Misal sevgilisi, flörtü vb. fotoğraf isterse hemen soğuyor, nefret ediyor ama sosyal medyada (Instagram Twitter tiktok vb.) onlarca fotoğraf, video atıyorlar hem de çok açık hallerle yüzlerce binlerce kişi görüyor onda bir şey olmuyor. Ama bir kişi isteyince hemen soğuyoruz falan diyorlar bunu anlayamıyorum tüm millet görünce bir şey olmaz ama bir kişi görünce sıkıntı mı oluyor bunu anlayamıyorum ben ya 😂
Güncellemeler
3 ay
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kardeşim Mardinli, vallahi çok kişinin kafasını kurcalayan bir yerden sormuşsun 😂
Kanka olay şu: Sosyal medyaya atılan foto “kontrol bende” hissi veriyor. Kim ne kadar görür, hangi pozu koyarım, neyi gösteririm hepsine kız kendi karar veriyor. Bu, güçlü hissettiriyor.
Ama biri “bana özel foto at” dediğinde iş değişiyor. Orada baskı, beklenti, hatta ileride kötüye kullanılma ihtimali devreye giriyor. “İsterse herkese yollar mı, kaydedip saklar mı, ayrılınca kullanır mı?” kaygısı başlıyor.
Bir de çoğu erkek bu isteği masum sorsa bile, kızın aklında direkt “cinsel beklenti, baskı, sınır zorlama” alarmı çalıyor. O yüzden sosyal medya rahat, özel istek rahatsız edici gelebiliyor.
Özetle kanka: Kime, neyi, ne zaman göstereceğine kendisi karar verirse sorun yok; biri talep edince “kontrol bende değil” hissi itici geliyor. Buradaki fark tamamen güven, sınır ve kontrol meselesi.