Flörtleştiğim bi kız var foto gönder diyorum göndermiyor o böyle yapınca ben ısrar ediyorum ısrar edince o da inada biniyo ve birbirimizden soğumata başlıyoruz bu problemi nasıl çözebilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılçözemezsin, kız göndermem diyorsa feriştahı gelsin göndermez.
kendi çıkarı varsa gönderir, örnek kızlığım bozulmuş mu diye gönderenler oluyor bana 😏11 Yorumla
Soran+1 yılHahah ulan😂😂 Ben çıplak foto istemiyom ki çok masumum yüzü görünsün yeter ya böyle uyurken sevip uyuycam ☺️
En İyi Cevaplar
+1 yılBiz kızlar için fotoğraf olayı bambaşka bir şeydir atıyorum 50 fotoğraf çekeriz hepsi sana aynı gelir ama bizim gözümüzde hepsi farklıdır ve sadece bir tanesini seçip atarız, ayrıca karşı tarafla hiç görüşülmemişse o fotoğrafa ufak destek atılır
(efekt, edit, photoshop, dudak büyütme, burun küçültme vs). Sonra güzel giyimli ve makyajlı olman lazım, saçının da bakımlı olması lazım kısaca hoşlandığın birisine fotoğraf atmak uzun sürer çünkü karşı tarafın beğenip beğenmeyeceği korkusu olur ya da görünüşüne değil karakterine önem vermeni bekliyor.118 Yorumla
Soran+1 yılYa bu kız zaten görüntülü açtı bana fotoğraf albümünü açtı fotolarını gösterdi ama ben dedim ki şu foton çok tatlı onu gönder bana, yok dedi bugün yine istedim yine yok dedi. Ben bu kızın düşmanı mıyım niye böyle yapıyor?
- +1 yıl
Demek ki sende kalıcı olarak kalmasından korkuyor, belki birilerine göstereceğini felan düşünüyordur
Soran+1 yılPeki bu durum Türk kızlarına mı özel yoksa dünya heneli bir şey mi foto gönderme korkusu?
Soran+1 yılEğer Türk kuzlarına özelse ben yabancı kuzlarla takılıcam artık
- +1 yıl
Karşı taraf nude istemediği sürece sorun yok, tam tersi bende de fazla fotoğraf atma huyu var her haltı atıyorum insanlar bıktı artık benden odkdofdğclsşsi
Soran+1 yılSen gibisi hiç denk gelmiyor😢 İlla bi sıkıntı çıkarıyorlar. Foto istediğimde foto, nude istediğimde nude, seks istediğimde seks verecek bir kadın nasıl bulurum?
Bak benim mantığım şu; ben flörtlerime, sevgililerime çok iyi davranırım, onları her türlü mutlu etmeye çalışırım, sürprizler yaparım, hediyeler alırım, iltifat ederim ve karşılığında onların da beni mutlu etmesini isterim. Şimdiye kadar hiç mutlu edilmedim 😢 Foto isteriz yok, nude zaten imkansız göndermezler, seks desen o da imkansız eee o zaman bencil, kısıylayıcı bir erkek olmak daha iyi?- +1 yıl
Az önce yüzünün fotoğrafı diyordun şu an nude, seks demeye başladın bu tarz isteklerin varsa eskort bul
Soran+1 yılEskort bulmadan yapanlar basıl yapıyor benim be eksiğim var?
- +1 yıl
-ya kız yolludur
-ya çocuğun inkar edilemez bir yakışıklılığı, cazibesi vardır
-ya çok zengindir
-ya da ilişkileri çok ciddi boyutlara gelmiştir ve artık yolun evlilik olacağı bellidir
Ayrıca foto istediğinde foto, seks istediğinde seks, nude istediğinde nude ahahahahah öyle bir kız bulursan bana da haber ver ya odkdpdpdğdşsğxis biz de adam gibi adam istiyoruz ama bulunmaz hint kumaşı mübarek
Soran+1 yılBen adam gibi adamım işte ama sorun adam gibi adam olmam galiba. Ben hiçbir sevgilime kötü davranmadım hep onları mutlu etmek için çabaladım, hep ideal bir erkek arkadaş oldum ama karşılığında onlar beni mutlu etmek istemedi. Ben hiçbir zaman yollu bir kızla aşk ilişkisi içine girmedim o tarz kızları sevmem, yollu olmayanlar da çok katı ama ya. Bak sen beni anlıyorsun güzel cevaplar veriyorsun ben sana derdimi anlatayım tam olarak. Ben 27 yaşındayım ve hala bakirim, cinsel açlık var çok fazla😅 Kan beynime akmıyor kendimi işime veremiyorum daha doğrusu hiçbir işe veremiyorum çünkü kan başka yerde toplanmış durumda. Ben çok zeki ve çalışkan bir adamım ama potansiyelimi gerçekleştirmem için verimli olmam için düzenli bir seks hayatımın olması lazım. Ama ülkemizin gerçekleri de malum dünyada cinsel açlığın en çok yaşandığı ülke. O halde benim reçetem nedir? Ben ne yapayım?
