Kızlar ilk adımı hiç mi atmaz?

18 Yaşında bakımlı ve giyinişinede fazlasıyla önem veren biriyim, olabildiğince karşımdaki insanada saygı ve hoşgörü gostermeye çalışırım fakat sureklı arkadaşlarımla sohpet ortamında elıt yakışıklı birisin neden sevgilin yok ajanstada çalışıyorsun kendıne onem verıyorsun diye soruyorlar, bende; ilişki aşkla fazla işim olmaz diyip geçiyorum lakin gerçekten sevebiliceğim bir kız olsun istiyorum.

Dışarıda, metroda, kafede sürekli birileriyle bakışıyorum ortamlarda sürekli bi kızla illaki bakıştığım oluyor bunu siz kızlar daha iyi bilirsiniz. Sorum şudurki neden bakıyorsunuz belkide beğenıyormusunuz yoksa sadece bakıyormusunuz anlamsızca hiç ilk adımı atan olmadı bende onlara karşı ılk adımı atamıyorum, asosyel değilim girişken bir ınsanım fakat su Ülkedede kızlara yapılan tacız rahatsızlık verme falan olayları var.

bundan dolayı rahatsızlık vercem dusuncesıyle kolay kolay ılk adımı atamıyorum bunun için bir tavsiyenız var mı tedirgin olduğum şey yanlış anlaşılmak o yüzden ilk adımı atamıyorum. TEŞEKKÜRLER.

Kızlar ilk adımı hiç mi atmaz?