Yani hep bizden beklenmemesi konu bence bizde sizler gibi utanamayız mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu da kizlar yapacaksa siz erkeklere ne kalacak ki? Bizler ev isi yapalim, cocuk bakalim, yemek yapalim, bir yandan sevgili, es olmaya calisalim, bir de disarda calisip para kazanalim. Bir teklif etmedigimiz kalmisti onu da yapalim. Peki siz erkekler ne yapacaksiniz, ne vereceksiniz kiza? Ev isi, cocuk islerinde zaten yoksunuz. Artik benim kazancim bu kadar diyerek kadininda calismasini talep ediyorsunuz, evi tek basiniza geçindirecek yurekte yok kusura bakmayin ama. Eski babalar 6 cocuga tek basina bakarmis simdikiler evdeki tek bogaza bile bakamiyor, bir de kadindan destek bekliyor. Bana rkonomi falanda demeyin turkiyenin ekonomisi hicbir zaman iyi olmadi. Erkek olarak adim atmaktanda artik gocunuyor ve yapmiyorsaniz diyecek bir sey yok. Şu halleriniz gercekten erkek gibi degil. Cikmayi falanda biz yapalim, parayi da hiz kazanalim, evi cekip cevirmeyi biz yapalim o zaman siz erkeklere ne gerek var? Biraz agirliginizi koyun, erkek oldugunuzu hissettirin yahu. Yok evi gecindiremem, yok ben ev isi yapamam, yok ben cikma teklif yapamam, yok ben adim atamam kizlar atsin, yok ben evlenemem, kiz evlenme teklifi etsin... kadinlar bile eskilerde, konusamadiklari dönemde, istediklerini soylemedikleri donemde boyle degildi yahu. Erkek bir muhallebi yiyelim mi derdi kizda kabul eder ya da etmezdi. Bitti gitti. Biraz kendinize gelin siz erkeksiniz. Erkek avcıdır, bu oteden beri boyledir. Feminenlestiginiz diyecegim, feminen de diyemiyorum artik. Baska bir terim, kelime lazim artik siz erkeklere. Feminenlikte bile bu kadar geri cekilme, sorumluluklari yapmama, sorumluluklari ustunden atmaya calisma yok, olmadi da bu vakte kadar. Kadinlar her zaman sorumlulugunu bildi. Ev isleri, cocuk bakma goreviydi yillardan beri yapti yapıyor. Okumak ya da calismak sorjmlulugu eklendi yine yapiyor. Es olma, anne olma sorumluluklari vardi hala yapiyor. Kadinlar feminen olarak cogu xaman sorumluluklarindan hicbir zaman kacmadi. Ama siz erkekler kendi sorumluluklarinizi dahi yerine getirmekten aciz hale gelmissiniz. Evi gecindirmek olsun, kadina kadin gibi davranmak, erkek olarak adim atmak vs olsun. Sorumluluk almaktan kaçıyorsunuz fazlasiyla. Yani siz erkeklere artik feminen bile denemez. Feminenler bugune kadar kendisine dusen sorumluluklari yukarida dedigim gibi hep yapti cunku. Anneleriniz, ablalariniz hep yapti. Ama babalarda ve erkeklerde ciddi sıkıntılar var. Artik feminen bile denmez yani. Keske feminenler kadar sorumluluk sahibi olsaniz...
90 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılneden mi atmıyoruz?
çünkü;
ilk adımı atan kadını cepte görüp ona değer vermiyorsunuz. nasılsa kendiliğinden geldi. onun için çaba sarf etmeme gerek yok. yoruluyor mu? kırılıyor mu? erkek ilk adımı atmadığı için ilişkide direkt şımarmaya ve çaba sarf etmemeye gidiyor.
bir başka sebebi her şeyi tek başımıza biz yapmaya başladık ve bundan dolayı son derece rahatsızım. kadın çalışıyor, kazanıyor, ev geçindiriyor, çocuk doğuruyor, çocuk büyütüyor, çevreye karşı ilişkiyi koruyor, kendine dikkat ediyor vs. erkekse sevildiğine emin olduğu ilişkide şımarıyor.
ayrıca soruda utanamaz mıyız demişsin. siz erkeklerin canınız istediğinde yapmayacağınız tek bir şey yok, bizlerde kompleks oluşturup kendi isteklerinizi bizim düşündüğümüz imajını oluşturuyorsunuz.
utanmaya devam ettiğiniz sürece utanmayan erkekler aşkından köpek gibi ağladığınız o kadını elde eder. düğünde sabaha kadar bir posta daha ağlarsınız.
ilişkide kaçan kovalanır taktiğine devam et. kovalayacak bir erkek bulmak zor değil.
59 Yorumla- +1 yıl
İşim olmaz kovalambaç oynayacak yaşımı geçtim
- +1 yıl
@Freddy1616 tatlı flörtleşmeler neyse de herkes oyun oynama yaşını geçti
- +1 yıl
Flörtten anlamıyorum ya evet ya hayır net...