- +1 yıl
Şimdi senin ne istediğinde belli değil hem namuslu istiyorsun hem benimle birlikte olmalı ihtiyacım var diyorsun, bir kız bu yaşına kadar zaten kimseyle birlikte olmadıysa tek sebebi olabilir o da ilerde kendini evleneceği, aşık olduğu adama saklıyordur ki benim de planlarım bu yönde o yüzden dedim zaten o zaman kendine bir bacım bul diye çünkü namus ve seks yan yana zıt olacak ifadeler ikisi birden olmuyor yani.
Soran+1 yılBen namus kavramına senin baktığın kadar sığ bakmıyorum. Seks yaptı namus gitti, seks yapmadı çok namuslu.. Böyle bir şey yok benim gözümde. Kız benden çok hoşlanıyor seninle mutluyum diyor ama asla seks yapmaya yanaşmıyor. Bence bu yanlış bi şey. Bu yıllar bi daha elimize geçmeyecek bi daha bu yaşlarda olmayacaz. Çekim varsa ilgi varsa seks de olsun evlilik olur olmaz onu bilemeyiz ki ben sadece ciddi ilişkiler içinde oldum şimdiye kadar yani kızların hepsiyle evlilik yolunda gidiyorduk ama onlar oraya varalım sonra yaparız dediler ulan yaşım 21 di evlenmemize en az 6-7 yıl var o kadar yıl niye bekleyelim 😂😂 işte ben bu saçmalığa karşıyım. Bana lütfen bu işin çözümünü söyle, dediğim gibi düzenli seks yoksa ben kendimi hiçbir işe veremiyorum.
- +1 yıl
Kusura bakma ama insanların kendi tercihlerine “sığ” diyemezsin bu bir, ikinci olarak diyorsun ki kız benden çok hoşlanıyor, seninle mutluyum diyor ama benimle birlikte olmuyor diyorsun öncelikle kız senden hoşlanıyor, aşık değil ayrıca diğer sebebi de sana güvenmiyor oluşudur. Ben sana ne yapıp yapmayacağını belirtemem. Kızlar yakışıklı, zengin, okumuş, gezmiş görmüş, dil bilen ve kültürlü erkeklerden hoşlanırlar bu kriterlere sahip değilsen işin daha da zor benim yapabileceğim bir şey yok.
Soran+1 yılHımm belki de sekse ulaşamama sebebim fazla acele etmemdir. Ben bu konuda çok sabırsız olduğum için sevgilim olan kızlarla hemen cinsellik yaşama moduna giriyorum eğer bunu istemezse çok bozuluyorum. Demek beni sevmiyor diyorum içimden. O halde biraz daha sabırlı olup ona güven mi vermeliyim. Onunla çok sohbet etmek, birlikte film izlemek, tatile çıkmak vs seks yapmamızı sağlar mı?
- +1 yıl
Kızlar ilişki konusunda aceleye getiren erkeklerden hoşlanmazlar özellikle de hemen cinsellik diye darlarsan diyecekler cevap şu olur, “bu niyeti bozmuş.“ Ayrıca bir insanın cinsel ilişkiye girmek istememesi sevmediği anlamına gelmez sadece bu bazı insanlara ters düşebilir o kadar ayrıca evet teknik olarak dediklerin iyi bir ilişkinin temelini atacak şeyler. Öpüşme bile olsa sen kıza gitme bırak o sana gelsin, kaçan kovalanır misali
Soran+1 yılSon yazdığın kısımda ne demek istediğini anlamadım. Ben kıza gitmeyip onun gelmesini bi şeyler için adım atmasını beklersem ağaç oluncaya kadar beklemez miyim ya?😅 Erkeğin böyle şeyler ilk adımı atmasını istemiyor mu kızlar? Yoksa yanlış mı biliyorum, ben mesela onunla iyi vakit geçirirsem onu sevdiğimi hissettirirsem kız kemdi mi gelip sevişelim seks yapalım der, bunu mu demek istedin?
