Bu konu hep dikkatimi çekmiştir. Bugune kadar cok fazla kiz arkadaşım olmadı olduysa bile hep bi iki yüzlülük arkadan is cevirmeleri gördüm cogu kiz arkadaşımı kardesim yerine koysamda hep bi menfaat iliskisi gördüm sadece ben degil diger kiz arkadaşlarımın kalabalik bi arkadaş grubu varsa o gruptan kavga hiç eksik olmuyor bu istisnasiz hep böyle. Erkekler de kavga ediyor ancak onlarda kizlarin birbirine ettigi dusmanligin kisiliksizligin bu kadari yok. Ya da örnek veriyorum bi kiz evli bekar bi kiz arkadasi varsa kocasina göz koyuyor fakat kizin haberi yok. Bunu yuzsuzce etrafta anlatıyor felan.. bu kadinlarin kadından cektigi nedir arkadaş bizim arkadaşlıklarimiz niye boyle ya..🤗🤔
Kızların arkadaşlığı neden Erkeklerin arkadaşlığı kadar sağlam değil?
Kadınlar kendi aralarında inanılmaz rekabetçi ve kıskanç oluyorlar. İnkar ediyorlar ama öyle. En yakın arkadaşım canım ciğerim dese bile çok basit bir elbiseyi bile kıskanacak ayyy çok güzelmiş bende alayım diyecek potansiyelde çoğu. Erkekler arasında ise böyle rekabetçilik yok. Çünkü erkekler paylaşımı daha çok biliyor. Maddiyat olarak baksak mesela bir kadın çekilişten hediye kazansa diğer arkadaşı hayırlı olsun der ama içten içe kıskanır bana niye çıkmadı der oysa erkek yürü be kanka sat şu hediyeyi de ezelim parayı derler öyle de olur.
Davet icon tsk Siz çok takiliyorsunuz Olur olmadık şeyleri sorun yapıyorsunuz 1. Adam: Saçını mı kestirdin? 2. Adam: Evet 1. Adam: Sıhhatler olsun abi!.. 2. Adam: Sağol... Yazının tamamı burda kadınlar bu konu hakkında ne kadar konuşur bir bak istersen ve bunun yüzünden kavga ederler kuserler Kadınların bakış açısı ve kavga sebebi
Seçici değiller herkesin arkadaşlığını kabul ediyorlar sevmeseler de arkadaşmış gibi davranıyorlar aralarından 1-2 tanesi gerçek arkadaşları oluyor.. Erkeklerde genelde sevmediğin adamla konuşmazsın dostum dediğinle takılırsın onun da arkasından konuşmaz iş çevirmezsin arkadaşlığın uzun sürerse onunla ölüme bile gidersin
Hayır kişiye bağlı bu durum. Arkadaş sandığın bazı kızlar seni kıskanıyor ve her açıdan seninle bir yarış içerisindeyse o kişi senin gerçek arkadaşın değildir. Erkekler için de geçerli. Bir kere arkadaşımla aynı kişiden hoşlandık ve ben vazgeçtim çünkü onun duyguları daha ağır basıyordu. Bu tarz konuları konuşmak gerekli.
Aynen niyeyse böyle bu. Mesela en basitinden iki kızdan biri birine saçın bugün çok kötü olmuş bu tip ne bir tarafıma benzemişsin dese. Orada nasıl kavgalar çıkar. Biz erkekler kendi aramızda birbirimize neler neler diyoruz bir bilsen. Ama aradaki fark biz bunun şaka amaçlı olduğunu gerçekte bir şey olsa birbirimize yardım edeceğimizi biliyoruz. Sizde bu bilinç daha az olabilir.
ya reyiz şimdi sende kızsın bu dediğime alınma ama kızlar daha sinsi ya, erkekler düz. ben bi arkadaşıma kızsam en fazla ensesine iki tokat yapıştırırım yani, ve aradan 1-2 hafta geçse mevzuyu bile hatırlamam. ama kızlar ufacık bir meselenin bile kinini tutuyor ve uygun zaman geldiğinde birbirinin yüzüne vuruyor, ne biliyim arkasından konuşuyor vs bi ton gereksiz iş yani
Kızlar kıskançtir. Hep kendisi en tepede olmak ister. Bütün erkekler etrafında olsun ister. En güzel benim der. Bunun için diğer kızlarin yüzüne güler arkasından iş çevirir. Erkeklerle arkadaşlığı da başka erkekle arkadaş olana kadar sürer. Başka erkek iki laf etsin bizi bırakır o erkekle samimi olur.
Bacım dertlenme o kadar senin denk geldiğin ortam mekan öyle diye her ortam öyle değil illaki çok güzel insanlarda var çok kız kankalarda var ben şahidim.
Menfaat herkesin dipsiz kuyusudur. Menfaatçi insanların kız veya erkek farklı olmaksızın her ilişkisi temelsizdir. Kız veya erkek ayrımında ise biri diğerinden iyidir diyemem.
Oha çevrenizde nasıl insanlar varmış sizin. Valla bence asıl olan kız arkadaşlığıdır. Erkekler oturup kalkıyorlar anca. Kız arkadaşlar daha düşkün olur, birbirinin yolunu gözler. Candır bitanedir.
Erkekler arasında rekabet daha sert olduğu için kurulan dostlukları daha sağlam yapmak ve dayanışma içinde olmak zorunda olursun Bir de kadınlar mantıktan çok duyguları ile hareket ettikleri için yersiz küslükler daha çok oluyor
Kadınların birbirleri için kazdıkları kuyuyu attıkları iftira ve yalanları bi erkek yapmıyor He erkekler sütten çıkma ak kaşık degil ama inan kadınlar bu konuda daha fena