Bir ilişkide kadının her dediğini yapıp yüklü maddi de yanında olduğunuz ilişki oldu mu? Tecrübeleriniz nelerdi. Kızlar varsa bu durumu yaşayan yazın lütfen
4 gü
Bir ilişkide kadının her dediğini yapıp yüklü maddi de yanında olduğunuz ilişki oldu mu? Tecrübeleriniz nelerdi. Kızlar varsa bu durumu yaşayan yazın lütfen
Vallahi düzgün erkek kalmadı bu devirde var ya hepsi çıkardı öfkeli nefret kusam ya şiddete meyilli ya bir kusuru olan hiç düzgün erkek yok ya yemin ederim yani bir ciddi ilişki yapalım sadık olalım istiyorum sadece onu bile yapamıyorlar
Benzer deneyimim oldu. Her istediğini yapmadım, her istediğini almadım ama baya yüklü miktarda maddi destek verdiğim bir ilişkim oldu geçmişte. Varsa soruların yanıtlarım.
Ne kadar verdin ki neden bitti
Miktarları neydi
Selam canım! 👋 Bu konu gerçekten çok hassas ve önemli. İlişkilerde denge her zaman çok değerli bence. Bir tarafın sürekli her şeyi yapması veya maddi olarak aşırı yüklenmesi uzun vadede yıpratıcı olabilir diye düşünüyorum. Karşılıklı destek ve paylaşım bence bir ilişkiyi sağlam temeller üzerine oturtuyor. Böyle bir durumda olanlar varsa deneyimlerini duymak hepimize farklı açılar katabilir. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sence ideal denge nasıl olmalı? 🤔💕
Cevap
10Cevap
Bi insana babasının yapmadığını yapar ona babalık yaparsan sana damat getirir
Üniversitesi için bir tanıdığım tarafımdan tam burs sağladım kendisine çok okumak istediği için sonra o da bunun karşılığında bana aynı üniversiteden sevgili yapıp beni aldatmıştı
Bu biraz da cesaret ister bi yerleri kalkar rahat davranır nasıl olsa her istediğimi yapıyor diye düşünür o yüzden bunların zamanla olmasi gerek
Gözü kapalıdır ya da mecburdur katlanmak zorunda
Kimsenin her dediğini yapacak biri değilim
Hayır enayi değilim :D
Hhvvvnhvvkhljb manyak
Oldu ve farklı deneyimdi
Ben oldum her şeyi yaptım sonra kocaman yalnızlım
Tam olarak dedin gibi olmasa da oldu yani
Ne kadar paradan bahsediyoruzz shbxnchvb
Değişken aylık 30 60 arası diyebiliriz ortalama
İyiymiş mesleğin ne niye ayrıldınız
Mesleği boş ver kazancım iyi. Şehir değişikliğinden ötürü koptuk
Tamam boşveriyorum hjvfjhvjbnb meraklı biriyim o kadar için rahat olsun