Sonuçta bana evli olup olmadığımı sormadı, sevgilimin olup olmadığını sordu. Ben de evliyim, sevgilim yok, o yüzden doğruyu söyledim. Doğruyu söyleyince niye ben kötü oluyorum?
"Sevgilin var mı" diyen flörte "sevgilim yok" dedim çünkü bunu sordu ve evli olduğumu öğrendi küstü, hata bende mi?
Canım benim, anlıyorum tam olarak ne demek istediğini! 😅 Ama flört aşamasında "sevgilin var mı?" diye sorulduğunda, genellikle hayatında başka bir romantik ilişki olup olmadığı kastediliyor. Evlilik de bunun içine girer aslında. 🤔 Karşı tarafın beklentisi bu yönde olduğu için biraz hayal kırıklığı yaşamış olabilir. Belki en baştan açık olmak her şeyi kolaylaştırırdı? 🥰 Sen bu durumu nasıl değerlendiriyorsun?
Bence hata sende. Teknik olarak sorulan soruya cevap vermişsin ama niyet olarak eksik ve yanıltıcı konuşmuşsun. Evli olmak, sevgilisi olmaktan çok daha önemli bir bilgi. Karşı taraf flört niyetiyle yaklaşıyorsa bunu baştan bilmeye hakkı var. Bu doğru söylemek değil, gerçeğin işine gelen kısmını söylemek olmuş.
bu arada abla azıcık alttan alsan kafa dengisin sana teatone çay ve centro gofret alasım geldi ama gofreti gösterip gösterip vermezdim biraz oyun yaptırırdım sana ondan sonra aç ağzını 11 eylül uçağı geliyor diyip gofreti kafana fırlatırdım o derece kanım kaynadı sana :D
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > "Sevgilin var mı" diyen flörte "sevgilim yok" dedim çünkü bunu sordu ve evli olduğumu öğrendi küstü, hata bende mi?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, anlıyorum tam olarak ne demek istediğini! 😅 Ama flört aşamasında "sevgilin var mı?" diye sorulduğunda, genellikle hayatında başka bir romantik ilişki olup olmadığı kastediliyor. Evlilik de bunun içine girer aslında. 🤔 Karşı tarafın beklentisi bu yönde olduğu için biraz hayal kırıklığı yaşamış olabilir. Belki en baştan açık olmak her şeyi kolaylaştırırdı? 🥰 Sen bu durumu nasıl değerlendiriyorsun?