kehdi kendine kaybedilmez kız olmayan kızların savunruğu görüş kızlık beyinde pardonda beyin nerede o zmn? dileriğini yap hoşçakal
Soran+1 yılHahaha o kadar saçma konuşuyorsun ki, kendin yaptın diye diyor bir de 😁 😁. Kadın kadına sahip çıkmıyor ki bu ülke gelişsin hale bak, ayaklar altına alıyorsunuz kendinizi. Neyse size de geçmiş olsun bu kafayla, iyi geceler. Zor iş gerçekten
Soran+1 yılBu arada çok yakın arkadaşım hızlı bisiklet sürerken çarptı ön kısmını ve bozuldu bunun gibi biirsürü örneği var araştır canım bunun bakire olmakla veya olmamakla alakası yok
- +1 yıl
peki seninki nasıl oldu kazayla mı o da ve hiç ilişmi yaşamadın mı Allah için dogruyu söyle ?
- +1 yıl
sevişmekten ileri gitmedin heralda?
Soran+1 yılBaşkasının zarıyla ve ilişkiye girip girmediğiyle neden bu kadar ilgileniyorsunuz?
Soran+1 yıl@sıradan01 bu denli özel hayata girmek saçma bence, geriz*kalı olan sizlersiniz. Ben nasıl insanlar diye sordum yalnızca. İki insanın birbirini sevmesi de gayet normal bunda yanlış ne var? Tabi erkek olsam böyle olmazdı, sizler bu kadarsınız işte 😊
- +1 yıl
@sıradan01 Lan mal tanımadığın insanın bakireliğiyle mi ilgileniyorsun
- +1 yıl
düşlerinkızı peki sen bakire misin şu an merak ettim?
En İyi Cevaplar
+1 yılDuyduguma gore slav irki ayni Turk irki gibi yani esini dovende var. Dikkat et. (Herkes degil tabi ki).
22 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle kaba bir tip değil, çoğu türkten kat be kat saygılı.
- +1 yıl
Guzel :)
+1 yılRuslar ile çok sıkı görüşen muhasebeci bir dayım var bir ara anlatmıştı rus erkeklerini, gerçekten çok fazla içki içiyorlarmiş ve kadınlara pek değer vermiyorlar, şiddet uyguluyorlar. hepsi için deneyelim ama çoğunluğu böyle.
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı.
+1 yılyani elinoğlunda biri vardı sarı saçlı onu izlediysen iyidirler bence ama soğuklar biraz ama eğlenceye açıklar fakat şu varki eğernamus giderse benden sölemesi onlar için normal
14 Yorumla
Soran+1 yılSon cümlenizi anlamadım
- +1 yıl
onlar için yok biriyle oldum felan öyle bir şey yok yani diyorum ki onlar için 0 diye bir şey yok hepsi patlamış gibi düşün yani bir gün birlikte olursan onunla gittiği zaman onun için bir şey değişmez Türk erkeğini ararsın o zaman
Soran+1 yılAptal bir zarı önemseyen erkekle olmam ben. O zarı bozmadan ne haltlar yiyen kız var
- +1 yıl
Haklısın :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Canım sen kimseyi takma benim sevgilim melez idi babası Rus annesi ise Ukraynalı idi ve gerçekten çok güzel bi ilişki yürütüyoduk sadece uzak mesafe olduğu için yürümedi çünkü ona sarılmayı her defasında çok istiyodum ve o da aynı şekilde yani gayet tatlılar <3
20 Yorumla
+1 yılRus erkekleri afedersin mk onlarin kafa kirik onlarin hic akli basinda adam yok onlarda votka seks degisik hareketler filan
12 Yorumla
Soran+1 yılAklı başında adam yok diyorsun da benim tanıdığım gayet aklı başında ve bu tür şeyler hangi ortamda olduğuna, kimlerle takıldığına bağlı olarak değişir
- +1 yıl
ama kök ya yinede sen dikkat et derim herkes ayni degilde cogu votkaci oluyor herkese guvenme illa rus oldugundan degil insanlar nankor yalanci iki yuzlu
