Bu arada söz ver gitme dedi 3 ay bekledim yazmadi sonra tekrar ver gitme bende gitmicem adını koyarız ciddi olur dedi bı baktım bir hafta sonra caydı ben evliyim dedi bir an öyle düşünmek istedim sen beni yanlış anladin dedi ama sordum ona hep bakış açım değişmez demişti ve yalvardım umursamadı mesajlara bakmadı aylar sonra tekrar yazmış bende kırıldığımı ifade ettim bana laf söyledi bende komple çıkardım hayatimdan ve son mesaja cevap bile vermedim net olmayan cevaplar veriyor ve bu arada uzak mesafe iliskisi bütün kızlara geri takip yapıp mesaj atıyor bu defa yine eklemiş mesaj atmış amaci ne sizce?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Senin kendisine karşı zaafın olduğunu düşünüyor olabilir.
İlk ayrılacağı gün yalvardım umursamadı mesajlara bakmadı bile aylar sonra yazmış bende kırıldığımı ifade ettim uzun uzun yazdım hep tersledi bı anlık öyle düşünmek istedim sen beni yanlış anladin sanki ben onun kuklasiyim ve son mesaja cevap vermedim çıkardım arkadaşlıktan günler geçti eklemiş yazmış anlamadım niye ayrılırken bana senin dobraligin seni bana bir ömür boyunca düşündürecek kalitede olduğunu gösterdi dedi ve ama inanmıyorum çünkü herkese yazıyor eşini sürekli aldatıyor bide bana 3 yıldır kimsenin yasatmadigi hisleri yaşattın dedi
Belirtti mi dediğin hisleri?
Yemin etti seviyorum diye ama sana olan hislerim gerçek diyor inanasım. gelmiyor
Zaman gösterecek. , aranızda bir şeyler yaşandı değil mi?
Hayır uzak mesafe iliskisi ama yazmış ne yapıyorsun diye
Merak etmiştir.
Neden acab
Garipmiş gerçekten önerim olacak ama nasıl yapalım sende bir şey yapmak ister misin ona
Tabiki beni yanlış kırdı 😭
Burdan sor silerim sorun değil
Tm boş ver yazma
Tamam
Bildiğin seni cepte tutuyor
Önce uzun uzun yazdım hiç umursamıyordu şimdi alakamı kestim eklemiş yazmış
her şey ortada seni kullanlp cepte tutuyor herturlu iddaya girerim
Zaten uzak mesafe iliskisi çok ilgi değer verdim yarabandı olarak kullandı kalbimi paramparça etti aylar sonra yine yazdı bende kırıldığımı ifade ettim uzun uzun yazdım hiç umursamıyordu ve net olmayan kısa cevaplar yazıyordu sonra bütün alakamı kestim çıkarttım şimdi yine yazmış ekleyip kesin benden safını bulamamış
Yapman gereken belli engelle geç duşurme kendini bence
Zaten bende soru işareti attım ama pişmanım şımardı sadece şunu söylemek istiyorum ona karşı içimde sevgi kalmadı veya biraz koşsun peşimden çünkü beni çok üzdü hüngür hüngür ağladım kalbimi paramparça etti isimde olmaz evli yalancı dönek beni cepte gören biriyle
Konuşmandan anladığım kadarıyla sen onu tekrardan kabulleneceksin sana tavsiyem engelle diyordum ama engelleme görmezden gel bırak kudursun çatlasın
İşte bunu yapmak istiyorum o beni görmezden geldi mesajıma günler sonra yazıyordu ve hiç umursamıyordu kalbimi paramparça etti bende aynısını yapıp catlatmak istiyorum
Ben de işte sana bunu söylüyorum sen de onu görmezden gel ne yazarsa yazsın cevap verme
Öyle yapacağım sağolun kötü biri değilim ama beni çok üzdü ve bı an öyle düşünmek istedim diyor sanki ben onun kuklasiyim zaten geçmiş kırgınlığım var hastalıgimla uğraşıyorum boşluk içindeyim oda kalbimi paramparça etti o yüzden sinir etmek catlatmak istiyorum
En güzeli kendi sağlığına bak gerisini boş ver görmezden gel beni dinle bence
m4l bulmuş eğleniyor ben de yapıyom bunu
Nasıl yani
Kabul ettiğin zaman bir değerin yok.
ortalık malı olarak görüyor büyük ihtimal
sana inanmıyor yani
Kabul etmediğin zaman değerli oluyorsun
Bencede daha önce uzun uzun yazdım bok kadar değer vermedi ve ilgimi kestim eklemiş yazmış
Başkasına geç canım. Erkek mi yok
illa bulursun bi kahraman
Zaten umrumda değil yalvardım o kadar değer verdim yarabandı olarak kullandı kalbimi paramparça etti şimdi alakamı kestim eklemiş yazmış ne işim olur kesin benden safını bulamamış
Olabilir. Kız bulunuyor da herkesin anlamı farklı tabi
Anladım ya ben normal kendi hayatına bakan bir ev kızı gibiyim yani maksat yani önceleri çok uzun yazardım net olmayan ve kısa cevaplar verirdi bende komple çıkardım tekrar eklemiş yazmış zaten herkesi ekleyip yazıyor kesin benim kadar değer veren olmamış %90
Senin kadar değer veren değil de
senin kadar işsiz ve kolayını bulmak zor olabilir. Ya da senin kadar
aç olanını.
yanlış anlama laf sokmuyorum
Saçmalama lütfen bana yazan çok kişi var ben onu bir bok sandım ve ciddi olacağını sandım sadece bu istemiyorum zaten ne işim olur yalancı dönek ve beni cepte gören biriyle
Tamam işte.
Sana yazan çok kişi var.
Ben de onu diyorum.
Kızların seçeneği çok
bu yüzden elde ettiklerini düşündükleri erkek ilgi çekmemeye başlıyor
şöyle düşün
kızsın ve her erkek tarafından güzel sözlere maruz bırakılıyorsun
ne kendine ne erkeklere inancın kalmaz. garip bir ruh halinde ararsın
kahramanını
belki buluyorsun ama elinde tutamıyorsun
o psikolojide olduğun için
her çicekten bal almak istiyorsun
ama farkında değilsin.
İşi ilerletmemek için de böyle düşünüyorsun.
Nasıl olsa yazan var. nasıl olsa hepsi aynı
vsvs karışık işler
yazıya dökebilmek için üstüne düşünmek lazım
düşünmeyi sevmem pek.
anladığın kadarıyla yap çıkarımını.
Biliyorum zaten artık istemiyorum hem evli yalan söyledi beni çok kırdı ve özür dilemedi cepte görüyor herkese yazıyor eşini sürekli aldatıyor böyle biriyle ne işim olur hemde 13 yaş büyük benden benim yaşım burada yanlış kendi yaşımda olan ve bana saygı sevgi gösteren birini bekliyecegim bunu istemiyorum çünkü laflariyla kalbimi paramparça etti beni cepte görüyor ondan yazıyor ne gitmeme. izin veriyor ne kalmama net olmayan cevaplar ne bilim dediğim gibi onu takibe alan kızlar bir hafta gecmeden çıkıyor takipten ve bizim tanışmamız çok ilginç oldu ondan heralde aklımda kaldı ve şu an sıkıntılarım var hastalıgimla uğraşıyorum boşluk içindeyim ondan galiba tek istediğim bana yalvarsin veya ona artık içimde ona karşı sevgi kalmadığını söylemek beni kendine yalvarttigi gibi yalvartmak
evet evet çok iyi anlatmışsın
ben de bunu diyorum.
insanın vücut bulmuş halisin.
Seni seven
seninle ilgilenen
elinde olan erkek umurunda olmaz.
seni bu durumlara sokan kişi değerli olur
aklında kalır
hırs yaptırır çünkü insansın
Emin ol B💩k kadar değeri kalmadı ben öbür kızlar gibi değilim değer görmediğim yerde durmam neden böyle yaptın ciddi düşünmüyorsan niye bana söz verdin dedim bir an öyle düşünmek istedim diyor sanki ben onun kuklasiyim o yüzden ağzının payını verip catlatmak istiyorum ve onu sevmediğimi anlasın
tabi
Yaşamın sonu yok
her sonuç sonrası yeni düşünceler yeni düşünceler yeni düşünceler
devam edebilmek için bir şeyler düşünmeliyiz tabi. Beynin, kendini koruma yöntemi budur.
Sürekli yeni fikirler getirir önüne
devam edebilsin diye
ama her yeni gelişme/sonuçta
yine değişir hislerin
belki de eskisi gibi hisseder
aşk duyarsın.
Bu yüzden hep zorlarım iletişimi
hep öğrenmek isterim
devam ettirmek isterim
Şu an nefret ediyorken
kötü şeyler söylüyor/düşünüyorken
belki sahip olacağım ve evlenmek isteyeceğim.
Yeni sonuç = Yeni hisler = Yeni düşünceler
düşündüğün her şey yanılgı. Ama, bazen her şeyi bırakır onun olmak istersin
yanılgı da olsa en azından mutlu olayım
sevgisini kanıtlasın dersin
yaşadıktan sonra karar verelim dersij
dersin de dersin
Yok be sonu yok beni bir anlık öyle düşünmek için kullandı ve laf saydırdı kalbimi paramparça etti mesajlara günler sonra kısa cevaplar yazıyordu ondan aynısını yapmak istiyorum ama bence uzun bir süre yazmadim anlamıştır arkadaşlıktan da çıkardım son mesaja cevap vermedim anladı artık istemediğimi
Çokta katı olmamak lazım yani
aslında katı oluşun korkmaktan başka bişi değil. Kestirip atmak istiyorsun çünkü ondan korkuyorsun
😅😅😅😅 bana ne dedi biliyormusun senin dobraligin mertligin seni bana ömür boyu düşündürecek kalitede olduğunu gösterdi dedi ayrilcagimiz gün ve beni zaman zaman düşünüyor hissediyorum hislerim kuvvetli ne hayatına alabiliyor evlidir nede tamamen silebiliyor bence
Yazdıklarını okuyorum.
Uzun uzun yazdım demişsin ama
herkes yazabiliyor uzun uzun.
Herkesin bir iddiası var.
Herkesin düşünceleri var.
Yani uzun uzun yazabiliyor olman
değer göreceğin anlamına gelmiyor.
Ya uzun uzun yazmayacaksın
ya da uzun uzun yazdıktan sonra altını dolduracaksın
bak o zaman da değer görmüyorsan
skmısım hayatı der yoluna bakarsın
Yoluma bakıyorum izin vermiyor ona cevap veriyorum bı tarafı kalkıyor napim yani anlamadım
Ya herkese yazmayacaksın her şeyi
ya da yazdığın zaman altını dolduracaksın.
Yav kardeş ne herkesi
Kızma kuzumm
ne düşündüğümü
ne hissettiğimi
ne yapmam gerektiğini anlamaya çalışıyorum.