Rusya'nın köylerindeki erkeklerin çoğu kendine pek fazla önem vermeyen kişiler fakat daha genel merkezlerindeki erkeklerin bazıları kendi giyimlerine ve görünüşlerine çok fazla önem veriyorlar
Cevap
10Cevap
kankaaa
seni çok sevdimm 🤗
beni oraya götürr, buraya bir daha gelmem herhalde😁hahaha
Yaaa bendee senii sevdimm bu soru sana gelsin bebegim baksana turk erkekleri simdiden kotuled😂 sen gel burayaa
ben bunlardan birini görsem tekrar imana gelir , şehadet getiririm😁
hay maşallah
😂😂😂 denk gelir kuzu merak etme

bunlar mı yakışıklı, eğer rus erkekleri yakışıklı olsaydı rus kızlar türkle evlenmezdi
Bunu bir turk erkeginin soylemesi komik😂 bir rus olarak sana soyleyeyim buradaki kadinlar artik yobaz erkek isterler kendilerine yani etegine giyimine karisan o yuzden turkle evlenir bazilari
o zaman benle evlenmezler uffff, şansımı kaybettim bende ukraynalılara bakam o zaman
Cocukken sevimli gozukseler de ergenlikten sonra sert bir mizaclari ve kemikli yuzleri oluyor. Genel olarak soğuk ama bir şeyi yapacağım dediği zaman yapan erkektir. tc erkegi gibi bakariz demez. Ayrıca cinsel aclikta cogu tc erkegi gibi afrikali değildir.
İtalyanı, İspanyolu, Hollandalısı bitti şimdi damızlık olma sırası Rus erkeklerinde sanırım? :D
Bizim erkekler candir ))
Bu işin milliyetle ilgisi yok bence, eğer illa milliyetlere göre değerlendireceksek o ülkelere gidip halktan olan insanların tipine ve tarzına bakmamız gerekir. Bu Türkiye içinde aynı, Rusya içinde veya İtalya vb ülkeler içinde, fakat buraya gerek Türk, gerek Rus mankenler koyup yakışıklılıklarını/güzelliklerini öyle ölçmeye kalkarsak bunun hiç bir anlamı olmaz bence. Manken Kenyadada var, Çindede, Amerikadada.
Baksana yakisiklilik orani yuksek ve dusuk diye birsey var ama slav ruslari sovet devrinden beri konusulur guzelligi ve yakisikligiyla
😊
Bizim kadar olmasa da idare eder
Sizde iyisiniz ama sovet devrinden onlarin yakisikliligi ve guzelligi konusuluyor )
Benim rus sevgilimin eski sevgilisi de taş gibiymiş. İlgi göstermiyor. Çok soğuk davranıyorlarmış. O da terk etmiş.
Yani bir kadını ilgisiz bırakmak bir çiçeği susuz bırakmak gibidir.
Erkeklerimiz zaten iyi bilir kime ilgi gostermek gerek kime degil )) hakketmemis gostermemis demekki
Yoksa fazla ilgi gosterirler. Her konuda hemde
Ldkfkslsm haklısın. Rus sevgilisi ilgisizmiş. Bende ilgi gösterince kız mutlu oşuyor işte ne yaparsın 🤷♂️
Erkek dediğin bunlardır.
Katiliyorum sana 😂
Adamlar karzima biz sübyancı
Turklerde iyidir
Yiğidi öldür hakkını yeme adam iyi.
Evet
Kesinlikle yakışıklılar
Gopnikler daha çok ilgimi çekiyor <31
Votkadan kadın gibi yaşar bunlar
Anlamadim?
Alanya'da rus bir kadına sormuştum erkekleriniz sizin gibi kız güzeli neden burada Türk erkeklerini tercih ediyorsunuz dedim oda dediki bizim oranın erkekleri bize zaman ayırmıyor kadın olduğumuzu hissettirmiyor romantik değil ayrıca arkol çok alıp siziyorlar bizi bile görmüyorlar sıcak kanlı kadınına sahip çıkan Türk erkeklerini seviyorum dedi bende düşündüm kadınlar haklılar
Bende rusum krasnoyarskta yasiyorum ve sana denk gelen artik hanzo heriflere onem vermek isteyen etegine giyimine karisilmasini isteyen yobazlari seven kadinlardir
Alkolu alanlar bile en yakisiklisi)) onlarda sokaklardaki serseriler.
Romantikligin alasida var erkeklerimizde ))) kadina ozgurlugunude verir mal gibi hissetirmez yettimi?
Bana ne kızıyorsun toplumunuzun geneli öyle düşünüyor hatta burdan evlenmek için can atıyorlar rusgazete ilanlarına bak dolu
Ben toplumumu iyi biliyorum. Turkiyeye gelenler biliyoruz zaten ne isle mesgull)
Iste soyledim ya sebebini neden evleniyorlar herseyine karisan erkek ariyorlar o yuzden.
Senin bu attığın resimlerdeki Rus erkeklerde Türk kanı olduğu kesin gerçek bir Rus ırkın kanı Almanlarda oluşur yani beyaz ten sarışındır
E o zaman tum ruslarin kaninda turk kani var? Sacma.
Rusyada rus yokki zaten Türkler ve Müslümanlar çoğunlukta
Rus yokki nedir? Evet azeri turkleri de vardir ama rusyada cogunluk turk degildir.
Dahistanlı Kırım Türkleri Rusyanın merkezinde Tatar Türkleri çoğunlukta nerden baksan Tatarlar ülkenin yarısını oluşturuyor şu an Sovyet Rusya gibi parçalansa Rusya diye bir yer kalmaz nüfusun çoğunluğu Moskova ve cevresi yoksa haritadan göründüğü gibi değil Rusya 130 milyon nüfuslu bir asimile toplumsunuz atalarınız Almanlardır
Bunlari biliyoruz ama RUSYA HICBIRZAMAN PARCALANMAYACAK. 😊
Orası beni ilgilendirmez ama Türk toplumu olmadan Ruslar rahat yaşayamaz o bir gerçek sen beyaz tenli siyah saçlımısın yoksa buğday 🌾 tenli sarışınmısın
Olu gibi Beyaz tenli kumral sacli 😂
Yani kapali renk kumral maalesef sac goz anne tarafa cekti diger ozelliklerim baba tarafa
Tam bir melez 😂
Sen bakma güzelliğinizi biz Türklerden alıyorsunuz baban Rus değil mi vardır kesin sonunda Türklük onun
Yokk İtalyan tercihtr
Evet yakışıklılar
yakışıklılar
Yakışıklılarmış
Hepsi değil
E tabi hepsi degil cirkinide vardir ama azdir
Degill
Oyledir
Eh işte 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?