- +1 yıl
@Freddy1616 bence de
- +1 yıl
Bu iyidi okurken biraz daha rahatladim teşekkürler @laraçınarr
- +1 yıl
@BELOTTI19 allah cezasını verdi onun. inşallah seni de cepte görüp paranı yiyip senle sevişmeden başkasından hamile kalıp çocuğu sana kitlerler
- +1 yıl
@BELOTTI19 sen potansiyel bir katilsin. malsın ve ezik erkeklik egon haricinde hiç bir şeysin
Terslenmekten korkarlar çünkü. İlk adımı atan kızlara iyi gözle bakılmıyor çünkü edepsizmiş gibi görülüyor. Ben birinden hoşlansam bile direk karşısına çıkıp söyleyemezdim yanlış anlar tersler belki diye düşünürdüm. Evet kızlar da ilk adımı atabilir ama iyi gözle bakılmıyor işte.
06 Yorumla- +1 yıl
Kızlar da reddetmeyi çok seviyor ama 10 erkekten 7 sini reddediyor
- +1 yıl
@MichealllMyers Reddedilmekten bahsetmiyorum ben kötü gözle bakılmaktan edepsiz yerine konmaktan bahsediyorum. Mesela bir erkek sokaklarda pankart açıp sevdiği kadına ilanı aşk ederken 50 kişinin içinde evlenme teklif ederken kimse ayıplamaz aksine takdir ederler vay be ne romantik adammış derler ama aynı şeyi kız yapsa o zaman ayıplarlar edepsiz olur o kız bundan bahsediyorum ben. Evet kızlar da erkekleri reddediyor ama ilk adımı attı diye basit ve değersiz görmüyorlar.
- +1 yıl
Bir de ben bir kıza açıldığım zaman çok utanıyorum ya kızarıyorum falan kızlar bu durumu itici mi bulur yoksa tatlı mı sence?
- +1 yıl
@MichealllMyers Dozunda olduğu sürece sıkıntı olmaz bence bence çok tatlı oluyorlar ama her yerde öylelerse itici olur bence. Eğer utanıyorsan mektup yazabilirsin ya da bir ortak arkadaşınızı gönderip o şekilde açılabilirsin sorun değil.
- +1 yıl
Yok her yerde öyle utangaç değilim sadece ilk açılacağım zaman kıza karşı oluyor bu durum sonra zaten o utangaçlık geçiyor normal arkadaş gibi konuşmaya başlıyorum ya
- +1 yıl
@MichealllMyers O zaman sorun yok
Önce erkeğin bu talepte bulunması daha uygun. Elbette biz insanız farklı ve istisnai durumlar olabilir. Ancak doğada dahi dişi gitmez. Erkek gider. Bazen insan çok beğenir tanışmak ister elbette farkımız olmalı ama bu işi in doğası gereği erkeğin gitmesi dana uygun gibi geliyor
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
117
Cevap
71Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.
u +1 yılyakışıklı olanlara atıyorlar ilk adımı
20 Yorumla
+1 yılUzun uzun içini döküp, gizli kimliğin arkasına saklanıp bütün erkeklere adeta makineli tüfek gibi saydıran hanımefendi, bir erkeğin tasarlayıp ürettigi cep telefonundan bir erkeğin mucidi olduğu internet baglantısıyla, erkeğin tasarladığı bir uygulamadan erkekleri eleştiriyor. Daha geçen 79 yaşında bir çatı ustası catı işi yaparken kalp krizi geçirip öldü ve ona yardım edecek kimse yoktu neden? Evin idaresi ve ekonomisi çoğunlukla erkekte olduğu için ve kendi rahatından feragat ederek ailesini daha müreffeh bir şartlarda hayat-ı idamesini sağlamak için. Erkeklerin feminen ruhunun ortaya çıktığı falan yok. Sadece duygularını kestiremediği, reddederse çekip gidip, ondan mahrum kalmak istemeyecek kadar, belki de ona bilmeden çektirdiği acılara ragmen karşısındakini seven ince ruhlu erkeker var. Evinde gayret göstermeyip boş yatana zaten erkek denmez. Onu hala seven kadının da aklından şüphe etmek gerekir. Fakat bir bayanın ona duygularını ifade etmesi kadar normal bir şey yok. Kabul ediyorum ağırlıklı erkek olmalı fakat, seven de sevdigine sevdigini söylemeli... Bu kadar keskin olmamalı bu işler
15 Yorumla- +1 yıl
birinin sana acil bilim adamı değil de bilim kadınlarınında olduğunu söylemeli... her şeyi erkekler yapmıyor, ev işi nedir ki diyorsunuz e siz evde oturun çocuk bakın evi halledin biz çalışalım diyince mırın kırın xD çatı ustasından kadın değil 79 yaşında onu çatı ustası yapmaya iten baş etkene bak insanları paraya bu kadar muhtaç eden kadınlar değilll
- +1 yıl
Sen bir bilim adamı değilsin ama Ahmet herhangi bir buluşun yoksa bir zahmet zırlamada sana düşen görevleri yerine getir
- +1 yıl
Sen de burada bana feminenlik taslayacağına sen de görevlerini yerine getir. Kadınlar aktif hayatta rol alıyolar evet fakat ağır işleri yapan insanlara bir bakın kaçı kadın kaçı erkek. Burada erkekler sadece yemeye içmeye gelmiyor. Erkek üzülmemeli, duyguları olmamalı, kan kusup kızılcık şerbeti içmeli yoksa güçsüz diyorsunuz. Erkekler görevlerini yerine getiriyor. Kadınlar da ona keza. Bir insan diğer insana hislerini ifade ettiğinde onu küçümseyen bir insan zaten insan olamaz. Demem şu ki. Herkes sevdiğine sevdiğini söylemeli, hak etmediği yerde de durmamalı.
- +1 yıl
Ben erkeklerin yaptığı işi küçümsemiyorum zaten bilim adamları üzerinden örnek vermeniz çok absürt olmuş çünkü siz bir bilim adamı değilsiniz karşınızdaki kadın da buna göre davransın. İlk adımı atma konusunda pek bir şey diyemeyeceğim o kişilerin kendi tercihine kalmış fakat bunun haricinde erkeklerin git gide feminenleşmesi çok irite edici bir durum cidden
- +1 yıl
Kimse kimsenin yaptığı işi küçümseyemez zaten. Kadının elinin değdiği yerde çiçekler açtığına inananlardanım. Evet bir bilim adamı değilim fakat hemcinslerimin bu şekilde yerilmesini de istemem. maalesef saçma sapan bir populariteye kurban gidiliyor. Bu konuda haklısınız ben bile iğreniyorum bu durumdan. Ne anlıyolar anlamış degilim
Kadın hep alıcıdır kardeşim. "Almadan vermem" derler. Bu da bir manipülasyon cesididir. İlgi almak kadınların hoşuna gider ve erkekleri bu şekil manipüle ederler. Erkek de terkedildigi zaman toplumda kadın düşmanlığı başlar. Kadın ölümleri olur.
Kadınlar erkekleri delirtmeseydi kadın cinayetleri de olmazdı kadına şiddet de olmazdi. Hep erkek suçlanıyor toplumda.
Kadın ilk adımı atarsa ve terkedilir veya etiketlenirse bu kadında yıkım oluşturur ve kadınlar erkekleri içten içe kıskanırlar reddetseler bile. Çünkü sendeki cesaret ve karşı cinsle konuşabilme becerisi onlarda yoktur. Kadınlarla konuşurken iki kelimeyi bir araya getiremedigini görürsün. Çünkü kendilerini geliştirmeden onlara yürüyen abazalarla kendilerini tatmin edebilirler.
Kadınlardan hiçbir şey beklemeyin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk adımı atan kızları basit gören erkekler basit erkeklerdir ve o kızları genelde ucuz görürler. Hal böyle iken doğal olarak kızlar adım atmazlar. Böyle erkeklere de atmamaları gerekir zaten. Doğru kişi olduğuna inandığı ve çok güvendikleri kişilere kendileri de birey oldukları için atabilirler ve bu cüretkar davranış bence takdiri hak eder. Ancak bu işler nerede ve hangi varlıkta olursa olsun böyle yürümüyor. Erkeğin görevi gibi geliyor böyle şeyler bana ve kızın böyle bir davranışı sergileyip kendini kötü hissetmemesini ne yaptım ben acaba benim hakkımda ne düşünüyor şimdi dememesini sağlamak için centilmence ilk adım erkekten gelmelidir. Toplum olarak teklifin kızlardan gelmesine henüz hazır değiliz. Zihinlerimizin değişmesi ve gelişmesi gerekir he bide sokak lambası gibi herkese yanan tipler vardır onlar gerçekten basit ucuz insanlardır, ayırt edebilmek mesele.
23 Yorumla- +1 yıl
şu zihniyet yayılsın lütfenn :)
- +1 yıl
@Sessizsedasizxd çoğalmak lazım 🥰🤣🤣🤣
- +1 yıl
@Cleanman58 rica ediyorum yayılın arkadaşlarınızın da aklına girin :D
+1 yılBirinden hoşlanmak güzel şey.. bu utanılacak bir şey değil. Son derece normal bir hareket. robot değiliz sonuçta insanız.. bizi biz yapan duygularımız.. bunu da ancak iletişim kurarak ifade edebiliriz... kendine güvenmek duygularımızı anlatmanın baş mimarı..
42 Yorumla- +1 yıl
Abla helal olsun çok güzel özetlemeszsin ancak herkes bu farkındalığa sahip değil
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊👍haklısın öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü erkekler teklif ettiği zaman eğer kız da meyilliyse başlangıç olur.
Meyili yoksa red ettiğinde değersiz olmazsın
Ama kadınlar teklif ettiğinde eğer görüşürlerse değersiz oluyorlar. Çantada keklik misali
Red yerlerse de aşağı kadın olarak görülüyorlar.
