Belki karikatür sorunun cevabını veriyor ama birde sizden duymak istiyoru (z) m.

Kardeşim, İslam da doğrusu budur zaten; ilk adımı erkeklerin atması. Kız edebinden, iffetinden dolayı ilk adımı erkeğin atmasını bekler. Kadınlar sevmesini bilmez, sevilmesini bilir. Kadınlar aşktan da anlamaz, meşkten anlar. 🙂 Hatta Yusuf ile Züleyha hikâyesi de bu yöndedir. Kızın ismini tam hatırlamıyorum, belki yaniliyorumdur.
-Züleyha, Yusuf'u çok sever ve en son dayanamaz söyler. Yusuf ise reddeder. Reddetmesinde ki neden; Züleyha'nın kadınlık iffetini ve edebini çiğnenmesinden dolayıdır.
Kısaca anlatmak istedim, detaylıca internetten bakabilirsin.
Bu arada kadınlar yanlış anlamasin, sevmesini bilmez dediğim için. Bu boyledir, kadınların doğasında vardır. Kadınlar, sahiplenmek, sevilmek, korunmak ister.
Hatta kadın şair bile, parmakla sayılabilecek kadar azdır.
İyi günler, kadınlar-kızlar sizi kırdıysam özür dilerim. 🙂
Karikatür güzel ama sadece toplumun bir kesimine hitap etmiş 😃 bir kere zeki kadınlar erkeğin nasıl tepki vereceğini zaten bilir ona göre ilk adımı atar ya da karşıdaki dingilden bekler. 😄 Tecrübesiz olanlar ise bekleer durur.
Genel anlamda konuşacağım, asıl görüşüm bu değil. Çünkü kadınlar sevilmeyi severler. Aşkı sevme nedenleri sevilecek olmalarıdır. Ve sevginin uygulandığını hissetmeleri için kendini erkeklerin kontrolüne bırakırlar.
Ama ben, hep ilk adımı atan kadın oldum. Hatta, eşime evlenme teklifini ben ettim :D
vay vay vay sonuna gelince gülmedim değil :D Benimde hayallerimde teklif edilmek var dermişim :D
Hadi be sen mi evlenmek teklif etti. Sen mi ilk adim atti. Boyle kadin var mi bu dunyada ya
@kenan_c2001 aslında, birine evlenme teklif etmek evlenme teklifi almaktan daha güzel. Elbette diz çöküp yüzük kutusu açmadım :D Daha sonra eşim de bana etti, ama ben ilk adımı atarak isteğimi söyledim.
@geceyisevengunes sende onun icin ilk adim atmak istedin
Hayir ilk adimi kizlar atinca erkekler bu elimde nasilsa o bana geldi baska bir kiz daha bakiyim hangisi olursa kafasini yasiyolar hepsi degil ama cogunlugu boyle
Kız güzelse ve adım atarsa neden başkasına bakalım dimi?
Peki kiz guzelse sana adim atarken ondan daha guzel bir kiz bulursan naparsin?
O kadar gözüm yükseklerde değil çok şükür.
Genelleme yaptim zaten
Cevap
6Cevap
Illaki erkekler ilk adim atmasi diye bir sart yok kadinlarda atabilir ama az gorurlu
Aynen hocam.
Yoo hiç farketmez benim için evlilik teklifi bile ederim
yani öyle alışmış millet diğer şekli sanki garipmiş gibi karşılanıyor o yüzden
herkesin kendince belli bir sebebi var ondandır,
İşte bizde bunu soruyoruz hocam.
:)))) karikatür güzelmiş
Ah birde soruya katkın olsa :)
onu ben bilmem :D
Neden? Sen kız değil misin :o
bildiğin kızlardan değilim :dddd
Yaaa :D :D
Hiç ilk adimi atmadim cekindigim için daha çok
Karşındaki de sen gibi etten kemikten birisi. Rahat olmalısın, utanma.
Gurur olabilir
Aynen +1
olm kendi işini kendin hallet
atıyorlar ak çok yavşaklar
Atıyolar knk :/
Bana söylemedi kimse öyle birşey, söyleseydiler sormazdım :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar