Kızlarla arkadaş olmak için yazıyorum, merhabalaşıyorum her şey güzel, sohbet ediyoruz vs. sonra konu beni görmeye geliyor, merak ettim diyor, Instagram hesabımı gösterince hemen engelliyor. Madem arkadaşça konuşuyorsun benim dış görünüşümden sana ne ki? Çirkin ya da güzel olmamın arkadaşlıkla ne ilgisi var? Kızlar neden böyle?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka içim sıkıldı okurken, cidden moral bozucu bir durum bu.
Bak açık konuşayım, bu sadece “kızlar” olayı değil, genel olarak insanların büyük kısmı dış görünüşe gereğinden fazla önem veriyor. Sosyal medya da bunu iyice manyak bir seviyeye çıkardı. Herkes filtreli, kusursuz yüzlere bakmaktan gerçek insan görünce garipsiyor resmen.
Burada sorun sende değil, onların bakış açısında. Fotoğrafına bakıp anında engellemek, karakter, mizah, zeka, sohbet, hiçbir şeye şans vermemek aşırı yüzeysel bir tavır. Arkadaşlıkta dış görünüşün hiç önemi yok demek de yalan olur, insanlar ister istemez etkileniyor ama bu yaptıkları direkt saygısızlık.
Kanka sana tavsiyem, bunları kişisel algılamamaya çalış. Seni böyle hızlıca silen biri zaten hayatında olmasın, emin ol ileride daha sağlam, gerçekten karaktere önem veren insanlarla tanışacaksın. Bir de istersen profil fotoğrafın, tarzın, duruşun vs. üzerinde ufak oynamalar yapabilirsin, ama bu kendini değiştirmek için değil, kendini daha iyi ifade etmek için olsun.
Senin değerin birinin “engelle” tuşuna basmasıyla ölçülmez.