Düşünce yapısı 'Ne kadar azmışsa, bana teklif etti '
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılkizlar adımı gizli atar. ne bileyim gider sohbet açar konuşur, gülümser vb. bu şekilde erkeğe yeşil ışık yakar, erkek de gaza basar. şarkı sözü bile öyle, bas gaza aşkım bas gaza... boşa değil bu özlü sözler 😆😆😆😆
aşk bu kızılötesi de mesela erkeğin kadının çekimine bağlanmasını anlatıyor. Bluetoothtan önce Kızılötesi vardı, sen bilmezsin, hey yavrum hey 😆😆
12 Yorumla- +1 yıl
Çok şükür CanKan’a varmadan bitirmişsin konuyu. Her aşkın sonu “yaranamadım yavrum yaranamadım, n’aptıysam sana yaranamadım, kaldırdım göbeği hoppaa” gibi bir söz duymadığıma çok mutluyum
- +1 yıl
@ardayıldırım34 About
Album: Cayır Cayır
Released: 2007
Artist: Cankan
albüm cayır cayır 😆😆😆 hatırladım şimdi fotoğrafını görünce. sen bu şarkıyı söylersin kızlara sonunda yaranamayacak gibisin 😆😆😆😆 cayır cayır yanarsiniz 😆😆😆
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar özgüvensizdir. Bunu idrak etmen lazım önce. Onlardaki bu özgüvensizliğin yarattığı reddedilme korkusu idrak edemeyeceğin derecede.
O yüzden çok basit bir şekilde elde edebileceğin hatunları onlar gibi özgüvensizlikle elinden kaçıramazsın.
Özgüvenli olacaksın. Doğanın kanunu bu.
20 Yorumla
+1 yılKadınlar da ilk adımı atabilir ve teklif edebilir. Belki bu heterolar da daha farklıdır ama eşcinsel ilişkiler de her iki kadından birinin bunu yapması gerekir ki bu olduğu için zaten ilişkiler olur. Ben de eşcinsel bir kadınım ve hemcinsimin ya da benim ilk adımı atmam ve teklifi yapmamla ilişkiye birlikte adım attığımız olmuştur.
10 Yorumla
+1 yılEzik oldukları için. İlk adım atmayı kalite düşürücü sanıp ezik ve pasif olmayı kaliteli olmak sanıyorlar bu yüzden atmıyorlar. Halbuki ilk adım atan kadınlar erkeklere çok çekici gelir. Kadınlar yapısal olarak alıcı değil ama zorla alıcı yapıyorlar kendilerini. Kadınların yapısal olarak alıcı olduğunu zannederler instagramda takip ettiği eril ve dişil enerji uydurmasını anlatan sayfaları acilen takipten çıksın.
20 YorumlaErkeklerın kız arkadaş edinme sürecini ben iş bulmaya benzetiyorum. Herkes onu talep eder onun için çok çalışır hatta kendini geliştirir onu kapabilmek için. Çalışan adayı işverene büyük katkılar yapabilirse yani değeri yüksek ise işveren onu alır. Bu örneğin hemen aynısı kızların neden teklif etmediğinin cevabı da olabilir bence. Yani kadınlara onlarca erkek yaklaşsa aralarında kendisine en fazla katkı yapabileceği erkeği tercih eder (ilişkisinden beklentisine göre). Erkek çok yüksek statüde, değerde olduğu zaman kadın ancak adım atar.
Açıkçası ben kadın olsaydım ben de çok seçici olurdum. Neden ilk adımı atmış olayım ki.
Aksini iddia eden ya statü olarak ileride ya da çok çirkin birisidir.
01 Yorumla
+1 yılTabikide öyle bir şey yok ama erkekler bir zahmet bunu da siz yapın be hep bizden beklemeyin bize yakışmaz oca iş yaptırırken utanmıyonuz buna mı utanıyonuz biraz sert oldu bazıları için diyorum yani nemin ol germekten eminsen teklif et yazı da yaza bilirsin mektup felan zaten severse sevgili olursunuz sevmezse nazikçe uyarır ya da bazı canım kızlardansa tersler ama ona da takma yani o kendi sorunu yok sa nasıl olacak aşk değil mii? Bazı kızları bilemem ama beni biri sevecekse ya da severse ilk o atmalı çünkü ben çekingenim ve utangacım sende öyleyim diyorsan biraz özgüvenli birini bul derim bence birinin özgüvenli olması iyi ben özgüvensiz ı'm öyle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKadın naz seven biraz daha utangaç yapıdadır o yüzden. Hatta bazen görülür ki erkek yakışıklı bile olsa bazı kadınlar erkeğin açılması için bir sürü davranışlar sergilerler ama o kadar davranışın arasından tutup da ona söyleteceğime ben söyleyeyim demezler. Biraz yapı biraz da cesaretle ilgili bir durum. Ama günümüzde biraz değişiyor bu hal.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKIZLAR OKUYUN DA BAKIN İLK ADIM ATMAYIN!
