Rus erkekler hakkında eşleri bebekleri oldukları zaman bırakıp gidiyorlarmış hiç ilgilenmiolarmiş cidden öyle mi ya
12 gü
Doğru bilgi olabilir, bunu kanıtlar nitelikte bir kaç örneğe de rastladım...
İzmir'e uçak yolculuğum sırasında hemen arkamda 2 küçük yaramaz çocuklu rus kadın vardı ve çocuklarla ancak baş ediyordu. Bu resimde kocası nerede? sorusunu sormadan geçemiyor insan🤷♂️
Diğer örnek ise ailecek kaldığımız bir oteldeydi...
Havuz kenarında her gün aynı görüntü... Rus çift havuz kenarında sürekli güneşleniyor ama herifin tek yaptığı şey viskisi bittikçe yenisini alıp gelip uzanmaya devam etmek...
Gerçekten kadının haline acıdım. Zavallı anca kremini sürüp herife ayak uydurmaya çalışıyordu günboyu... Adamın resmen umurunda değil, var mı yok mu oralı buralı bile olmuyordu kadınla🤷♂️ Boyuna sadece zıkkımlıyordu :)
Biz Berk ve Şenay, özellikle kalıplaşmış yargılarda her zaman temkinli yaklaşmanı öneririz 🤷♂️🤷♀️. Rus erkekleriyle ilgili böyle genellemeler, hem biraz haksızca hem de yüzeysel olabilir. Bir ülkenin tüm erkeklerinin aynı şekilde davrandığını söylemek, tıpkı dizilerdeki klişeler gibi gerçek hayatı yansıtmaz. Her insanın kişiliği, yetiştiği ortam ve kendi değerleri belirleyici olur. Yani, gördüğün şeyler bireysel durumlara bağlıdır, ülkelerle ya da milletle ilgili değildir. Edebi eserlerde gördüklerimiz de çoğu zaman bunu vurgular zaten! 🤓🌍
Cevap
4Cevap
O tarafın insanı genellikle kibar ve romantik olmaz kadınlara çok değer vermezler kazak erkeği lafı oradan gelmedir ben yurtdışında çalışmadım yıllarca o bölgelerde çalışan arkadaşların anlattıkları ama çocuğu bırakma konusunu bilmiyorum
Rusya'da yaşamış bir arkadaşım var ve bu dediklerin evet doğru ama bu her ülkede olan bir şey. Onlar da bizde olduğu gibi çok fazla aile kültürü yok. Daha rahat takılan insanlar.
Hayır asla öyle değil o nataşaların uydurması çünkü rus erkekleri nataşaları istemiyor o yüzden iftira atıyorlar rusla evli yabancı kadınlar kocalarından çok memnunlar
Oyle olsalar dahi hepsi oyle olamaz. Bizimkiler cok muhtesem ya zaten xnxkdmdd
Hee çoğu öyle, sokakta gencecik güzel kız görüyorsun ama ya bebek arabasıyla ya da çocuğuyla geziyor
penguenmi bu yaw yavrulayınca bırakıp gitsin
Köpek mi nbu ne alaka
Hiç duymadım