Beni reddeden erkekten hala hoşlanıyorum. Tekrar yazsam mı diye aklıma geldi ama gurur işte emin olamıyorum. Ve reddettiği için cevap nasıl olumlu olacak bilmiyorum. Sizce ne yapayım. Sevdiğimi hissetse tanımak ister mi? Güzel de bir kızım fiziğim falan da
Ya da fake bir hesaptan falan mı birşeyler yapmalıyım? (Öyle resimli falan hesap değil)
Ya da fake bir hesaptan falan mı birşeyler yapmalıyım? (Öyle resimli falan hesap değil)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
seni reddetmiş neden kendini ezdiriyorsun sırf hoşlandığın için? işte bu hoşlandığın veya sevdiğin için değil seni red ettiği için istediğin birşey
Tamamen tanımak bile istemeden reddetti, zaten 1 yıl boyunca içimden hoşlandım söylemedim sevgilisi olduğunu söylediler. Sonra ayrıldı falan yazdım ama daha yeni ayrıldığı zamanlardi karışık. 1 yıldır yazmamamın nedeni de zaten kendi başıma gelmesini istendiğim şeyleri yapmak istememekti. Ama hala unutamadım
hayatına farklı bir heyecan olmadığı için unutamamışsındır
Evet çünkü önüme gelen herkesten hoşlanan, eğlenmek için heyecan için vakit geçsin diye kimseyi sevmedim sevgilim de bu yüzden olmadı. O yüzden hala unutamıyorum, erkekler anlattığım tür kızlarla sürekli, çirkin bile değilim ama bizim gibiler de sürekli aşk acısı çeksin yanlız kalsın :/
tamam da sırf eğlenmek için değil ki başkasına da şans verseydin ya başkasını tanısaydın flört etseydin
Tanıyabileceğim kimse olmadı ki, zaten şu 1.5 yıldır virüs var ve çevre bişey kalmadı ve spor yapıyorum sakatlandım ameliyat falan oldum karışık işte o aralar da daha çok hoşlandım bağlandım o çocuğa kendi kendime ama cidden hoşlanıyorum. Dün rüyama girdi daha kötü oldum
spor ne yapıyorsun?
Basketbol, hatta hoşlandığım o çocuk da basketbol oynuyor. O yüzden ortak yönümüzün de olduğunu düşünüyorum
bilmiyorum 1 sene geçmiş yani yaptığın saçma
Saçmalık değil aşk, ama hak etmeyen kişilere oluyor işte.
her iddiasına girerim bu aşk değil. sırf seni red ettiği ve hayatına farklı bir heyecan olmadığı için bu şekilde olduğunu düşünüyorsun. ben çocukluk aşkımı 4 sene bekledim 16 yaşındayken son hayatıma başka insanlar dahil olup gülmeye eğlenmeye başlayınca ben aşık falan değil mişim demiştim ama 4 sene bekledim
Zaten tam olarak bende onu tanımıyorum aşk olamaz tamamen ama gerçekten hoşlanıyorum ve tanımak istiyorum. Gizli gizli maçlarını falan izledim 1 yıldır resmen evde kalınca sakat olunca kendi kendime değer veriyorum ona üzülüyorum bişey olunca falan boş bir takıntı falan değil bu kadar şeyden sonra, belki de tanısam tamamen onu aşık olmuycam ama işte böyle olunca da insan kendi kafasında yaratıyor falan değişik
ulan valla yazık sana ya. yukarı tükürse bıyık aşağısı sakal ama senin çözümün daha önce yazdım
Yaşadığım şeyleri, hayatı, etrafımdaki sahte arkadaşlıkları bilmeyip ikiyüzlülükleri bilmeyip böyle konuşmak kötü. Daha çekingen utangaç biriyim ve spor çevredeki insan cidden çok kötü dost yok. Kendi kendime içimde yaşıyorum her şeyi anlatamıyorum çünkü güveneceğim birileri yok. Böyle olunca bir şeylere karar vermen doğru mu yanlış mı ne yaşıyorum bilmem zor oluyor. Anca buraya anlatabildiğim kadarıyla birşeylerin cevaplarını almaya çalışıyorum merak ediyorum. Yine de cevapların için teşekkürler
Aynısı aşk konuları için de geçerli oluyor işte, birileriyle tam olarak tanışamıyorsun konuşamıyorsun, zaten gerçekten hoşlanınca hemen unutamayinca da böyle saçma gibi gözüküyor
rica ederim. umarım durumun düzelir. bir sorunun falan olursa bu postun altına yazmaktan çekinme
bence bu kişiden kişiye değişiyor. böyle durumlara duygusal değilde mantıklı yaklaşmak çok daha avantajlı oluyor. seni sevmeyeni sevme isyemeyen için çabalama basit şeyler
Zaten çocuğa hızlandığımi söylediğimde içimde kalmasın da istemese bile kolay unuturum diye söyledim ama kolay da unutulmuyor araya bu sefer reddedilmek giriyor. Ve yakın arkadaşım da olmayınca artık birileri tarafından sevilmek değer görmek istiyorum böyle olunca da belki o çocuğa bağlandım kendi kendime
hadi gel arkadaş olalım senle
Vaay emin misin? Artık şaşırıyorum böyle şeylere aushsjs
yani katil değilsin demi? madem yok arkadaşın olalım
Yazık sana dediğin biriyle arkadaş olmak istiyorsan olur benim için sorun yok
dediğimin arkasındayım mesaj atabilirsin
Seni yatağa atmak ister en fazla onun dışında da geri adım atmaz
Ama öyle biri değilim ki en azından öyle bir karakterim olmadığını anlamıştır, ama işte erkek yine de
Follow yap geliyorum
Sen değil o gelsin hsgsjshs
Kendinizi bu kadar çaresiz hale sokmayın. Kendi yolunuza bakın...
Sakın yazma hic bisey yapma hatta umursama bile
Tabiki unutmak hoşlantı geçer sonuçta yoluna bakmalısın isteseydi zaten bi şans verirdi
Komşu sende mi bu sitedesin ya aaa 😀
@Pumpik 1 yılı falan geçti, sadece hoşlantı olmadığını düşünüyorum ve istediğim şey onu tanımak zaten merak ediyorum ve onun da beni tanımasını istiyorum en azından
Neden reddettiğine bağlı.
Yani o konu hakkında bir fikrim yok, eski sevgiliden dolayı olabilir ama biz birbirimizi öyle tanımıyoruz karakter olarak çok o tanımıyor beni istemedi. Zaten tanımak istese sonrası olur ya da olmaz o zaman bu kadar uğraşmam herhalde ama unutamıyorum
Unut bence
Engelle