Ben adım attım ilk sevgilim o oldu da kabul etti oda seviyomuş ama çekiniyormuş. Sonra noldu biliyomusun ne elimi tutmaya cesaret etti ne sarılmaya. Ha bide en yakın bikaç yıllık arkadaşımdı. İlk ben elini tuttum ilk ben sarıldım ilk ben seni seviyorum dedim ilk ben açıldım ama sonuç ne biliyomusun değerimi bilmedi hemde hiç bilmedi. Bende bitirdim. Siz kızlar açılınca cepte görüp ilgilenmiyorsunuz bile neden bahsediyonuz.227 Yorumla- +1 yıl
Yâ çekingenlik olabilir ama erkek dediğin varlığını ortaya koymalı ilk adımı sen atmışsın gerisini onun getirmesi gerekiyodu biraz özgüven eksikliği sezdim 😂
Cevap sahibi+1 yılArtık özgüveni mi eksikti bilmem ben acılarımı yaşattıklarını bilirim
- +1 yıl
Yâni haklısınız diyebilcek bir şey yok en iyisini yapmışsınız
- +1 yıl
Sen'de haklısın 😂 ben sonuçta eski sevgilisi olduğu için pek üstelemek istemedim ama sânki çocuk kızmış abla'da erkek arkadaşı gibi olmuş xdjjd
Cevap sahibi+1 yılHer erkek aynı değil ama bence erkek yazarsa çabalıyor. Kız yazarsa cepte olabilir ihtimaller bile olsa dikkat ediyoz üzülmemek için
Cevap sahibi+1 yılBi kız arkadaşları vardı anlatamam çoktu yani ama bana zamanı yoktu kısıtlamazdım güvenirdim ama ben hep o kızlardan sonra gelirdim. Bılmıyom belkide kızları sevmiyo anlamadımki ne bk olduğunu
Cevap sahibi+1 yılSaol be mehmet jsjsjsj ama o yapmıyordu ben üstlenmiştim el tutmak sarılmak falan . Yoksa asker arkadaşı gibi mi gezeydik jsdjdj
Cevap sahibi+1 yılBaşka anlamda dedim ben.
- +1 yıl
Ya komiktir belki kızlar çekici buluyodur ama tâm bir odun olduğunu bilmiyorlar'dır çok üstelememek lazım 😂
Cevap sahibi+1 yıl3.5 yıldır platoniktim açıldım ama o kadar çok olduğunu bilmiyordym.
Cevap sahibi+1 yılHemcinsimden destek geldi 💪 🌸
Cevap sahibi+1 yıl❤❤❤❤🦋
Cevap sahibi+1 yıl😥😥
Cevap sahibi+1 yılÜzgünüz beyler ama ilk adım sizden
- +1 yıl
ciddi soruyorum gay miydi acaba hiç sezdin mi?
Cevap sahibi+1 yılHayır hiç Sezmedim. Sevgiliyken. Sadece bana yaklaşımı yoktu el ele tıtmak bile. Ama ayrılınca garip garip pozlar gördüm pp de falan dudak uzatarak fotolar falan . Belkide olabilir ama kendinin de farkında olduğunu sanmıyorum
- +1 yıl
ayy eski sevgilimi gördüm resmen, bunun gözü hep dışarıdaymış. Kendine değer veren birini tez zamanda bulursun inşAllah
Cevap sahibi+1 yılİnşallah canım sende öyle 😇🦋
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen attım hep adım attım. Ama erkek kişisi kız mesaj atınca cevap vermiyor. Görüldü atıyor yazmıyor. Aynı erkek kişisi daha önce kendisine hiç mesaj atmamış kadına yazıyor. Yani siz size adım atanı değil adım attığınızı seviyorsunuz. Sonrada neden ilk adımı kızlar atmıyor diyorsunuz. Reddediliyoruz çünkü. Kızlarda siz böyle yaptıkça artık kendilerini geri çekiyor. Kimseye ilk adımı atmıyorum artık benden bu kadar kızlar.
112 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKızlara naçizane önerim asla ilk adımı atmayın ilk mesajı yazmayın. ilgilenmeyip cepte görüp başkasına yürüyorlar. Asla taviz vermeyin bırakın onlar adım atarsa atsın atmazlarsa da yolları açık olsun.
- +1 yıl
Rededilmek doğanın kanunu değil mi. Her kadın kendisine adım atan her erkeğe kabul ediyor mu? Beğenmemiş olamaz mı?
Cevap sahibi+1 yıl@SuskunnHerif erkekler kolay beğenmediği için adım atmıyorum artık. Kızlar ne kadar adım atsada erkekler hiçbir zaman kendisine adım atan kıza karşılık vermez. Ama erkekler beğenince ne yapar eder ilgiyle hediyeyle o kızı kendisine bağlar. Reddedemez kızda. Ancak erkeklere hicbirşey işlemiyor. İstemiyorsa hiçbir halde ve koşulda istemez. Ben bu ülkenin erkekleriyle ilgilenmiyorum artık.
