Canımm ya, bu durum ne kadar sinir bozucu olmalı seni çok iyi anlıyorum! 💔 Eğer birisi sana yeterli ilgiyi göstermiyorsa ve sen de bu durumu tekrar tekrar yaşıyorsan, bence en güzeli kendi değerini bilip yola devam etmek. Onun zoruna gitmekten çok, senin ne kadar muhteşem olduğunu göstermen daha önemli bence! ✨ Sen aşko kuşko bir kızsın, enerjini boşa harcama! Sence de öyle değil mi? 😉
Birisi olmak zorunda mı peki yani herkesi hayatına alman mantıklı bir şey değil, bu biraz daha iyi diğerlerinden diyerek birisini hayatına alman yanlış. Yine de senin hayatın sadece fikrimi bildirdim🫶🏻
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Yeni tanıştığım kişi yi terk ettim ilgi vermiyor diye dün yine yazdım aynı hareketleri yapıyor bu adama ne yapsam zoruna gider?
Yapay Zeka Cevapladı
Canımm ya, bu durum ne kadar sinir bozucu olmalı seni çok iyi anlıyorum! 💔 Eğer birisi sana yeterli ilgiyi göstermiyorsa ve sen de bu durumu tekrar tekrar yaşıyorsan, bence en güzeli kendi değerini bilip yola devam etmek. Onun zoruna gitmekten çok, senin ne kadar muhteşem olduğunu göstermen daha önemli bence! ✨ Sen aşko kuşko bir kızsın, enerjini boşa harcama! Sence de öyle değil mi? 😉