Çok canım yanıyor ne yapacağımı bilmiyorum bu acıya çok yabancıyım ilk kez oluyor terk edildim nasıl atlatırım unutmak istemiyorum?

Benim de onun da ilk ilişkisiydi üstelik her şey mükemmel gibiydi o gün bile tatlı sevgi dolu sohbet ediyorduk ama ne oldu bilmiyorum ayrılmak istediğini benim hatam olmadığını çok iyi birisi olduğumu sebebin kendisi olduğunu ve hâlâ sevdiğini söyledi anlamıyorum hâlâ seviyorsa sevgi devam etmek için yeterli değil mi ben sebep her neyse anlardım çünkü bu onun kim olduğunu değiştirmiyordu ama şu an beni soru işaretleriyle bırakıp gitti geceden beri canım yanıyor anlamıyorum bu duygusal acı gibi değil benzer olur sandım ama fazlası bu acı çok çaresiz hissettiriyor aldığım nefes sanki daha da boğulmama sebep oluyor ben ne yapacağım nasıl bu acıyı atlatabilirim ben onu unutmayı da hiç istemiyorum telefonuma her bildirim geldiğinde sabahtan beri acaba o mudur sevinciyle hızlıca elime alıp bakıyorum hep ben çok çaresiz hissediyorum ilk kez değer görmüş hissettim değersiz olmadığıma ilk kez inanmıştım ben bu konuda çok yıpranmış biriyim hep zorbalık gördüm insanlara verdiğim değerin karşılığını pek görmedim hep canım yandı ama bu sefer buldum dedim ama rüya gibi olan bu kısa zaman bitince tokat gibi çarptı yüzüme ne kadar değersiz olduğum ben şimdi ne yapacağım

Güncellemeler
3 gü
onun isteği ile başlayıp yine onun isteği ile biten bir ilişki oldu ben farklı olmasını çok isterdim bir şeyleri düzeltebilmeyi hatam olmadığını söylese bile sorun her neyse
Çok canım yanıyor ne yapacağımı bilmiyorum bu acıya çok yabancıyım ilk kez oluyor terk edildim nasıl atlatırım unutmak istemiyorum?