- +1 yıl
Reddemez derken yanılmışsın bir kizda istemediği sürece ağzınla kuş tutsan yine olmaz. Erkekler konusunda dediğin bir nebze doğru olabilir ama birçok defa reddedilmiş olan erkekler var onlarda vazgeçsin kızlarla vazgeçsin. Bizim ülkemize özel mi bilmiyorum herkes karşı cinsi suçluyor.
Cevap sahibi+1 yıl@SuskunnHerif ben maruz kaldığım durumu anlatıyorum ki ne zaman erkeklere adım atsam red yiyorum. Ama bana adım ataklarda bir o kadar şanslı çünkü en azından şans verip deniyorum erkeklerde bu olmuyor. Ki ben çok gördüm erkeklerin uzun uğraşlar verdiği kızın sonunda kendisine evet dediğini ama hiçbir kızında uğruna çaba harcadığı erkekten kabul edildiğini görmedim.
- +1 yıl
Ne diyeyim umarım bir gün kalbine göre birini bulursun.
Cevap sahibi+1 yıl@SuskunnHerif erkekler tipe bakıyor idare eder diyor sonra konuşuyor birden kesiyorlar sohbeti. Kendileri arayıp bulup ilgi beğendikleri kişilere heyecanla adım atıyorlar. Kimse kusura bakmasın kimsenin oyuncağı değilim ömür boyu bu ülkenin erkeklerine adım adım atacak değilim. Bu saatten sonra adım atacağım kişiler yabanci olur. En azından trdekiler gibi bu peşimden koşsun ben heves ettiğime yazayım kafasında değiller. Adım atinca onlarda adım atıyor. Türkiye'de ki erkekler gibi kendisine yürüyen kızları sevenler görününce burnu kaf dağına çıkmıyor
Cevap sahibi+1 yılKızları görünce*
- +1 yıl
Yabancı erkekler de pek masum değiller. Ona bakarsan erkeklerde tr kızları gibi trip atmıyor derler. Az önce de dediğim ufacık olumsuz da karşı cinse suç atıyor. Tabi senin kararın saygı duyarım.
Cevap sahibi+1 yıl@SuskunnHerif Türkiyedeki erkeklerden daha masum oldukları bir gerçek en azından kız kendisi gelince havalanıp ego kabartmiyorlar. Adım attığım bütün erkekler böyleydi. Aksine bana adım atan erkeklerde çok ilgili duyarlı ben bu yaşadığım iki durumdan anlıyorum ki Türkiyedeki erkeklerin adım atması gerekiyor. Aksi halde ilk adımı atan kızın hiçbir değeri yok. Bende kendimi degersizleştiremem.
- +1 yıl
Hersey gönlünce olsun.
Cevap sahibi+1 yılSağol senin de
Hoşlandığım varsa gidip söylerim. Sevgilime ilk ben açıldım o da nasıl açılacağını bilemeyip utandığı çekindiği için söyleyememiş. Ama ben sohbet arasında seni çok seviyorum dedim çocuk şok geçirdi nutku tutuldu niye onlarda strezsiz bir hayatı hak ediyor. Ne bu gurur yapmalar seviyorsan git söyle
40 YorumlaSen hiç doğada canlılar içinde dişinin erkeğine kur yaptığını gördünmü? Erkek atmalı ilk adımı kadın değil. Cesaretinle, özgüveninle, bilginle kendini beğendireceksinki seninle hayat kurabilecek insan olduğuna inansın.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen çok seviyordum. Onunda beni sevdiğini düşünüyordum. Zaten ikimizde utangaçtik o yüzden zarzor kendimi topladım ve açılmaya karar verdim. Açıldım. Baya kötü reddedildim. Üzerinden zaman geçti artık onu unuttum ama şu an birini sevsem ilk adımı atmaya cekinirim
00 YorumlaAtsak kolay, atmasak egoist. Her şeye bir kulp buluyor insanlar bu arada ilk adımı atmıştlığım da var çekinmem. Bir kere yaşıyoruz bu hayatı içimde tutamam zaten hislerimi öyle uzun süre.
