Kızların arkadaşlıgı neden sağlam olmuyor?

Üniversitede 4 kiz arkadaştık. Iyi de anlaşıyorduk başta. Para biriktirip, erken rezervasyon yaptirip tatillere gidiyorduk 3-5 günlüğüne.

Birbirimizin memleketlerini gezmeye gidiyorduk. Gunu birlik gezilere gidiyorduk. Baya guzel gunlerdi.

Sonra 3. sınıftayken sıkıntılar olmaya başladı. Arkadasimin hoslandigi erkek benden hoşlanıyormuş.(o kisiyle hicniliskim olmadi) Bu yuzden benimle iletişimi kesmisti o dönem. Diger 2 kizla gorusurse gorusuyordu ama ayni ortamda olmuyorduk.

Bir diğeri anlamadigim sekilde uzaklasti benden. Gidip konustum sorun nedir, bir sey mi yaptım bilmeden vs diye. Artik görüşmek istemiyorum dedi onunla oyle koptuk. Digeri de sevgili yapınca mesafe koymuştu bize. Sonra mezun olunca evlendi gitti zaten. Universite bitti. Arkadaslikta bitti. Hepimiz baska yerlerdeyiz.

Onlarin da birbiriyle konusmadigini düşünüyorum. Belki 2 tanesi birbiriyle görüşüyor olabilir bir ihtimal, cokta haberim yok zaten. Yani bir kiz olarak oteden beri kardesim diyebilecegim bir kiz arkadasim olmadi.

Ama abimin öyle degil. Abimin ilkokul 1. sınıftan beri görüştüğü var. Liseden var, askerlikten var, kucukken mahallede futbol oynadigi var. Erkeklerin arkadasliklari daha sağlam. Evet vardir kizlardan da cok yakin olan ama nadir, erkekler gibi degil.

Bu rekabet, kıskançlık, tripler neden anlamiyorum. Biz kadinlar cok yalniziz ya. Birbirimizi her konuda cok yalniz bırakıyoruz. Arkadaslikta olsun baska konularda olsun. 3 gunluk dunyada bu haseti, kini, rekabeti gercekten anlamıyorum.

Kızların arkadaşlıgı neden sağlam olmuyor?