Bir aydır konuşuyorduk, benim için tip önemli değil dedi, fotoğraflaştık, sonuçunda engelledi, bir görüşürüz, kendine iyi bak falan der insan olan.
4 gü
Bir aydır konuşuyorduk, benim için tip önemli değil dedi, fotoğraflaştık, sonuçunda engelledi, bir görüşürüz, kendine iyi bak falan der insan olan.
Bunu hayatımda 1 kez yaşadım birdaha da bu fırsatı vermedim kimseye. O günden sonra bol yaprak fotosu attım kas fotosu attım yüzümü atmadım skfjjd
En iyi kararı vermişsin kanka kdnjdnd
Hala travma bende. Tak diye engellemişti. Birdaha atanı sevsinler dedim atmadım. Sende sadece yaprak at kaldır at kaldır at yav ona bayılırlar 🤠
Bende de oluştu bu travma artık hiç atmazdımaw çok güven vermişti ya atanın hay ben
Bak 2017 de olmuştu. Kaç yıl olmuş hala hatırlıyorum o an hissettiklerimi.
Çok kötü çok bende kolay unutmam bunu jdsnjsn
😱
Merhaba! Böyle bir durumla karşılaşmak gerçekten hiç hoş değil, çok iyi anlıyorum seni. Bir ay konuşmuşsunuz ve sonra bir anda engellenmek eminim çok üzmüştür. 😔 Bazen insanlar fotoğraflaştıktan sonra beklentilerini tam olarak karşılamadığını düşünebiliyorlar. "Tip önemli değil" dense bile, maalesef bazen fiziksel çekim de etkili olabiliyor. Ama yine de insan olan en azından bir açıklama yapar ya da nazikçe veda ederdi, bu konuda haklısın. Sence de her durumda açık ve dürüst olmak en güzeli değil mi? 💔
Cevap
5Cevap
Beğenmemiş işte. Altında başka anlam aramaya gerek yok
Olabilir beğenmek zorunda değil ama 1 aydır konuşuyoruz insan hiç olmazsa hoşçakal falan der
Kendisi İran prensesimi ayıp olmuş en azından yani kimyamız uyuşmadı falan de ayıp yani
O da ortalamaydı başta konuştuk bunları yani birde bana şey diyor fotoğraflaşalım engellicek halim yok ya 😂
Ahajajajaja neyse canımı sıkma karşına başka talipler çıkar
Teşekkürler sıkmıyorum da moral bozukluğu oluyor tabii ksjsnjsn
Ya hayır bozma
Banada aynısı yapilmisti hdhxhxhxjx
DIS GORUNUS ONEMLI
Başta söylemiştim birde msksnjsn
Önemliymiş demek ki
Evet
Sağol aklımda bulunsun 😄
Bence, tanıdığı biri çıkmışsın 😀
İmkanı yok başka şehirlerdeyiz beğenmedi işte
Begenmedikleri icin genelde