20 Yorumla
+1 yılBu ara herkes niye bu soruyu soruyor sitede bir adım sorunu var sanırım:)) korkmayın kimse kimseyi yemiyor koşar adam yaklaşın hoşunuza gidene sonra reddedilince de egoist der pok atarsınız en fazla be ;))
00 Yorumla
+1 yılBence tamamen toplum algısı
Mesela benim Şu an cok guzel giden bi iliskim var ver bu cocukla bizn1 bucuk yildir arkadastik. Ve ilk adimi ben attim suanda cok guzel giden bi iliskimiz var
Bence duygularindan eminsen ilk adimi atabilirsin bunun kiz ya da erkek olmanla alakasi yok
11 Yorumla- +1 yıl
Peki duygulardan emin olacak kadar yakın değilsen ya da emin değilsen yine de ilk adım atılmalı mı ya? Benimde bir kız dostum var haftada 1 toplantılarda denk geliyoruz sadece ve çok az konuşuyoruz yani bazen bana espri yapıyor falan adam denk geldikçe konuşuyoruz işte.. sence bu kıza bir kahve teklifi edilir mi? Çıkma değil kahve sadece
+1 yılBazi kizlar utanganç olur kendimden örnek vereyim bi erkege gidipde acilamam imkani yok utanirim elim ayagm birbirine karisir 🥲
25 Yorumla- +1 yıl
Kızların tamamindami bu var utangaçlık?
- +1 yıl
Yok hepsinde yok ya ama mesela tanidim bi kac kizda utangaçlik vardi bende de var gidipde bi erkege acilmam imkansiz yani strese yaparim
Ama tabi bazi kizlar rahat iste herkes degisik ya - +1 yıl
Bende utanırım bazen kızlardan hepsinden değil bazılarından her iki tarafta da oluyor utangaçlık ama yenmek gerek tamamen
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
:)
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sen hic yumurtanin spermlere koştuğunu gördünmü😅haA.
24 Yorumla- +1 yıl
Helal be
- +1 yıl
Ya ben soru evlenme teklifi diye başka soruyla karıştırmışşım herhalde ama adım atma konusunda değişir bence kadınlarında adım attığı oluyor soru sorandan özür diliyorum.
+1 yılNe zaman atsam erkeğin g*tü kalktı. Hoşlandığım hiçbiri doğru düzgün davranmadı. Gidin orta malı kızların peşinden koşun ağlayın sonra. Ne yaşıyorsanız hak ediyorsunuz.
00 Yorumla
+1 yılÇünkü hep erkekler ilk adımı atıyor ve reddediyorlar yeter artık kızlar ilk adımı atsın bıktık red edilmeye kadınlar bulunmaz hint kumaşımı neslimiz tükenmeseydi erkeklerin yüzde ellisi hiç evlenmezdi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılEn kötü kızın bile dm kutusunda 50 tane erkek mesajı vardır. Bu kadar popüler, ulaşılmaz oldukları sandığı yalan bir ütopyada neden ilk adımı atsınlar ki :D
00 Yorumla sözde kadın erkek eşit cart curt diyip kıçını yırtan feministler burada erkeklerde iyice karı gibi oldu diyor :D kendi cinsiyetini bu kadar aşağılayan başka cinsiyet görmedim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar kaslı uzun boylu ve zengin erkeklere ilk adımı da son adımı da her adımı da atar. Diğer erkekler de adımı atıp reddi yedikleriyle kalır mevzu budur.
00 Yorumla
+1 yılKonu utanıp utanmamak değil ki. Herkese biçilmiş toplumsal roller var bu hayatta. Zaten kız ilk adım olarak kendisine adım atabileceğinin sinyalini verir sana illaki.
02 Yorumla- +1 yıl
Emin ol 10 kadının anca 1 tanesi sinyal veriyor
- +1 yıl
Geriye kalan 9 kişi özgüvensiz
Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. ben adım atmam utanıyosa da en azından belli etsin bi şeyşer yapsın, adım atma gibi bi risk alamam
11 Yorumla- +1 yıl
Evet doğru ama çekiniyosa mesela nasıl belli edebilir bende bir şeyler kapmaya çalışıyorum soru-cevaplar'da 😂
Utanabilirsin ama bence erkegin adim atmasi daha iyi. Evlilik teklifi yapan kadin gordunmu hic.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. Burası da şimdi iyice izdivaç programı haline geldi 😅 Kızlar ilk adımı atıyorsa talipleri alabiliriz 😂
10 Yorumla
+1 yılErkekler cilve yapmadığı, trip atmadığı sürece evlenme teklifi bile ederim.
24 Yorumla- +1 yıl
Ya bırak Allah için görüyoruz hep kötü çocukların peşinden koşup sonra ağlıyor kızlar
- +1 yıl
Eril kadın yorumu
- Aşk İlişkileri konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü kadın istenen taraf. Burada bile sen hic kadinlarin erkeklere mesaj attigini gordun mu? Hep erkekler mesaj atiyor. Kadinlarin oyle bir derdi yok. Sebebi ise uremede kadinin rolunun daha buyuk olmasi.
00 Yorumla Dişiliğin kanunu. Nerede görülmüş yumurtanın sperme gittiği?
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 633 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler karı gibi oldu zaten artık. Bekleyin evlenme teklifini de biz yapalım.