- +1 yıl
Ya sen ilk olarak şunu anlamıyorsun ki HER KIZ AYNI DEĞİLDİR ya kaç defa daha demem gerek? Herkesi aynı kefeye koyar gibisin bu kızdan kıza değişir bende mesela birileri bana ilk adımı attığında rahatsız oluyorum neyse bu muhabbet çok uzadı sen bildiğini yap
Soran+1 yılSeninle seks yapmıyorsa seni sevmiyor demek değil diyorsun ama ben birlikte olduğum kadının bir dediğini iki etmem ona hiç kötü davranmam ve karşılığında istediklerimi yapmasını beklerim. Çok alınganım, alıngan olmamalı mıyım? Sabırla onu mutlu etmeye devam mı etmeliyim?
+1 yılSana gelen bir fotoğraf, kızın çektiği en az 30 fotoğraf. Çünkü güzel çıkıp senin beğenmeni bekliyor. E haliyle insanının her anıda bir olmuyor. Saçım başım düzgün olsun, rahat bı ortamda fotoğraf cekineyim. Kızların dertleri bu.
09 Yorumla
Soran+1 yılYa fotosu var var zaten kızın ben gördüm görüntülü açınca dedim çok güzelmiş şu foton bana at ama atmak istemedi. O böyle yaşınca ben diyorum ki beni sevmiyor demek😢😢 Bu kızları ikna etme noktasında sıkıntım var ya normal foto atmaya ikna edemiyom nude atmaya ikna edemiyom seks yapmaya ikna edemiyom 😢 Bunun yöntemi nedir anasını satim? Çatır çutur cinsellik yaşayan erkeklerin, nude albümü oluşturacak kadar nude almış erkeklerin bildiği ama benim bilmediğim şey ne? Ben şimdiye kadar flörtlerime de sevgililerime de hep çok iyi davrandım hep onları mutlu etmeye çalıştım ama karşılığında hiçbir şey alamadım sadece bi tanesiyle sevişmiştik o kadar seks yapmadı ama hala bakirim.
- +1 yıl
Sana güvenmiyor demek ki ya da senden çok hoslanmiyordur. Nude atan bı kız çok güveniyor ve seviyordur ya da herkese atıyodur. Seks yapmaya ikna etmek içinde senden baya hoslanmasi gerekir. Konusman, mimiklerin, konuştuğun şeyler, vücudun hepsi etkili. Ve siz erkeklerin her zaman doğru söylemedigini biliyorsun. O salak arkadaşlarina pek kulak asma.
Soran+1 yılBeni çok sevmesi, güvenmesi için seks yapması için ne yapmalıyım?
- +1 yıl
Sevmeyene çare yok
Soran+1 yılSabır ve ona sevgi, koruma, ilgi göstermem işe yarar mı?
Soran+1 yılAyrıca ben çok alınganım ya.. Bir kız istediğim şeyi yapmazsa çok üzülüyorum. Ben sevgilimin isteklerini reddetmem aynı şeyi ondan da bekliyorum acaba aynı şeyi beklemek hata mı?
- +1 yıl
çok sevip çok sevdiğini belli etmeyeceksin. sabır, sevgi ve ona koruma göstermen sana aşık olacak demek değil. seni kullanacak demek. üzüldüğünde seni en çok sevene gidersin ya yara bandı olsun diye, öyle işte. yani sevmiyorsa sevmiyordur.
Soran+1 yılYani kadınlar kendini çok sevmeyen erkeklere mi aşık oluyor?
- +1 yıl
Kendini çok sevdiğini bildiği ama yerinde sevgisini gösteren erkeklere aşık oluyor.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
7Cevap
toprak olup gidecek besini sakliyorsun bakalım birkez di mi
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte beyin yok ki😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence sorulması gereken siz neden bu kadar ıısrarcısınız bu konuda 😬
23 Yorumla
Soran+1 yılGörsellikten çok etkileniyorum ve onun güzel bi fotosunun galerimde olmasını istiyorum. Onun bana foto atmamasını garip buluyorum çünkü zaten 4 fotosu var bende, ama onlarda çok net çıkmamış bana net bi fotonu gönder diyorum yok diyor😢
Cevap sahibi+1 yılE daha flört aşamasında bir bekle ilerlesin ilişkiniz ki zaten öncesinde varmış çok ısrar soğutur haberin olsun
Soran+1 yılÇok ısrar kötü biliyorum eski ilişkilerimden ama foto göndermezse de ben kötü hissediyom
Gizli Üye(30-35)+1 yılKezbana sktiri çekerek çözebilirsin. Fotoğraf yollamıyorsa fotoğraf yollayana gideceksin. Bu işin raconu budur.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi anlaşıyoz onu bırakmak hiç istemiyorum ama kırmızı çizgim de benim için çok değerli. Bana fotoğraf göndermeyen kız beni önemsemiyor demektir benim hislerime isteklerime arzularıma karşı duyarsız demektir öyle bir kızla bu yola devam etmemeliyim sanırım. Yarın bunu söyliycem ona da bakalım neler olacak
Cevap sahibi+1 yılSöylemene gerek yok engeli bas geç
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiraz kızı kendin yerine koysan bu kadar sapık varken güven olmadan olmuyo yanj
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyiyiz ama kızla. Ve daha dün tanışmadık. 3 hafta oldu netten tanıştık. Korona bitince buluşcaz. Her gün saatlerce konuşuyoz çok kaynaştık o yüzden böyle sitem ediyorum.