+1 yılDini yönden bakcak olursak yasak bir şeyi yapıyorsun müslüman bir kadının gevur bir erkekle olması yasak müslüman olması gerekir evlnmesi için flört diyorsun artık gerisini sen düşün yorum yazmıcam daha
12 Yorumla
Soran+1 yılKonuyla alakası yok ve bu sizi ilgilendirmez Allahla benim aramda
kadınlarına değer vermekdikleri için rus kızları buraya turist olarak gelip türk erkeklerine veriyorlar kendilerini ayrıca rusya da yapılan ankette erkeklerinin kadınlara değer vermedikleri ortaya çıkmış
012 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin iyisi kötüsü var o konuda birşey diyemem. Değer vermenin sevişmeyle alakalı olmadığını düşünüyorum ki turistik bir şehirde yetiştim (İzmir), Türk erkeğiyle parası için birlikte olan Rus kadınlara da şahit oldum. Genelleme yapma yani. Türk erkeğinin de iyisi kötüsü var ama mükemmel diyemem
Soran+1 yılYaşam tarzı sevişmeyle olmaz. Öyle bir insan da değil zaten sonuçta bu insanların hepsi yürüyen libido değil
Soran+1 yılHer ülkenin geri kafalısı var. Böyle basmakalıplık geri kafalılıktır bence. Kaldı ki küçük yaşta cinsel şeyler yaşadıklarını evet biliyorum
Soran+1 yılKızların zorla birşey yaptırılmasını geri kafalılık olarak değerlendirdim. Kendi isteğiyle ilişkiye girmeli. Eşlerini mi paylaşırlar? Saçmalamayın yahu!
Soran+1 yılRusya ya has birşey değil bu. Adamlar full seks yapıyor mu sanıyorsunuz, yazık yahu
Rus kiz arkdaslarimon anllatigina gore icerler kiskanmazlar cok ve sorumsuzlar
04 Yorumla
Soran+1 yılBenimki öyle değil kaldı ki koskocaman coğrafyaya sahipler. Hepsinin öyle olduğuna inanmıyorum
Soran+1 yılRus kızları oturaklı mı sence? 😁 😁. Türk gibi olmasını beklemiyorum öyle bir isteğim de yok zaten
Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Çok eglenceliler rus ırkı ama pek kıskanmazlar eşini
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok kıskanmasına gerek yok beni sevdiğini hissettiriyorsa
Rus karilari Seksi seviosa sewdiren rus erkekleridir..
10 Yorumla
+1 yılRus 'un karısı meşhur erkeyi değil ki bilemedim.
01 Yorumla
Soran+1 yılErkekler az diyeymiş galiba
- Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılya lublu tebya kuze tenım
116 Yorumla
Soran+1 yılTürkçe konuş
- +1 yıl
sen rus çoçukla nasıl tanıştın rusca konuşurum bende fazla turkçe bilimiyom ondan
- +1 yıl
Kak vy poznakomilis
Soran+1 yılİngilizce konuştuk
Soran+1 yılArkadaş ortamında tanıştık 😊 bölümden dolayı biraz da
- +1 yıl
onun la türkçe konuş türkçeyi ögretsene onların kızları bizlere rusça ögretiyor sende onların erkeklerine ögret erê
Soran+1 yılBiraz türkçe biliyor
- +1 yıl
ögret ona belki iyi bir ilişkiniz olur evlenmeyi düşünüyormusn onunla
Soran+1 yılBilmem daha yolun başındayız
- +1 yıl
beki sen okadar güzel misn gözlerin ne renk beyazmı esmermi tenin boy kaçdı takındılıyımdır
Soran+1 yılBeni beğenen beğenmiş sen neden merak ediyorsun?
- +1 yıl
ruslar çirkin olurda erkekleri ondan
Soran+1 yılBenimki çirkin değil
Soran+1 yılErkeklerin hepsine de çirkin diyemeyiz, koskocaman coğrafya
- +1 yıl
senin ki nasıl acaba düşünemiyorum
Soran+1 yılNeden düşünemiyorsun?
