AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
Birinden gercekten hoslaniyosa kizlar da adim atar
Ben atarım ama utanıyorum bı de reddedilirim diye çekiniyorum o yüzden hiç ilk adımı atmadim
maalesef aynı durum erkeklerin de sorunu 😅
Atabilir ama karşıdan bir ışık görmem bana yeter. Her yerde karşısına cikarim
Genelde kızlar ilk adımı atıyor bana karşı. Demekki atıyorlar
Kadın direkt söyleyerek yapmaz bunu. Yoksa hoşlandığı biri oldu mu illa belli eder.
Nasıl belli eder
Buna katılmıyorum genelde ya kendiliğinden ya da karşı cinsin adımıyla gelisti ilişkilerim.
Gerçekten birşeyler hissediyorsak birbirimize atılır
Aşkımızdan ölsek de atmiyoruz bu böyle gelmis bisey böyle devam ediyor her kız aynı olmuyor tabiki ama çoğunluğumuz böyle bekliyoruz bence
Çünkü karşımızdaki kişi gururuna yenik düşüp bize bi adım attıysa bu bizim için çok değerli oluyor
soruya bak? siz iyice toplaştiniz bi in neleşme mevcut sizde
Attim atiyorum kimseden korkum çekincem yok. Yarına çıkmaya garantim yok kimsenin yolunu gözleyerek gözlerimi feda edemem.
Böyle kız kaldımı
Her zaman ben ilk adımı attım ama hep reddedildim sevilmedim karşılık bulamadım. Ben de vazgeçtim sevmekten
Aslında kızlar atar çok hoşlanıyorsa ama çok utanıyoruz ve karşıdan net bi hareket görmek istiyoruz veya bir şeylerden emin olamıyoruz o yüzden atmıyoruz eğer erkekten bir şey görürsek emin olun atarız hiç beklemeden
Özgüvensizsiniz genel olarak başka açıklaması yok. Yapamacağınız şeyleri erkeklerden bekliyorsunuz. Zaten erkeklere toplumda baskı var emin ol sizde bir tık adım atsanız her şey güzel olacak. Adım atıldığı halde çekinen kadınlar bile var
Hayır bunun özgüvensizlikle alakası yok gayete özgüvenliyim utanıyoruz çok normal eğer erkek bakıyorsa atmalı bence benim düşüncem eğer karşıdan net bi adım görmesek niye atalım sizin için kolay ama bizim için çok zor
Bizim için daha zor emin ol bak mesela örnek vereyim kütüphanede 2 hafta aralıkla gördüğüm kıza ilk adımı atmaya çalıştım saygı çerçevesinde soru sordum kibarca , yüzüme bile bakmadan soğuk cevap verdi gitti sonra kütüphane çıkışı aynı yol üzerinden gitmek zorunda kaldim baktim rahatsız oluyor tacizci diye anlasilmamak için çok uzun yoldan gitmek zorunda kaldim
Anladım ama emin ol her kız öyle değil ben olsam kibarca rederdim sorun şurada biz gidemiyoruz yanına konuşmaya
Gidip konuşma değilde samimi şekilde arada sinyal atsanız yeter hafif tebessümle bakabilirsin sadece 1-2 saniye olsada yeter , bak ben kütüphanede rahat 100 ye yakın kız vardır hepsi turşu satıyor gibi asık sürat bizim kızlarımız robot gibi yürüyorlar hiç pas atmada yok. Yani 100 kızın hepsinin sevgilisi olma ihtimalide yok bakmayan kıza nasıl adim atalim sonra adimiz çıkıyor
Aslında eğer hoşlandıysak zaten bakarız ya da sinyal veririz siz anlamıyorsunuz size soğuk gibi geliyor eğer bı kız erkeğin yanında falansa yüzünü eğer dik durmaz bak ben çünkü bakamıyorum ya da gözümü kaçırıyorum ya da mesela saçımızla çok oynarız ona dikkat etmeniz gerek gülümsememiz zor biraz işte
Gülümseyemiyorsan 3-4 saniye bak fazla bakabiliyorsan daha çom anlar yanina gelip konuşur , her saciyla oynayan kizla konussak olmaz.
Utanan kız mı kalmış çok arsızlaştı kızlar artık
Reis ben muhafazakar sehirde yasiyom bizim burdaki kizlar böyle diger sehirleri bilemem
@Sapphire_Space hangi şehir kanka
Osmaniye
@serpantin
@Sapphire_Space 2 kız tanıdım ikisi de bok çıktı kanka osmaniyelilerdi
Bende afyonluyum burada çok muhafazakâr ama düzgün kız az var
@serpantin inanmazsin 25 yasina geldim osmaniyeden bir tane kizla irtibat kuramadim hepsi burnu havada. Sosyal medyadan istanbuldan sivastan karadenizden çokta güzel kız buluryorum konusuyorum uzak diye istemiyorlar
Atıyorlar ama ilk adım illa teklif etme, kahveye çağırma, aşık oldum demek değildir. Döner gülümser , selam verir filan
Eskiden kizlar sevdiği kişinin önüne mendil bırakırlarmış şimdi de biraz modernleşerek sinyal veriyorlar aslinda adim atmiş oluyorlar gelip teklif etmek de erkeklere kalıyor
sen bana at hadi
Sevdiği kişi dedim dimi
belki beni seversin
Bir ihtimal ama ben istemiyorum
bir yaz bakalım tanıyalım seni
Ben atarım hiç önemli değil.. ama belki reddedilme korkusu olabilir ama net olmak herzaman iyi olandır
Ya mesela ilk adım nasıl olmalı biriyle tanışmak istiyorsan ne yapman lazım bir şeyler kapmaya çalışıyorum 😂tavsiye falan anlatırsanız sevinirim
gerçekten bunu soruyorsan eril bir erkek değilsin.
Çoğu erkek yani çoğu baba kızını prenses gibi büyütütor ondan sende baba olunca kızını prenses gibi büyütürsün eminim
Çünkü ilkel beyin böyle emretmiyor. Çünkü bun göre yaratılmadık. Çünkü erkek avcıdır kadın avcı değildir
Çünkü biz duygularımızdan eminiz ama siz erkekler emin değilsiniz ya da kendinizi net belli edemiyorsunuz o yüzden sizden bekliyoruz
Niye atsınlar😂
Şaka bir yana da, duruma göre göreceli bir şey..
Allah hayırlısını kolaylıklar ile nasip etsin inşallah🤲🏻
Bunu şeye benzetirler yumurta sperme gitmez sperm yumurtaya gelir derler kanka ama ne kadar haklı bilemiyorum
Utanılacak bir şey yapmıyorsan utanmazsın kimse karşılık beklememeli seviyorsan hemen söyle hayat kısa
Valla benim hiç öyle şeylerim yok ilk adımı da attım ilk sevdiğimi de ben söyledim ama o kaçmayı seçti sözde her şey karşılıklıyken 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
istemeyede gelelim mi prenses
Ego.. Bununda suçunu yine erkeklere atıcak.. Başka ne yapabiliyorlar zaten
Eşitlik var diyorlar.. sonra her adımı erkeklerden bekliyorlar.. ee nerede bu eşitlik?
Sen hiç sperme koşan yumurta gördün mü? Erkek ilk adım atmalı
Çok iyi cevap 😄
Oha ya
Sen hiç alışverişe çıkan yumurta gördünmü
Kızlar da atar ama erkeklerin daha çok sevdiği ilişki daha uzun sürer ve daha sağlam olur
Çünkü çoğu erkek onların ilk adımı attığı için pişman ettiriyor
İlk adımı attığıma pişman edip çok seviyor gibi 4 ay benle takılıp bı anda bıraktığı için bida atmam.
Valla şimdiki kızlar ilk adımı da atıyor her şeyi atıyor. Hiç boşuna kızlar atmıyor deme, şimdiki kızlar hep abaza
Atınca da kolay kız diyorsunuz ondan
Doğru değil onu anca karaktersiz bir insan der
Hiç alakası yok
Kornettosu yoktur vavsvsnbdh
hep ilk adım attığımda kötü karşılandım o yüzden adım atmıyorum artık
Ben atmak istiyorum ama utaniyorum cekiniyorum o yuzden yapamıyorum. Ya red yersem rezil olurum herhalde
Seven ilk adımı atar.
Demek ki bizi seven yokmuş
Artık kızlarda atıyor ama
Bir türlü karşılaşamadım öyle birşeyle
Erkeğin daha cesur olmasını istiyoruz
Ya cesurluk ve utangaçlık farklı şeyler bence
Nereye atmiyor ya artik hep kizlar atiyor
Bu kadar abazanin olduğu ülkede nornal
Kızlar erkeklere göre daha fazla yıkılıyor
Daha önce yaptım. Direkt söylerim :d
Atınca da arkamızdan k*şar diyorsunuz çünkü
Siz gerçek misiniz?
Biz belli ederek ilk adımı atmış oluyoruz zaten
Nasıl belli ediyorsunuz mesela
Sahiden nasıl belli ediyorsunuz ya 😅
Türk kızlarının çoğu ortamda turşu satar gibi soğuk soğuk yürüyor pas atma desen nadir kızda var bakış desen yok. Kaput gibi ya kitaba bakıyorlar ya da robot gibi yürüyorlar. Bakmayan pas atmayan kızla konusunca sonra adımız çıkıyor
Ceylanın aslana gittiğini gördün mü hiç?
Valla artık kızlar teklif ediyo
Bizim adim atmamamiz en buyuk sebebi red yemek emin olamamak
Ben attım kabul tmedi
Bu film harikaydı yanlız fotoğraftaki ikili
Atıyor kankam sana bana atmıyorlar sadece istedikleri kişilere gayet de atıyorlar.
İşlerine gelmiyor da o yüzden
Yapacak bir şey yok burada böyle
Her yerde böyle işinize geliyorsa
Atınca adımız çıkar tr şaşırtmıyor
Şöyle tip araba para varsa adım atarlar eğer yoksan adım atmazlar unut yani
👣 ben atarım zamanında atmıştım.
onlar prenses : )
kaybetmeye mahkumlar
Atıyorlar ablacım sana denk gelmemiş 😅
Of derdinize başlıycam şimdi. Yatın uyuyun
Basit gözükmemek icin