Cevap sahibi+1 yılYinede kızlar güvenmek ister zaman ister bende bu konuda hiç rahat değilimdir sevgilimle 4ay fotosuz konuşmuştuk flört ederken gerisini sen düşün😄 internetten tanışınca insan hemen güvenemiyorum içi rahat olmuyo kızların
Soran+1 yılO zaman kendimi ona ifade etmeliyim. Bu durumun beni üzdüğünü ve ona karşı soğuttuğunu söyliycem yarın. Bunu söyledikten sonra ne yapacağı ona kalmış.
Kendini o güzel hisetmiyor makyaj yok saçlar taranmamış üst baş desen kimi salaş kimi eski eşortman ağa bu İşler böyle
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel kız ya, hem anlık foto istemiyom ki herhangi bi fotonu gönder diyom
Sürekli fotoğraf isteyen erkek mi.. Gerek var mı cidden
02 Yorumla
Soran+1 yılSürekli istemiyorum ki görüntülü açtı foto albümünü gösterdi bitanesini beğendim gönder dedim göndermedi bugün yine istedim yine göndermedi bu durum beni çok üzdü😢 Böyle küçük bi şey yüzünde ondan soğumak veya kendimi soğutmak istemiyorum lütfen yardım et
+1 yılolum ikide bir demicen istemiyorsa tamam de zamanla kıvama gelir
03 Yorumla
Soran+1 yılZamanına sokacam artık bu işin 😅 Uffff neden bu kadar zor ya 😂 Ben yarın diyecem buna foto göndermediğinde psikolojim bozuluyor ya gönder ya ayrılalım.
- +1 yıl
lan maIIaşma öyle denir mi kendi elinle itiyon. normal foto mu istiyosun nude falan mı
Soran+1 yılLa ne nude u? Nude u kim kaybetmiş biz bulalım. Yav şöyle bak kamera açtı bana foto albümünü gösterdi ben de bir fotosunu çok beğendim gönder bana onu dedim göndermiyor
- İnternet & Teknoloji konusunda 430 cevap paylaştı.
+1 yılIsrar etmeyerek çözebilirsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılCanım fotoğrafını görmek istiyor ama
Atmak zorunda değiller çünkü
01 Yorumla
Soran+1 yılO zaman yarın arayim ya gönder ya ayrılalım diyim bakalım ne olcak
foto istemezsen sorun kalkar ortadan
01 Yorumla
Soran+1 yılBen görsellikten çok etkileniyorum onun fotosuna bakarak uyumak istiyorum bunu ona da söyledim ama göndermiyor bu durum beni oldukça rahatsız ediyor ne yapacağımı bilemiyorum çok iyi anlaşıyoruz ruh eşiyiz zaten hep birbirimize diyoruz biz ruh eşiyiz diye çok çabuk kaynaştık zaten ama fotoğraf mevzusu benim kırmızı çizgim. Bana foto göndermeyen flörtüm veya sevgilim olursa kendimi çok kötü hissediyorum. Şu an çok kırgınım ve sinirliyim ona karşı çünkü ben ona hiçbir kötülük yapmıyorum hep mutlu etmeye çalışıyorum iltifat ediyorum kovid bitince neler yapıcağımızla ilgili hayaller kuruyoruz ama o böyle yapınca çok bozuluyorum.
hala dakika başı foto at diyenler kaldı mı ya
02 Yorumla
Soran+1 yılDakika başı değil bi fotonu gönder ona bakarak uyuycam diyorum göndermiyor😢
Gizli Üye(30-35)+1 yılNurullah sen misin 😂
21 Yorumla
Soran+1 yılYok ben değilim
Gizli Üye(25-29)+1 yılIsteme bu tacizdir ne zorluyosun
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
+1 yılherkes aynı değil
21 Yorumla
Soran+1 yılFoto gönderen bir kız bulmalıyım sanırım. Nasıl bulurum öyle birini?
+1 yılÖyle kişiyle konuşma
05 Yorumla
Soran+1 yılÜlkemizdeki kızların çoğu öyle konuşmanaya kalksak yüzde 90 ını eleriz sırf bu yüzden😅😅 Ya bu kızlar hangi erkeklere fotolarını hemen gönderiyor? Benim ne eksiğim var acaba? Tip olarak beğeniliyorum, flörtlerime karşı hep iyiyimdir çok ilgi gösterir mutlu ederim o halde fotoğraf neden gönderilmiyor bana?
- +1 yıl
Kendini çirkin görüyordur çekiniyordur
Soran+1 yılÇok güzel bir kız ya ne çekinmesi😅 Bu kızın yaptığı şey kezbanlık. Kezbanlık yapabilir ama bana karşı değil, ben kezbanlık yapılmayı hak edecek bir şey yapmadım ona
- +1 yıl
Gerçekte gördüğün birimi yoksa sanal mı
Soran+1 yılSanaldan tanıştık 3 haftadır flörtüz ama sevgili gibiyiz çok iyi anlaşıyoruz aramızda çok iyi enerji var.
+1 yılIsrar etme
03 Yorumla
Soran+1 yılCanım fotosunu görmek istiyor?
- +1 yıl
Keko musun
Soran+1 yılYa kızım hasta mısın? İnsanım ben, erkeğim ben. Flörtüm olab biir kadından foto istemiycem de ne istiycem hadi sen söyle? Yemek tarifi mi isteyim? Borsanın kapanış tablosunu mu isteyim?
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇıplak foto göndermem ne diye fotoğraf istiyorsun
211 Yorumla
Soran+1 yılBana ne senin fotondan ya 😅😅 Ayrıca çıplak foto istemedim yüzü gözü görünsün yeter dedim göndermedi beni sevmiyor demek😢 her şey yalanmış. Madem öyle foto istediğinde hemen göndermek isteyeceği bir erkek bulsun kendine ben onun zamanını çalmayim boşuna😞
Cevap sahibi+1 yılFotoğraf gönderecek birini bul ne diyim saçma bir istek
Soran+1 yılNeresi saçma ya? Ya abi flörtümden foto istememden daha doğal bi şey söyler misin?
Cevap sahibi+1 yılCanlı kanlı gör
Soran+1 yılKovid var nasıl göreyim? Kovid olmasa zaten yarın gidecem görmeye
Cevap sahibi+1 yılGöndermek istemiyorsa da zorlamanın bir alemi yok açıkçasi sevgilim ben den istese göndermek istemezdim hadi 1-2 kere istersin ama sürekli isterse ve göndermem için bu kadar baskı yaparsa bu ilşki yürümez
Cevap sahibi+1 yılHiç dışarı çıkmıyor musun?
Soran+1 yılYa tamam da ben kendimi çok kötü hissediyorum istediğim bir şey yapılmazsa. Ben ona çok iyi davranıyorum ama o böyle yapıyo bu yanlış bence. Ben istiyorum ki birbirinizi hep mutlu edelim. Ben ona çok fazla iltifat ediyorum hastalanınca çok ilgi gösteriyorum aramızda çok iyi uyum var zaten ama işte böyle foto göndermeme durumları oldu muydu kan beynime fışkırıyo
Soran+1 yılBiz farklı şehirlerdeyiz, kovid bitince bu kız üni okuduğu şehre gidecek ben de o zamana kadar atanıcam ve bunun yanına gidicem arabamla. Planımız bu ama o zamana kadar görüntülü sesli mesajlı şekilde anlaşıcaz.
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum seni ama bazı insanlar fotoğraf çektirmeyi sevmez başkasına göndermek istemez bende böleyim mesela çokta zorlama ilerde ayrılığa kadar gider
Soran+1 yılGidicek zaten. Fotoğraf göndermeyip benim gibi bir adamı kaybetmeyi göze alacak kadar canım bir kızla ne kadar erken ayrılsam o kadar iyi
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuradan mı kız
11 Yorumla
Soran+1 yılYok ya buradaki kızlarla ne işim olur
- İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAlma kardeşim sende
00 Yorumla
+1 yılTutumlu diyelim
01 Yorumla
Soran+1 yılBana yapılıyorsa bunun adı cimrilik oluyor. 😉 Ruh hastası psikopatlara gönderirler bizim gibi iyi adamlara göndermezler.
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası