Sevgilim bir kaç günlüğüne bir yere gitdi, kartının vakti bitdi acele çıkdığı için düzeltemedi. "Eğer paraya ihtiyacım olursa yollaya bilirmisin" dedi. Sizce yollarsam ne hiss eder?
Güncellemeler
+1 yıl
Ezilir diyosunuz ama kuzenime sevgilisi yeni evine hediyyeler, akşam yemeğine tatlısı felandı alıp yolluyo ve bu kuzenimin baya hoşuna gidiyor. ( Sevgisini belli ediyor diyo kuzenim )
Kadın erkeğe maddi yardım yaparsa, erkek ne hisseder?
Arkadaşımdan isterim çünkü arkadaşıma zamanında zor zamanında para verdiğim yardım ettiğim için oda verir sms sevgiliden yani daha doğrusu karşı cinsten istemek erkeği zorlar şuana kadar istemedim kafamda rahat
Sakın yollama o parayı bir daha alamazsın ve tekrardan para istiyebilir ve ayrica bir erkek öyle sevgilisinden para istemesi çok normal gelmiyor yani bunu yediremwz insan kendine bir kere
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
(3 yıllık ilişki ) Asker kendisi görevde yardıma ihtiyacı var. O sorun değil zaten. Ne hiss eder diye sormuşdum
@mahirfhcfh ayrıca erkek her zaman planlı olmalı her zaman bir yerde can simidi olacak parası olmalı köşe de beride. Bırak kadından para istemeyi erkekten para isteyen erkekte gözümde acizdir ben o kafayla geliştirdim kendimi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Mutlu olmazlar
Normaldir. Ne var yani parası bitebilir herkesin parası bitiyor sonra maaş ya da kendi işi varsa vs tekrar parası oluyor. Para harcamak için var
Asker kendisi kartını düzeltmeye vakti olmadı. Sadece işte ne hiss eder diye şey etdim
Ya ne hissedexek ne var bunda gönder işte. Hissedilecek bişey yok
Maddiyat sadece erkekler nezdinde olan bir şey değildir, erkeğin ihtiyacı, kadının da imkanı varsa yapabilir
Gayet normaldir, eziklik bir durum yok
Kendisi istediği için sıkıntısını çözmüş olur iyi hisseder
erkekler bunu gururlarına yediremiyo ama saçma yani
Evet yedirilmez zaten
yedirilir
çok normal bir şey abartmaya gerek yok
Ben yediremem sevgilimden istemem arkadaşımdan isterim
ikisinden de para geliyo ve bir insandan istrmiş oluyosun ya hani
Arkadaşımdan isterim çünkü arkadaşıma zamanında zor zamanında para verdiğim yardım ettiğim için oda verir sms sevgiliden yani daha doğrusu karşı cinsten istemek erkeği zorlar şuana kadar istemedim kafamda rahat
Sakın yollama o parayı bir daha alamazsın ve tekrardan para istiyebilir ve ayrica bir erkek öyle sevgilisinden para istemesi çok normal gelmiyor yani bunu yediremwz insan kendine bir kere
(3 yıllık ilişki ) Asker kendisi görevde yardıma ihtiyacı var. O sorun değil zaten. Ne hiss eder diye sormuşdum
Kötü hissetmez normal siradan bir şey gibi geliyor ona zaten hani kendisi gayet rahat bir şekilde yollayabilir misin diye sormuş
Yeni bir dolandırıcı vakası 😂
Tr olsa dolandırıcı derdimde trda değiliz
Çok masumsun kıyamam sana ver gitsin nede olsa diğer insanlar hiç dolandırıcı yetiştirmiyor 😂
Erkek kadından maddi destek almamalı
Niye evlenince erkek dara düşünce kadın kaçacak mı? Ne kardeşim adamsın kredi cek dememiş gücü yetiyorsa etmeli ama uzun ilişkilerde tabi
@mahirfhcfh kusura bakma da kardeş bir erkek bir kadinida taşıyacak gücü yoksa evlenmeyecek sevgili de olmayacak kadından para almak acizliktir
@mahirfhcfh ayrıca erkek her zaman planlı olmalı her zaman bir yerde can simidi olacak parası olmalı köşe de beride. Bırak kadından para istemeyi erkekten para isteyen erkekte gözümde acizdir ben o kafayla geliştirdim kendimi
Benim arkadaş benden istemişti abi aciz mi
@Mert1718917 hesapsız giden eşek derim borç isteyen adam a ve bu borç isteme olayı süreklilik arz ediyorsa
Sürekli borç değil ama bende daha vermiyorum
Normal bir şey
parası var guzel derim
Keske maddi yardım yapanım olsa 😂
Ezilmiş
O ne demek
Erkek kendini yetersiz hisseder
Mutlu olur
Kadınlara para yedirmem
Çaresiz
Ezik
Utanır ezilir