Rus bir kız sevgilim olmuştu. Erkeği bilmem. :/
03 Yorumla
Soran+1 yılKızından yola çıkabilirsin 😊
Soran+1 yılUmarım cinsel değil de duygusal bir yorumdur. Teşekkür ederim
votka seks
012 Yorumla
Soran+1 yılİnan bana eğitimli ve görgülü bir Rus un hayatı votka seks ten ibaret değil
Soran+1 yılÖyle tanıştık ve hoşuma gitti. Farklı kültür ilgi çeke r. Gözüme de farklı yakışıklı geldi
Soran+1 yılOkuyorum
Soran+1 yılİstanbul da
Soran+1 yılUluslararası Ticaret de konuyla alakası? 😁
Soran+1 yılBölümüme bakarak mı bu düşünceye vardın? 😁
tavsiye etmiyorum
013 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılIrkçı olmak iğrenç birşey. Siz Rus kızlarla olurken iyi ama demi
Soran+1 yılIrkçılık bu. Neyse herkesin kendi tercihi
- +1 yıl
bu bir irkcilik değil hanimefendi. birakin modern dunyanin adalet susu verilmis sacma kurallarini. o bir gavur sense muslumansin. ahirette verecegin hesapta ben irkcilik yapmadim demekmi olacak? eger musluman yapabilirsen iyi olur fakat aksini bile dusunemiyorum.
Soran+1 yıl@steelbane6767 Allahla benim aramda olan şey sizi ilgilendirmez
- +1 yıl
madem oyle irkcilik la suclamayin kimseyi gunahinizi sicratmayin kimseye hadi hayırola kalin selametle 👋
Soran+1 yıl@steelbane6767 ırkçılık bu hala bunu savunuyorum. İyi akşamlar, günah sıçrayan birşey değildir bu arada
- +1 yıl
dinimizin kurali geregi hareket ediyoruz bu bir irkcilik degildir. anlamanizi umuyorum.
Soran+1 yıl@steelbane6767 biri dinine aşırı bağlıdır Böyle Bir İlişkiye Başlamaz saygı duyarım ama gavur kelimesini asla kabul etmiyorum
- +1 yıl
kabul etsenizde etmesenizde bu gercektir. kafir kafirdir bunu degistiremezsiniz. dedigim gibi musluman yapabilirseniz ne ala
+1 yılİlgisiz
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani? Genelleme yapma ama
- +1 yıl
%90yetisme tarzları öyle
Soran+1 yılBenim konuştuğum ilgisiz değil mesela, aksine çok merak eder beni, tanımaya çalışır
- +1 yıl
Elde ettikten sonra telefonunu açmaz devamı budur
Soran+1 yılNeye dayanarak söylüyorsun? Türkiyedeki karaktersizlerle karıştırma istersen.
Gizli Üye(25-29)+1 yılkaymakam sever o 😃
013 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım espriyi galiba 😁
Cevap sahibi+1 yılcahilcimmm 😊 ks siliyor acik yazamiyom
Soran+1 yılSaçma birşeyse bilmemem normal, cahillik değil 😊
Soran+1 yıl@aşkcm lise düzeyi espri 👎
Soran+1 yıl@aşkcm ona dedim zaten 😁
Soran+1 yıl@aşkcm pardon? 😁. Mevzu ben değilim ve gayet bakımlı bir insanım zaten
Soran+1 yıl@aşkcm bu dediğin onların erkekleri için de geçerli, boylu poslu güzel adamlar. Genelde rus erkeklere çirkin derler bu bölgeden bölgeye değişen birşey. Kaldı ki Türk kızları beğendiğini söyledi, koyu saç onlara daha cazip geliyormuş
+1 yılErkeği beş para etmez
02 Yorumla
Soran+1 yılGenelleme yapma gayet iyi bir insan. Herkesin iyisi kötüsü var. Rus kadınların hepsi melake mi sanki?
- +1 yıl
peki sen bilirsin
aynııı
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl aynı?
- Aşk İlişkileri konusunda 29,5b cevap paylaştı.
+1 yılvotka seks
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne