Yeni bir ayrılık yaşadım sürekli ağlıyorum nasıl toparlanacağımı bilmiyorum çok bağlandım ne yapabilirim?

2 gündür bayılacak hale geldim ağlamaktan yemeden içmeden kesildim annem baş ucumda ağlıyor yapma kuzum yazık sana diye kuzenlerim yanıma geldi kaldırmaya çalışıyorlar beni bitik haldeyim kalkmak şöyle dursun konuşacak mecalim yok , yakın kuzenim bizde kalıyor bugün bana destek olmak için sürekli sevgilisi ile konuşuyor onu dahi kıskançlıktan deliriyorum nispet yapıyor bana bilerek diyorum halbuki alakası yok ben gerçekten kendimi iyi hissetmiyorum baktığım her yerde onunla anılarımızı goruyorum her yerde yaşadığımız anılar var guldugumuz şeyler var dopdolu bir 7 ay var ne yapacağım bilmiyorum nasıl atlatirim çok sevdim çok bağlandım çok güvendim illa ki başından geçen yaşayan çok kişi vardır nolur yardım edin çevremdeki herkese zarar veriyorum bu halim en çokta kendime veriyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
her sokakta her yerde anımız var canım o kadar yanıyor ki benden ayrılmak istediğinde yalvardim ona nolur bunu bana yapma dedim toparlanamam biterim ben dedim dağılırım nolur yapma dedim hıçkırarak ağlarken sokaklarda Telefonda ağlarken yüzüme kapattı yere düştüm ellerim ayaklarım toz toprak içinde kaldı ellerim yere vurmaktan kanadı insanlar başıma toplandı tanımadığım kişiler beni kaldırmaya çalıştı o kadar canım yandı ki
Yeni bir ayrılık yaşadım sürekli ağlıyorum nasıl toparlanacağımı bilmiyorum çok bağlandım ne yapabilirim?