22 Yorumla- +1 yıl
@eminbey35 albania abla sen şu jugoslovenskialbanec olan mısın
İlk adım diye bir şey yok geçin bunu karşılıklı şeyler başladıysa adımlar atılmıştır sıradaki soru
01 YorumlaHaklısın kızlar ilgilendikleri erkekle selam verip dialog kurması doğal , olması gereken. Güzel bir bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bir ışık görüyorsa erkekten kadın da adım atabilir. Bunu kaldıracak kadar medeni olmalı ama erkek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçen ay 3 kişi yazmıştı bana. Ben kimseyle yazışmıyorum, sosyal hayatta sessiz bir insanım. Üniversite öğrencisiyim. Genellikle yüz güzelliğinden, saçtan sakaldan filan etkileniyorlar, çok basit insanlar gerçekten.
02 Yorumla- +1 yıl
Bıkere kızlar çirkin erkede çıkar çok kez görülmüştür. Ama erkekler çirkin kızla çıkmaz beyefendi basit olan kızlar değil
Cevap sahibi+1 yılGüzellik göreceli bir kavram. Kişilik, ses tonu, hareket etme şekli olarak bir bütün halinde insanlara etki edebilir. Örnek veriyorum ortalama bir kız olsun fakat kendisi çirkinmiş gibi davransın, o kıza düşkünler hariç kimse bakmaz. Şayet erkekler çirkin kızlara bakmamış olsaydı onların kalıtımsal özellikleri dahi günümüze kadar ulaşamazdı. Genelde kızlar estetik operasyon geçirince, kuaförden çıkınca daha egolu davranırlar. Açıkçası dedemin gençliğinde ninemle güzelliğinden dolayı evlendiğini düşünmüyorum.
+1 yılErkekler iltifattan Etkilenmez, kızlar kendini iyi hisseder kanar, iltifatlar kesilince de üzülür.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılutandıkları için değilki kendilerini çok öenmli sandıkları için gelmiyorlar. ama bu bizim gibi yokluklar ülkeisnde oluyor. çoğu ülkede böyle bir ayrım yok
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı. İlk adımı atan kızları çoğu erkek basit görüyor. Biz de kendimizi o duruma düşürmek istemiyoruz.(istisnalar olabilir)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılOnlar da meme vajina var ama sadece bir tek onlarda var ve degerli altin kaplama bu aslinda sirdi ama ben söylemis oldum iste
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılKim demiş atmadıklarını? Yeter ki istesinler kimse durduramaz onları. Adım atmıyorsa ya seni yeterince beğenmemiştir ya da başka bir planı vardır.
01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hee onu da biz yapalım artık yarın da askere gideriz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılneden biz ilk adımı atalım? saçmaladınız iyice...
10 Yorumla
+1 yılAtma kardeşim muhtaç olmayın bu kadar kız cinsiyetine
10 Yorumla
+1 yılUtangaç erkek mi olurmuş ya iyice azıttınız prensesler
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. Yio ben hoslaniyorsam bam bam bam, cekinme yokk. skksksks
17 Yorumla- +1 yıl
@MurooZers saglikli yasayalum yaww jsksk
- +1 yıl
@MurooZers gobek adim ornek jsjskskks
- +1 yıl
@Edajkx İşte delikanlı kız, bak isteyince kızlarda adım atabilirler helal olsun 😌
Gizli Üye(30-35)+1 yılCepte görünmemek icn malum cepte gorundg zaman direk ihanet ve değersizlik hat safhada oluyor
23 Yorumla- +1 yıl
Herkes aynı değil hanımefendi
Cevap sahibi+1 yılEvet ama geneli böyle
+1 yılÇünkü etrafımızda dolaşan erkeklerin genelde hepsi öküz veya keko
00 Yorumla
+1 yılAtmamak için bir sebep yok naz zamanı şimdi belki ondandır:)
00 Yorumla
+1 yılErkekler ne halta yarayacak o zaman? Doğaya aykırı bir kere.
03 Yorumla- +1 yıl
Eşitlik vardı hani?
- +1 yıl
@MichealllMyers Fiziksel eşitlik yani doğal eşitlik söz konusu değil bir kadın ve erkek arasında, bu konu doğal eşitliğe giriyor "eşitlik" tek başına bir başlık değil ama hukuksal ve medeni eşitlik gibi eşitliklerden bahsediyorsan kadın ve erkek eşit evet.
- +1 yıl
Erkekler teklif ediyor da 10 erkekten 7 sini de reddediyor kızlar 🤷♀️ erkekler de artık adım atmaktan korkuyor ya
Cidden bir şey hissedersem atarım ve yaptım da bunu 👉👈
00 Yorumla
+1 yılAtarız da zor kız olmak sizin için çok önemli ya hani
00 Yorumla
+1 yılHer şeyi erkeklerden beklemeye alışmışlar...
00 Yorumla
+1 yılKöylü milletin efendisidir, hor görmemek lazım. Köylü olmasa, ne hasat olur, ne et olur ne süt
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kim diyo atmıyor diye , evlenme teklif etmişim daha ne olsun 🙄
00 Yorumla
+1 yılAtmam niye atayım ilk adımı ben atayım evlenemezdik
00 Yorumla- Devamını Gör (128)
Devamını Gör(173)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri